+2 oy
613 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (322 puan) tarafından

Kızlar eltimle mesafeliyiz merhaba merhaba yani ama cocuklar konusunda bişey demem oynasınlar ama eltim cok yalancı bir insan daha gecen gün bana alttan alttan kaynanamı kötüleyip cocuklarını niye gönderiyorsun ben göndermiyorum dedi işte kızıma cok düşkün kaynanam sencede cok anormal değil mi bile dedi hani cocuk annesine düşkün olur gibisine aklımı celmeye calıstı ki benim kızım bana tapar sevgi pıtırcıgı sonuçta anne sevgisi Baska gelelim asıl konuya esım dışarı cıkıyordu cocukları babaannesi yani alt kata giderken bırakayım dedi zaten beş dakika sonra geliyorlar neyse ben celik kapıyı kapatmadım dönerler diye temizlik yapıyordum benim cocuklar ilk kata kadar babasının peşinden indi ilk katta eltim var esım sey dedı hadı gidin amcaya diye eltim şirin gözükmek için aldı cocukları esım gidince hemen yollar geri bu arada kaynım evde değil kahvede eşimde onun yanına gidiyordu neyse bu cocukları ben dakika sonra kaynanama yolladı sonra cocuklar bana geliyordu eltimin kızı var 2 yaşında o da geliyordu o sıra gorumcemde kapıdaydı sesi geliyordu eltim görümceme kızım nerde dedi yukarı cıktı dedi eltimde ama amcası yok evde dedi ama oyle bir tonlamayla yüreği hoplamıs gibi görümcem de valla ben karışmıyorum dedi ben duydum ya bunu basımdan asagı kaynar sular döküldü sanki oğlanı gönderiyor ama kızı amcası yokken göndermek istemiyor yani ben napcam kıza halla halla neyse yukarı cıktı benim kapıda olduğumu gördü kıvırıyor ıste ışık kapanıyor otomatik tekrar in cık yapmiyim ben dedi ama sürekli tekrarlıyor bunu kızı verdim bir daha tekrarladı bende dedim senin dediğini duydum sanki ben adam mı öldürüyorum dedim hiç cevap veremedi dondu kaldı indi asagı esıme artık söylemek istemiyorum o da bıktı bunun hallerinden biliyor onu ama gerçekten yıldım 

16 Cevaplar

+2 oy
(13,385 puan) tarafından

Ben anlamadım olayı ya yorgunum sanırım ondan🙄

(8,401 puan) tarafından
+1

Bende anlamadım :)))) 

(13,385 puan) tarafından

Anlayanlar anlamayanlara anlatsın kız o zaman akrabalık ilişkileri kafamda çok iç içe girdi 😄

(322 puan) tarafından

Evet kızlar uzun ya karışık geliyor Şimdi şöyle Benim çocuklar Amcası yokken eltime gitti Çocuklar bana gelecekken eltimin kızı da bana gelmek istedi O sırada Görümcem kapıdaydı eltim görümceme dedi ki kızım nerede kız da o sıra yukarı kata benim evime doğru geliyordu eltim görümceme  dedi ki amcası yok evde gitmesin gibi bir şey söyledi Ben de bunu duydum Bu da bizim kata gelince beni görünce kıvırmaya başladı işte otomatik lamba sönüyor Ben tekrar in çık yapmayayım dedi defalarca Bunu söylemeye çalıştı daha sonra son kez söylediği zaman benim şalter attı Ben de dedim ki senin dediğini duydum ben dedim Sanki ben adam mı öldürüyorum dedim şaştı kaldı  cevap veremeden indi aşağıya

(1,123 puan) tarafından

Bende anlamadım size anlatırsa diye ++++ liyorum 

(322 puan) tarafından

Cok kısa özet eltim 2 yasındaki kızı bana cıkarken görümceye amcası yok evde yani esimden bahsediyor gitmesine getirdi ben kapıda bunu duydum ve adam mı öldürüyorum ben kızın gelmesini istemiyorsun evime dedim dondu kaldı benzi attı bisey diyemeden gitti 

(2,240 puan) tarafından

Galiba bende yorgunum 

(1,123 puan) tarafından

Eee sende Kaynin yokken girmesine sirinlik felan demişsin ikinizde birbirinize yapmaciksiniz işleriniz yokken yüz göz olma mesafeli ol zaten aile apartmanı demek ki 

(322 puan) tarafından

Ay bundan bunu mu cıkardın çocuklarımı sevmediğini biliyorum hatta kızımın cok sevilmesine deliriyor ağızdan kaç defa kacırdı ben ona şirinlik yapmaya calısıypr dedim sirin demedim okumamıssınjz tam 

(13,385 puan) tarafından
+2

Amcası ne mana bir daha eşine söyle o da bırakmasın oraya sen de alma. Biz de aile apartmanında büyüdük yengemden de görmedim böyle saçmalık annemden de.

(1,123 puan) tarafından
+1

Biz tüm sülale aynı avludaydik kimde oynuyorsam o gün yemeği orda yerdim bazen büyük yengem yikardi beni annem in işi varken kimse kimseyi onu çok sevdin benim kızı az sevdin demedi anlamadığım için sordum biz görmedik yadirgamak normal değil mi 

(322 puan) tarafından
+1

Bende canım annemle yengem kavgalı olsa bile ze yandıtöazdı oynardık sonuçta yine barıscaklar

-Reklam-
0 oy
(322 puan) tarafından

Post yukarıııııı

0 oy
(322 puan) tarafından

Kızlar okuyanlar var yorumu olan yok mu

(51,923 puan) tarafından

cok uzun geldi okumadim nagisin yorumda gördüm cok fazla takiyorsun

0 oy
(2,266 puan) tarafından

Ben olsam muhattap olmam, çocuğumu da göndermem.

(322 puan) tarafından

Ay olmuyorum zaten göndermiyorum eşim öyle kırk yılda bir bırakır birde beni kötü göstermeye çalışıyor ben çocuklarıma bakkaldan seker alıyorum onun çocuklarına almıyorum diye 

(2,266 puan) tarafından

Ay hiç takma onu canım kendine dert yapma,daha çok hoşuna gider söylim.(Kuruntu yapıyor olabilir misin canım belki öyle bir şey yoktur)

(322 puan) tarafından

Ay keşke öyle olsa kulaklarımla duydum apartman boslugu direk ses geliyor  ettim bir kaynanam iki ben üçüncü kattayım bu söylemi dediği zaman ikinci kattaydı ben kapıda cocukları bekliyordum 

(2,266 puan) tarafından

Eltin çok fena birisiymiş anlattıklarına göre,kendini iyi gösterip seni kötü gösteriyor.

0 oy
(1,248 puan) tarafından

Ya bırak muhattap olma niye muhattap olup da tatlı canını sıkıyosun belli ki fesat iyi şeyler düşünemiyor senin hakkında da başkalarına laf etmediği ne malum görüşme kafan rahat olsun 

(322 puan) tarafından
+1

İnan görüşmüyorum yedi kat uzagımdakiyle daha samimiyimdir

(1,248 puan) tarafından

Hiç sevmedigim insan tipi madem güvenmiyor kimseye çocuğu evden çıkarmasın o zaman 

(322 puan) tarafından
+1

Yani oğlanı gönderiyor arada ama kızını göndermek istemiyor hani evde erkek var erkek kuzeni oğlum 2 yasında :D bi acaip 

(1,248 puan) tarafından

Hiç birini göndermesin sert çıkış boşver böyle bi durumu sürekli yaşasam gelmesin derdim ikiside kendi baksın elin çocuğundan bize ne ki 

0 oy
(2,068 puan) tarafından

Sanırım çocuğu esin evdeyken gönderiyor esin evde değilken istemiyor gelmesini senin dovdugunu kötü davrandigini mi düşünüyor eğer yanlış anlamadiysam öyle birşey varsa esin evdeykende alma tersleme yerim kızını gönderme ışık kapanıyor korkmasın de belki utanır 

(322 puan) tarafından

Ebet aksine kendi cocuklarıma kızarım onumkılere kızmam durmadılar mı yollarım en fazla aynen dediğini yapcam ya da su an eşimle aram limoni düzelince söylerim ben ona

(2,068 puan) tarafından

İnsan oğlu nankordur ne yapsan boştur sadece fesatlar ki öyle düşünüyor hiç alma artık biraz utansın esinlede konuş ama hak verir mi sana oda var bazı eşler abartma olabilir gibi şeyler der insan daha çok sinirlenir eşinde öyle dusunecekse hiç demeden kendin halletme çalış 

0 oy
(3,537 puan) tarafından

Kaynananın kızına düşkün olmasını kıskanıyor olabilir benimde kaynanam k.peder kızıma düşkünler İlk torun. Ikinci kızım eltimin kızından 3 ay büyük k.pederim bazı sebeplerden onun kızına hiç yaklaşmıyor kucağına almıyor eltimde daha hep birlikte görüşmek istemiyor sanırım zoruna gidiyor  

(322 puan) tarafından

Evet zaten tamamını okuduysan öyle diyor her zaman çekemedi ta en basından geldiğimden beri

(3,537 puan) tarafından

Doğrudur benim eltime benziyor ilgi alaka hep onda olsun istiyor biz biraz uzağız o da kaynanamlara 5 dk arabayla ama asla biz yakına taşınalım istemez 

0 oy
(747 puan) tarafından

Kadın senin yanına çocuğunu bırakmak istemiyor. Sen de o an bı daha evime gönderme amcası olsa bile de kapat konuyu

0 oy
(1,042 puan) tarafından

Bak canım onlarin amcası olabilir evet eltin çocuk sevmek çocuk bakmak zorunda değil inanki eşim uokken de varken de çocuklarını sürekli bana gönderseler naparim bilmiyorum 

Ha sen diceksin ki ben beş dakika bile kalmıyorlar çok göndermiyorum gerekiyorsa beş dakika da göndermeyeceksin kimse sevmek benimsemek bağrına basmak zorunda değil yapmaz 

Açık soyleyim bende kendi çoğumdan başka çocuğa tahammül edemem severim o ayrı ama yeri geliyor kendiminkilere edemiyorum 

0 oy
(2,039 puan) tarafından

Sinsirek kız o. Çocuklarını salma ona. Eşin evde olsa bile alma onun çocuklarını. Deli sa lağı 🤣

0 oy
(3,107 puan) tarafından

Madem öyle eve almasaydin gidip o dk kapısına biraksaydin amcası yok al kızı ayıp değil mi insan yemiyoruz diye

(322 puan) tarafından

Yok kız daha girmemişti içeri zaten direk verdim allahından bulsun

0 oy
(129 puan) tarafından

Ben olsam bir daha muhatap olamam çocukları da almam madem hakkımda böyle düşünüyorlar 

0 oy
(649 puan) tarafından

Pis fesat.  Kız bosver.  İşin dussede gitme gönderme  çocukları laf gelirse vur yüzüne herseyi git kaynina de öyle bi söylenti ederse

0 oy
(397 puan) tarafından

Kavgacı bir yapısı varsa selamını sabahını kes yok laftan anlayan biriyse otur konuş bu arada kelimerimize dikkat edelim tapar kelimesi uygun değil tekfir oluyor şehadet kelimesini getirmelisiniz

0 oy
(276 puan) tarafından

Canım kişi kendinden bilir işi deneki amcaları yanlarında yokken senin çocuklara kötü davraniyo onu anladım bn 

0 oy
(837 puan) tarafından

Fazla samimiyetten fesatlık doğar herzaman

İlgili sorular

0 oy
50 cevap 1,624 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 341 göst.
22 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 331 göst.