+1 oy
344 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4,570 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler icildimi caylar kahveler neler yapıyorsunuz 🫶🤗

Merak edenler vardı oğlumun tiroidleri çalışmıyor Muş ve tedavi gerektiriyor bugün ilaç başladı ama ilk fırsatta çocuk endokrinoloji bölümüne götür dedi talep oluşturdum bakalım ilk fırsatta götürücem 🫠 

Hastane dönüşü güzelce bir çarşı yaptık benim vazgeçilmezim bi Gratis gezisi yaptım saç boyası ve eksilen ürünlerimi aldım fiyatlar baya uçmuş 😱

Ordan bi yemek yedik sonra araba saatine kadar birer cay içtik eve geldik ve benim pertim çıktı 🤯🤯 

CANİM AİLEM 

image

13 Cevaplar

0 oy
önce (511 puan) tarafından

Bacim randevu bulmak istiyorsan yarın sabah saat 10.00 da ya 182 yi ara yada e nabizdan kontrol et.

Randevular saat 10.00 da açılıyor ben hep öyle alıyorum.

İnşallah şifa olur bebisine ilaçlar🩷geçmiş olsun 🦋

önce (4,570 puan) tarafından

Amin inşallah cnm Allah razı olsun sabah takip edicem başka hastaneye buldum ama ben doğum yaptığım hastanede bulmaya çalışıyorum

önce (511 puan) tarafından

Sabah dene canım bulursun🩷

-Reklam-
0 oy
önce (3,135 puan) tarafından

Büşra valla senin hayata pozitif bakışına hayranım maşallah nazar değmesin. Benim kızında yeni doğduğunda troit değeri yüksek çıkmıştı ama ne kadar sıkıntı etmiştim cok korkmustum. Megerse sarılığa bağlı yükselmiş sonra düştü. Sizinde iyi olur insalah. 

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun 🤗🤗

Pozitif olmazsam bunca şeyi kaldiramaz dım sanırım canim 

Benimki de sarılık tan ne solunum sıkıntısından yoğun bakım da yatti 1 aydır takip ediyoruz değerleri düşmedi ilaç başladık  inşallah faydası olur
önce (3,135 puan) tarafından

Inşallah inşallah

0 oy
önce (2,228 puan) tarafından

Hayata nasıl bu kadar pozitifsin🥺 maşallah size canım❤️ çok geçmiş olsun🤲

Negatif olmak için bi sebeb yok ama pozitif olmak için bir dünya nedenlerim var

0 oy
önce (13,419 puan) tarafından

üniversite hastanesi varsa oradan randevu almak daha kolay oluyor, en azından bizim burda öyle. geçmiş olsun 🤗

Başka bir hastaneye aldım canim ama ben doğum yaptığım hastanede bulmaya çalışıyorum 10 haftalık hamileydim orda tedaviye başladık bu zamana kadar her şeyi biliyorlar benim için de kolay oluyor 

0 oy
önce (3,486 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah bacım benim 🧿❤️

Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️♥️

0 oy
önce (1,987 puan) tarafından

Benim oglumda 2.5 sene falan tiroid hapı kullandi canım  düzelir insallah 

Çık geçmiş olsun 

önce (1,987 puan) tarafından

Sagol canim biz iyiyiz duzeldik şükür darısı size

0 oy
önce (10,468 puan) tarafından

Rabb'im bebise şifa versin inşallah. Konuyla alakasız ama senin stoma duruyo mu içeri alındı mı kız?

Amin inşallah cnm Allah razı olsun 

Evet canım duruyor doğuma 20 gün vardı benden endoskopi ve kolonoskopi istendi doğumda içeri alınacak dı tam hazırlandım narkoz alacaktım imza istediler bebeğin kalbi Durabilir veya doğum başlaya bilir dediler bende tedaviyi red ettim en az 6 ile 1 yılı bulur dediler içeri alınması 

0 oy
önce (302 puan) tarafından

Postu yeni gördüm çok geçmiş olsun bunada şükür daha kötü şeyler yaşanabilirdi tedavi ile düzelecek  bebeğin moral bozmak yok sen güçlü bir annesin ben seni takip ediyorum gerçekten severek okuyorum postunu. :)<3

+1

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️♥️

0 oy
önce (2,184 puan) tarafından

Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah canım düzelir Allah ın izniyle merak etme 🙏🏻 Rujunla saçının uyumu çoookk iyiiii 🤩

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun 

Rujuma ve sac rengi me hiç dikkat etmemiz 
0 oy
önce (3,512 puan) tarafından

Benim halamın torunu var canım o da ilaç kullanıyor 5 yaşından beri şuan orta sona gidiyor bende kullanıyorum inşaAllah senin kuşun iyi olur da hiç gerek kalmaz gerçi benim kızım da bıngıldak geç kapanmıştı onun için tiroit test istemişlerdi yüksek çıkmıştı endokrin dr a gittik normal demişti inşaAllah senin bebiş de normal çıkar 🤲🤲

Sizede geçmiş olsun cnm inşallah 

0 oy
önce (20,086 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. Allah'ım şifa versin yavrucuga.  

0 oy
önce (119 puan) tarafından

Çok güzelsiniz 🧿💕 minişe geçmiş olsun o da geçer inşallah 😇  senin bu pozitifliğin bana da bulaşıyor valla helal olsun güzel kadın 

+1

0 oy
önce (871 puan) tarafından

Öncelikle çok geçmiş olsun canım. İlacın adı Euthyrox mu. Eğer onu kullaniyorsa korkma çok iyi bir ilaç. Benim kızım da doğuştan tiroid hastasıydı su an 2 buçuk yaşında hala kullaniyoruz. Doktorlar 3 yaşına kadar gelişimi hızlı ilerlediği için takip edilmesi gerektiğini söyledi. Önlemini alır ilacını zamanında verirsen hiç birsey kalmaz Allah'ın izniyle 

LEVOTİRON 50 MG HAP VERDİ 

İlgili sorular

+3 oy
22 cevap 943 göst.
17 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Beliz iz (2,277 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.
0 oy
2 cevap 200 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu