+1 oy
285 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından

Kızlar ben kaynanamla birlik yaşıyoruz gerçekten tahammül edilecek gibi değil ne o ne oğlu  gel Gör ki iki tane evladım var gitmek te o kadar kolay değil ama iki yavrum da çok yaramaz ben sabah kalkınca ev işiydi derken resmen aynı evin içinde cocukarima hasret kalacam o derece evdekiler yemek yapsan herkesin herşeye bir bahanesiyle karşı karşıya kalıyorum biri sarımsak istemez biri ister falan filan kaynanam işe sabahtan akşama kadar iş yapsam en ufak bir iş kalsa yada yetsimese diyor naptın bütün gün sanki çok mu işin var çocuklarına bile ben bakıyorum diyor bakmak dediği ise odaya oturup el işi yapar onesnada da bebeğim yalnız kalmaz sadece bu ama bezi yemeği üstü başı ağlayınca yine ben gidiyorum ama bakmayı o yapmış oluyor yada kendisi de bır ise el atsa aylarca söylenir ben olamsam asla bilemem ne yapmazsınız ben olmasam bit tututa yada zaten yapacağım işi oncesinde soyelnimce sanki o söylemese yapmayacağım gibi davranır çok biliyor ya o evdeyekn elim ağırlaşıyor resmen karabasan gibi çöküyor üstüme bazen de diğer oğullarına ve kocasına beni kötüler bir bulsik yıkasin kocasian derki bugün evin bütün isleini ben yaptım bilemm ne bu arada ben tek gelinim diğer oğulları bekar evde benle sohbet etmez insan yerine koymaz herkese bülbül ailemde hemen 500 m ilerkde yaşıyor yani kötü de olmak istemiyorum çünkü ben ailemin yetiştirdi biri olarak gayet terbiyeli ve insan olarak bilinirim ve öyle kalsın istiyorum ailem de üzülsün istemiyorum naoacam ben çok uzun aslında ama neyse diyim :⁠-⁠\

15 Cevaplar

+3 oy
önce (1,926 puan) tarafından

Ya çekeceksin ya boşanacaksın başka yolu yok en başından birlik oturmayı nasıl kabul ediyorsunuz ben anlamıyorum gerçekten

önce (5 puan) tarafından

Yani biraz karışık orası uzun mevzuoda ayrı bir hata 

önce (1,926 puan) tarafından
+1

Beni yanlış anlama ama baştan hatalısın sana ayrı bi ev bile açmayan adamla evlenmeyecektin yok ev bitsin yok şu borcum bitince kendi evimize geçeriz gibi bahaneleri kabul etmeyecektin bu saatten sonra olan oldu artık evlatlarına öğreteceksin birlik olmamayı eş seçimini bunlar kötüde olsa sana tecrübe oldu... Şimdi önünde iki seçeneğin var birini seçmek zorundasın

önce (5 puan) tarafından

Biz kaçarak dvlendik maalesef en baştan zaten hataliyim ama keşke tek sorun ev olsa oğlu da bunun elinden çıkma al birini vur ötekine resmen 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,035 puan) tarafından

Ya kuzum yanlış anlamada bizim buralarda birlik yaşamak diye bir şey yok evin altı üstü vardır aile apartmanı o ayrı yani kimse böle teklif etmez kabul eden de olmaz yani hani öle şehirli de değiliz köylüyuz yani kiraya çıkılır yada baba evinin altına üstüne yanına ev yapılır birlik oturmayı nasıl ne şekilde sunuluyor 

+1 oy
önce (173 puan) tarafından

Yaşamak zorunda değilsin kanun bile senden yana defolsun gitsin 

önce (5 puan) tarafından

Kalbindeki kötülük bedenine vurmuş yüz tane hastalığı var ama neyse. ....

+1 oy
önce (5,901 puan) tarafından

Ben bir hafta oldu galiba çocuklarım hastaydi. Kayınvalideme geldim . Bak Allah razı olsun çok iyi kalbinde bişey yok çocuklarıma baktı çok  hastaydılar çünkü. 

Gel gör ki yorulmak nedir bilmez bnide öyle zanneder ama geberiyorum yorgunluktan. Yine belli etmiyorum.  Hiç iş bitmez ya bu evde annemlerde öyle değil rutin  temizlik bitti gitti. Burda gün boyu ayaktayım. Birlik oturanların ALLAH yardımcısı olsun..🫣

önce (5 puan) tarafından

Yani işte zaman değişti eskiden zor olan bazı şeyler daha kolay ama eskiden kolay olan çoğu şey artık daha zor çocuk büyütmek gibi bunu anlamıyorlar ben herşeye yetişirim ama keşke biraz da nankörlük dışında bir şey görsem 

önce (5,901 puan) tarafından
+2

Başka eve geçme gibi imlaniniz yok mu eşin ne diyor bu duruma 

+1 oy
önce (5,185 puan) tarafından

Bizimkiler köyde yaşıyorlar kışın buraya geliyorlar birkaç haftalığına ama inan ki günler geçmek bilmiyor onlar burdayken.resmen bunaliyorum gitsinler bir an önce diye bekliyorum.Rabbim birlikte oturanların yardımcısı olsun gerçekten 

+1 oy
önce (801 puan) tarafından

Niye bu Kaynanalar bu kadar merhametsiz oluyor gelinlerine karsi ya artık o senin kızın oluyor Allah merhamet versin seninde yar ve yardımcın olsun

önce (5 puan) tarafından

Benimki kızı yok o yziden empati desen sıfır 

+1 oy
önce (2,720 puan) tarafından

O kadar iyi anlıyorum ki seni, 1 buçuk sene yaşadım ama gel bir de bana sor. Ama ben baktım yapsan da olmuyor yapmıyordum, çokta tın. En sonunda eşim ayırdı evi. Zaten o ayırmasaydı ben boşanacaktım

önce (5 puan) tarafından

Benimki de oraya doğru gidiyor 

0 oy
önce (51 puan) tarafından

🤣🤣aynı kaderi yaşıyoruz canım vallah benim de öyle dün tartıştık postumda var ztn bende dayanamadım eşime anlatım dedi 2 ay sonra cikacaz oda zar zor üstüne basa basa kabul etti çıkalım diye dedim dsyanamiyorum ya çıkacam ayri eve ya ben yoluma sen yoluna bir sürü sey söyledi zaten farketmiş annesi ne biçim insan bende 2 ay sonra çıkacam Rabbim yardimcin olsun benim de diyor ben bir saat bu evden çıksam evi *** koturuyor afedersin bilmem ben çocuklarına bakmasam sen hicbir iş yaomicaksin kurtceden diyorlar ya nonki buxe dêh non bike sağdo seremin zavallı ***** gibi konuşuyor 

önce (5 puan) tarafından

Ayy beni ki de Kürtçe mirldaniyor bı iş yapatken söyleniyor çok fena sorma yaa eski halimden eser yok şimdi resmen

Vallah benim de dedim bundan sonra ağzına çakacam yani laf atsa bisey dese lafını ona iade edecem

önce (5 puan) tarafından

Bide cevap verip lafını ona montelince sen huyunu çok değiştirdin diyor isine gelmiyor yaa

He aynen diyor yok annen sana terbiye vermemiş yok saygisizsin terbiyesizsin dedim saygılıyım terbiyeliyim çok şükür asıl senin annen sana saygıyı terbiyeyi öğretmemis sana saygılı oldukda ne oldu en kotu benim senin gozunde sen nasilsan bana bende bundan sonra sana öyle olcam 

0 oy
önce (94 puan) tarafından

Ben kaynan mala iki ay yaşadım ayrıldım hemen şuan çok mutluyum keşke ilk gün ayrı olsaydım

0 oy
önce (31 puan) tarafından

Kaynananin bekar ogullarida mi sizinle kaliyor

önce (5 puan) tarafından

Aynı ev içinde 

0 oy
önce (499 puan) tarafından

O kadar kalabalık evde nasıl özel hayat yaşıyorsunuz ki? Mecbur değilsin. Tesettürlü müsün bilmıyorum ama kocanı ikna et ayrı eve düzenim yokde. Tesettürlüysen evın içinde başörtüsü takmaktan baktım usandım de özel hayatımız yok annenle anlaşamıyoruz de

0 oy
önce (2,643 puan) tarafından

Sen boşanmayı istemesen bile bu yolun sonu boşanmaya kadar gider ben sana söylim al karşına adam akıllı konuş bu böyle olmuyor de baktın kabul etmiyor gözünü korkut ayrılıcam senden de yazık günah sana ya bende 3 sene birlik durdum baktım ayrı ev felan yok çektim gittim annemin yanına hemen kayınpederim aradı gel söz ayrı ev açıcaz diye eşim de aradı gel söz çıkıcaz diye gittim sonra hemen kiraya çıktık 3 sene de kirada oturduk sonra arabamız vardı araba sattık kredi çektik ev aldık Allahıma şükürler olsun evimiz var borç ödüyoruz 

0 oy
önce (150 puan) tarafından

Zor cnm Allah sabır versin ama sende susma artk sen sustukça ezerler seni ailene de herşeyi anlat arkanda dursunlar kimse kimsenin eşeği deil hizmetcisi deil

0 oy
önce (10,724 puan) tarafından

Sen  onları 40 yıl başında taşı indidiğin an kötü gelirsin ne yaparsan yap yapmadığın an yapmadı oluyo kendimden biliyorum 14 senelik kaynanamın gelinşyşm içim rahat Bi şekilde söyleyebilirim ki kaynanama yaptığım her şey boşa gitti sende benim durumumu yaşıyorsun  bence eşinle konuş ama kaynın evlenmeden o evden çıkamayan gibi görünüyo Sen en iyisi kaynını işle Bi an önce evlensin

0 oy
önce (23 puan) tarafından

Kiraya niye çıkmıyorsunuz? Kiraciyim ama kafam rahat

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 154 göst.
+1 oy
10 cevap 213 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.
0 oy
20 cevap 358 göst.