+2 oy
212 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (39 puan) tarafından

Merhaba hanımlar belki denk geldiniz sizde Instagram üzerinde ücret karşılığı ultrason kağıdına bakarak cinsiyet tahmini yapan sayfalar var ve paylaşımlarında hep doğru tahmin yaptıklarına yönelik siz böyle bişey yaptıniz mi yaptıysanız doğru bilen oldu mu meraktan soruyorum 

15 Cevaplar

+1 oy
önce (2,067 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Hiç sanmiyorum onun yerine iki hafta bekleyip özele git detaylıca doktor bakıyor en azından aklındaki tüm sorularında soruyorsun

-Reklam-
+4 oy
önce (13,411 puan) tarafından

satılık köprü var, temiz😅

önce (20,074 puan) tarafından

Aa nerde🤣🤣🤣 

önce (6,192 puan) tarafından

satilik kopru gene elle tutulur gozle gorulur:) bu saflari sazanlari dolandirmak okadar kolayki:) yuzde 50 sans var zaten ya kiz ya erkek ikisinden birini pasa gonlum ne istiosa yaz gitsin:) yazi tura kadar basit bir matematik. 1/2 olasilik:) zar atsan bile 1/6 olasilik icinden secim yapip soylersin:) dolandirmak buladar basit. 

ben dolandırıcılara kızmıyorum ki, biri deve sidiği sağlıklıdır demiş tvde, adamın teki de kendi çişini şişeleyip satmış. adama kızmam ben onu alanlar suçlu 😂😂

ay aynen :) polisle basim belaya girmesinden korkmasam bende bi tahmin sayfasi acip dolandirmak

istiyorum milleti seytan durtuyor:)) buraya iki reklam salsam link atsam gunde 200 tl den on kisiyi dolandiraam 2 bin tl .😂😂30 gunde eder 60 bin tl:) yurtdisi musterilerine de euro ile bakarim 200 euro😂😂😂😂 allah bereket versin gereksiz harcamalarimi cikaririim aslinda ama iste milletin voluk cocugunun riskini da  yemeye alllahtan korkarim😁

ohaaa pist sahibi kac milyon kere benzer soru sorrmus bu arkadas butun servetini varini yogunu kaptirmistir  ustune giydigi camasiri satipda gondermistir dolandiricilara  ozele gtmez dogurmaz gder devlete bedavadan digurmak ama elindeki uc kurusu bile bunlara kaptirir boyle takiklar. marmelat mi ne vardi bu o mu acaba:)

casperiye, birlikte iş kuralım 😅😅😅 

+1 oy
önce (2,233 puan) tarafından

Bence bı kaç hafta beklemekle bı şey olmaz 😉 böyle seylwre gerek yok 

+1 oy
önce (3,617 puan) tarafından

Ay Allah aşkına bırakın şöyle saçma şeyleri yaa

Cidden kusura bakma da niye parami veriyim öyle üç kagitcilara 

Adı üstünde tahmin bi de çok saçma 

+1 oy
önce (1,240 puan) tarafından

Offf her yer dolandırıcı kaynıyor lütfen bu kadar saf olmayın. Ya kız ya erkek. Ne olursa olsun kabul etmeyecek misiniz zaten?

+1 oy
önce (276 puan) tarafından

Canım benim Rabbim başka dert vermesin diyorum😁 ne yani ya kız ya erkek hayırlı evlat olsunda elinde sonunda öğrenilecek birşey zaten 

0 oy
önce (902 puan) tarafından

Kızımda bildi bu seferde gönderdim yüzde 90 erkek dedi bklm doğru cikicakmi 

0 oy
önce (274 puan) tarafından

Ne gerek var boş işler zaten doktorlar zamanı gelince söylüyor 

0 oy
önce (135,279 puan) tarafından

ucret vercrksen kanda cinsiyet tahlilu yaptir 

önce (2,399 puan) tarafından

Öyle yapayım bari ben çarşıda hiç çıkarmam cebimden biber gazını 

önce (480 puan) tarafından

Bende taşıyorum o yüzden değişik geldi bana bu yasak

önce (135,279 puan) tarafından

lutfis kaderde yakinda eskisehire tasinacak 

limon kolomyasi tasi kader benim cepde hep durur 

önce (480 puan) tarafından

Yok la burda yasak değil sjsjs biberden devam sjsj

önce (2,399 puan) tarafından

Ben kocamın koleksiyondan çakı sokayım cebime garanti olsun saplar geçerim 🤷

0 oy
önce (199 puan) tarafından

Ne gerek var böyle şeylere haftani bekle öğrenirsin zaten...

0 oy
önce (4,137 puan) tarafından

Paramı ne yapsam da harcasam. Bekle 1 2 hafta daha devlet bile söylüyor özel olmasina gerek yok 12 haftalıkken tahmin etti ve doğru çıktı 

0 oy
önce (1,800 puan) tarafından

Sen buraya sor. Bedava yorum yaparlar kiz

0 oy
önce (13,376 puan) tarafından

Dr,ultrason,11-16.hafta arası. Modern tıp,müneccim şeyi yemişlere gerek yok.

0 oy
önce (1,005 puan) tarafından

Erken öğrenince değişen ne olacakki

0 oy
önce (1,573 puan) tarafından

O ara insan çok heyecanlı oluyor evet ama şöyle düşünün zaten %50 ihtimal var birini söylüyor işte öyle birine para vermektense aklınızdaki parayi bir ihtiyacı olana verin Allahim bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım diye dua edin 12. Haftada ben cinsiyeti öğrendim gec öğrensem 20. Haftaya kalırdı en fazla gerek yok bence.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 188 göst.
0 oy
24 cevap 618 göst.
11 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 87 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Flowershome19 (58 puan) tarafından soruldu

410,947 soru

12,366,633 cevap

42,072 kullanıcı