0 oy
99 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,624 puan) tarafından

Kizlar göz için önceki storyide anlatmıştım gözümün nasıl nalatsam hani agladigimizda göz pınarından yaşlar akar ya tam ucu burnunun o taraf orda hafif şişme var önceden de vardı da onemsemiyordum varla yok arası çok çok belli değildi gözün yapisida olabilir dediler içi değil ha i içine de rimel sürelim derler ya o kişinin ucu biraz sis burna yakın olan tarafı başka hastalıklar mi tetikliyor bilmiyorum şeker diyor kalp  yetmezligi diyor Allah korusun da doktorda parça aldırmak gerekebilir geçmezse dedi bende Ankara'da özel olsun devlet olsun memnun kaldığınız hastaneler nereler sormak istedim mayagoz Nilay Akagün diye birine aldım sanırım ? 

2 Cevaplar

0 oy
(53,416 puan) tarafından

selazyon olabilir göz doktoruna git

(53,416 puan) tarafından

ne dedi ben iki kez aldirdim arpacik cikip duruyordu

(2,624 puan) tarafından

Yazdım ya yukarıya büyük hhastaneye gidip parça aldirman getekebilir bu parça yüzde 95 olumlu çıkıyor dedi ben ağladım fln ise geldim biraz rahatlattilar belki iltihap toplanmıştır diye niye çıkıyor ki bu benim gözler bı enfeksiyon oldu diğer göze attı ona atınca çok aşırı kullanmadım oradan mi kalıntı acaba 

Yapısal dediler de yapısal olabilir mi ? Sence aldırmak zor mu kötü bsey olmasin da bi doktora daha gostercem resimde baktım böyle değil gibi benim oradaki et şişmesi gibi böyle sulu değil büyük değil gözümün ucunda burna yakın olan et şişmiş ucu orası şişik yandan bakınca da ora çıkıntı gibi seninde mi oyleydi 

(53,416 puan) tarafından

kız karışık yaziyon anlamadim selazyon arpaciktan sonra iltihabin orda kalması kötü bisey degil 

(2,624 puan) tarafından

Parça alınması gerekiyormuş gözde kilte digor

(53,416 puan) tarafından

selazyonu alınca onu patalojiye gonderdi gül lezyonu çıktı gul hastaligi vardı bende o tetikliyordu

-Reklam-
0 oy
(2,624 puan) tarafından

................ Bu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 52 göst.
2 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sepet sepet yumurta (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
4 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nz (603 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 26 göst.
16 saat önce Diğer kategorisinde OynakBalina (1,226 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 144 göst.

Kategoriler

1,449,875 soru

23,810,064 cevap

317,838 kullanıcı