Hadeee gonderin gelsin bakalm kızlarım🤣🤣
Ne
Neden
Ne zaman
Nerde
Niçin
Kimle
😁😅😁😅😁😅
😅😅😅😅😅kaç yaşındasın ve ismin ne
38 im Şubat'ta 39 cuk olacağım inşallah ismim fadimana konaylilara has bı isim
Saygılar ablammm🩷🥰ismin de güzelmiş bence abla
Saygı bizden efedim 🥰
O zaman sevgide bizden olsun🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷
Gülü seven dikenine katlanmalı mı yoksa o gülü parçalayıp atmalı mı 😁
Vallahi ben katlandim iyiki de katlanmisim ❣️
Burayı nasıl keşfettin
Son kızıma gebeligimde canm ama sohbet bölümünü çok çok sonrdan buldum gebelik bölümünde sohbet yasakmış buraya düştüm iste🤣🤣
İyiki dusmussun
Hahah canımsın 😍
Gonya mi konya mi gonyalim yürü 🤣
Yürü yavrum be
Yürü yavrum yürü
Gelinin di galiba deme durumu nasıl rabbim cennette kavuştursun
Durumu hiç iyi değil canm ama bı tane daha yavrumuz ar onun için toparlamak zorudalar
Rabbim sabır versin inşallah
Abla sence kocan için sana kotu davranan ailesine katlanmak doğru mu ve kocan da onları görünce 180 derece değişen biri ise
Ben katlanmazdim açık ve net egerki kocam donekse ona da katlanmazdim
Tam olarak kimsin ve kendini tanıtır mısın 😁💫
Tam olarak ismim fadimana konyaliyim konya da yaşıyorum 4 yavrum var en büyüğüm 22 yaşında onunda iki bebesi vardı bir yavrumuz cennet kuşu oldu
Allah rahmet eylesin geride kalanlara uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah peki sizin yaşınız kaç acaba
39 cuk olacağım inşallah Şubat'ta cmm
Maşallah hala çok gençsin
Torunu olan sendin dimi abla
Evet Cancazim benim
Abla kaç yaşında anne oldun ve. Buraya torunun için mi kendi çocuğun için mi kayıt oldun
Haddimi aştıysam özür dilerim
Nedemek canm haddini asmak kendi bebem de var 3 buçuk yaş yani küçük kızım hala benim 🤣🤣🤣 kendim için gelmiştim öyle kaldım gittim buralarda 39 yaşındayım
Yaaa ne güzel yaşıt çocuklarımız o zaman benim oğlanda üç buçuk yaşında ☺️
Konya'nın neresindensin
Benden Ereğli ☺️
Pop baya uzağız canm ama Ereğli ye gitmiştim kule gibi bişey vardı orda bir teyze sıkma yapıyordu yemek yemistik
😂😂onu bilmiyorum vallahi
Adese market vardi o kulenin dibinde şimdi adeseler battı gerci de
Ha evet ads biliyorum ama dediğiniz yeri bilmiyorum
Anladığım kadariyla genç yaşta kayınvalide olmussun canım 😊 nasıl bir duygu ? ☺️
Evet canm genç kayinvalideyim itiraf edeyim önce kendime rakip gibi gördüm ama belli etmedim tâbi sonra birbirimizi çok sevdik çokta iyi anlaştık daha da öyle gidiyor gırgır şamata elhamdülillah iyiyiz hahaha beraber sarılır ağlarız iki dakika sonra birbirimze vura vura güleriz yani vurmak derken ciddi değil tabi şaka
Ne güzel canım maşallah Allah bozmasın aranızdaki o enerjiyi 😊🤍🩷 🧿🧿
410,929 soru
12,366,037 cevap
42,025 kullanıcı