Barbıe çıplaktı. Kumaşım yoktu çorapla da dıkmeden böyle bir şey yaptım. Dıkısten hiç anlamam. Yapanlara da hayranlık duyarım. Sızce nasıl olmuş?
Çok güzel olmuş
Adım melike 🙂
Eneee gece kuşum muuu
Yok o hala gece kuşu
Sen büyük harflerle yazılan melikeydin o zamannn ❤️
Yok ben eşinin hatunu melikeydim 🙂😅
Çok güzel olmuş aklımda bulunsun kiz büyünce barbilerine yaparim
Gerçek mı diyorsun ben beni linç edersınız düye düşündüm begenmenıze sevımdım valla asko💕❤️
Hiç çoraba benzemiyor hoş olmuş
Vallah çorap asko 💕
Çocukken hep yapardık 🥺🥺 çeyiz hazırlardım minder döşek yastık. Ah ah çocukluğum
En çok özlenen günler zaten yaşayamadıgımız yada doyamadığımız çocukluğumuz 💕💕
Aynen öyle 🥹
Gayet güzel olmuş
Kız bunu yapmayı düşünmekle geçi mi kaldın ne. Taa küçükken yapardık. İç çamaşırı, elbise, etek,.
Ay küçükken bende annemin çoraplarını kesip bebeklerime elbise yapardim. Az terlikle kovalanmadim yepyeni çorapları kestim diye. Seninkide çok güzel olmuş canım.
Bende kızımın iki tane safinas bebeği var çorapla onlara elbise yaptım biz anneler hep aynıyız ♥️
Çok güzel olmuş. Bende benim eski pijamayı telef etmiştim bebeklere elbise için.
Çok güzel olmuş elleri ellerine sağlık canım. Benim kızlarım da dik derler ama ben hiç anlamıyorum yaratıcı değilim galiba
Dikiş bilmeden bunu yaptıysan bilsen neler yapardın muhteşem olmuş 👍👌
Çok iyi olmuş bende küçükken ablamla barbielerimize kıyafet yapıyorduk kumaş parçalarıyla 😄
Çocukken mahalledeki kızlarla toplanır halımizi serip ne güzel elbisler dikerdik. 😔
Söylemesen çorap olduğunu anlamam
411,310 soru
12,381,555 cevap
43,243 kullanıcı