+2 oy
391 göst.
önce Diğer kategorisinde (725 puan) tarafından

Bebek görmesine giden 17 yaşındaki down sendromlu genç 40 günlük bebeği 7. Kattan aşağı atmış bebek ne yazık ki ölmüş. Karşıma şimdi çıktı 3 ay öncesinin haberiymiş. Ya ben çok sinirlendim. Ve kahroldum Lohusa kadının evine neden gideriz ki. Bizim insanımız bu huyundan vazgeçmedi. Siz olsanız hasta der eliniz kolunuz bağlı acınızı mi yaşarsınız yoksa farklı tepkilerde mi bulunursunuz?

16 Cevaplar

+3 oy
önce (804 puan) tarafından

Burda tek suçlu down sendromlunun annesi. Özel bı cocgun varsa ona her zmm göz kulak olmak zorundasın. Ben ilk ciktiginda görmüştüm haberi çok üzülmüştüm bebekle anneye

-Reklam-
+2 oy
önce (276 puan) tarafından

Bnde görmüştüm baya aklımdan çıkmadı canım şöyle düşün o olmasaydı boğazına süt kaçıp yine ölebilirdi Allahin işi ama lohysa kadının evine gitmk mileyimize adet olmuş resmen anlayış sıfır 

önce (725 puan) tarafından

Canım bilmiyorum ki. Kaderinde varmış diyemiyor insan işte çok üzücü bı durum

önce (276 puan) tarafından

Evec Melek işte 

+2 oy
önce (1,233 puan) tarafından

Evet ihmallerle dolu bir olay. Down sendromlu çocuk,  bebekle yalnız bırakılıyor. Bebegin annesi , misafire kebap yapılıyor diye balkonda, bebek içeride. Tabi oradaki atmosferi bilemeyiz ama ihmal oldugu apaçık. Çok acı bir durum. O annenin acısını hiçbir şey hafifletmez. Karşıda içini rahatlatacak muhatabı da yok. 

+1 oy
önce (11,567 puan) tarafından

Siz olsanız demek olmamış. Allah gecinden versin kimseyi böyle bişeyle sınamasın kimse de büyük konuşmasın

Ay tabi Allah kimsenin başına vermesin. Sadece anne nasıl tepki verdi ne yapılır bu durumda onun karmaşasına girdim

+1 oy
önce (1,562 puan) tarafından

Tanıdık biriymiş aile ust kata mangal yapmaya çıkarken bebegi aşağıda tek bırakmışlar bir çok ihmal var. Esimin kuzeninin otizmli oglu var çok seviyoruz göz bebeğimiz gibi ama asla 7 aylik oğlumla yalnız bırakmam ve o geldiyse oğlumu kimsenin kucağına vermem çünkü çocuğun dibine sokuyorlar bak bak kardeş diye sinirlenip bir tokat atsa kime kizacaksin o yüzden sonradan ah vah etmektense onlem alıyorum. 

0 oy
önce (8,821 puan) tarafından

Çok perişan olurdum ama napardım bilmiyom  ölsem daha iyi olurdu 

Bı yandan çocuk hasta bı yandan da geri dönüşü olmayan bir durum çok zor ya

önce (8,821 puan) tarafından

Ama dikat ederdim çok  o çocuktan cok annesinin sucu var ilk onu benzetirdik sanırim geliyosan dikat edeceksin

0 oy
önce (7,971 puan) tarafından

Çocuk hasta tamam da ailesi sorumlu yani ne işiniz var lohusa kadının evinde bide niye bakmassiniz o çocuğa. Bende çok etkilenmiştim bu haberi görünce 

0 oy
önce (1,077 puan) tarafından

O ihmali ben yapmış olsam bebeğimde Allah korusun vefat etse bende muhtemelen kahirdan ölürdüm zaten. Benim bebeğim hipoglisemik bir bebek 3 günlük hastaneye yatırdık şekeri 11 e düştü genetik şeker var. Bildiğiniz ölmüştü yani. Beyin kapattı solunum durdu. Eşimle ben öldük resmen. Eşim zaten başka hastaneye nakledilirken eşyalarını verince öldü sanmış bayıldı 3 saat. Ben sinir krizi geçirdim 1 ay öldüm resmen yemek yok su yok. Bilemiyorum ama vefat etse herhalde bende sağlıklı kalamazdim. Birde annede bariz ihmal var. Onun yerinde olsam hayatıma devam edebilir mıydım bilemiyorum. Büyük konuşmak istemiyorum, Allah çocuklarımızı korusun 

0 oy
önce (87 puan) tarafından

Ben bunu duymuş tüm daha önce çok üzücü 🥲

0 oy
önce (18,355 puan) tarafından

Böyle bir durumla empati yapmak istemiyorum Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın Olay yaşandığında yeterince etkilenmiştim şimdi tekrar üzüldüm 

0 oy
önce (2,228 puan) tarafından

Tek suçlu o özel cicugun annesi ne diye başında durmuyorsun hatta alıp lohusa kadinin evine gidiyirsun düşünmesi gerekirdi 

0 oy
önce (135,103 puan) tarafından

yani ne olursa olsun cocuk ozel.cocuk olmasa bile anne bebegin yanundan ayrilmamali bu haberi evet duyali bayagi olmustu

0 oy
önce (1,176 puan) tarafından

Madem gideceksiniz yiyip icecekseniz lütfen herkes yiyeceğini kendisiyle götürsün götürsün ki lohusa kadın ne yapacağım derdine dusnessdij bebeğiyle ilgilensin Rabb'im sabır versin 

0 oy
önce (1,926 puan) tarafından

3 4 ay önce bu haberi izlediğimde çok kötü olmuştum burda tek suçlu anne ve torununa refakat etmeyen büyükannesi yeni doğan bebekle özel bi birey nasıl yalnız bırakılır aklım almıyor balkondalarmış bide insan bi bakmaz mı o özel çocuk nerde ne yapıyor diye anca oturup kebap partisi yapsınlar

0 oy
önce (797 puan) tarafından

Bu durum da ben özel çocuğumuzu asla suçlu bulamıyorum büyükler mangal keyfî yapmaya devam etsinler 

0 oy
önce (786 puan) tarafından

Şans eseri yaşıyoruz bu hayatta postuma baksana 

Ay gördüm ya böyleleri sahipsiz yasamamali insanlar neler çekiyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 77 göst.
0 oy
17 cevap 817 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,638 puan) tarafından soruldu
0 oy