+2 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (89 puan) tarafından

İyi geceler ne yapıyorsunuz ben birinci bebisimi uyuttum sırada ikinci bebiste sonra dinlenme moduna gececem

16 Cevaplar

0 oy
(2,818 puan) tarafından

Bende bebişimi uyutmaya çalışıyorum uyusa hemen uyuyacagim 

(89 puan) tarafından

Hemen Uyur inşallah bacim

(2,818 puan) tarafından

İnşallah bacım 🤲

-Reklam-
0 oy
(2,616 puan) tarafından

Köyden gelirken bebe uyuyakaldı onu yatırdım . Bı kazan mısır patlattım yiyorum napayım 

(89 puan) tarafından

Afiyet olsun 🤣 

0 oy
(708 puan) tarafından

Kızım bugün oyuna doymadı gözleri kızarık ama hala oyun oynuyo bekliyorum bkalım 

(89 puan) tarafından

Ay bazen yorgun olduklarında daha çok uyumalarini bekliyoruz ama tam tersini hiç uyumak bilmiyorlar

0 oy
(820 puan) tarafından

Kiİmi uyutmustum uyandı tekrar.uyutuyorum

0 oy
(449 puan) tarafından

Kendimi arıyorum:)  

(89 puan) tarafından

Neden bacım 

(449 puan) tarafından

Çok daralıyorum bu aralar hayatın anlamını aramaya çalışıyorum. Felsefi düşüncelere daldım. Çoğu şey manasız geliyor. Yaptıklarım tat vermiyor.

(89 puan) tarafından

Sürekli evdesiniz galiba bunalmış kafa dağıtmaya ihtiyacın var galiba 

(449 puan) tarafından

Sürekli evde değilim çalışıyorum aslında ama oğlum 3 yaşında ve 2 yaş sendromu hala devam ediyor çok zorluyor

0 oy
(496 puan) tarafından

Oğlumu uyutabilsem mutfağı toplayacağım ama saat geciktikce iş yapasim da gidiyor 😂 yatak moduna geçiyorum 😂

0 oy
(649 puan) tarafından

Küçük ama etkili bi sıpa var ayagimda sallıyorum ❤️ uyursa uyucam . Benle alay etmiyorsa uyudu gibi 😀

(89 puan) tarafından

Kaç aylık 

(649 puan) tarafından

2 yaş canım.

(89 puan) tarafından

2 yaş sendromu nasıl 🤣

(649 puan) tarafından

Aslında yok gibi bisey . Ben o sinirlenince direk seni çok seviyorum böyle yapma dediğim an bi duruyor gelip sarılıyor.  Bizi ısırınca da vurunca da . Delleniyor bazen sık sık onu sevdiğimi  hatırlatıyorum geziyoruz oynuyoruz mızıkçılık ediyor kızıyor yine hatırlatıyorum  sonra gülüyor sarılıyor felan filan dongudeyiz biz  😀

Cani sağ olsun o mutlu olsunda gerisi önemli değil bu da bi büyüme  atağı.  Bunları yaşayıp buyucek oturmak yavaş yavaş her ay farklı her yıl çok daha farklı olacaklar napalim gülü seven dikene katlanır.  Kurban olurum onu verene ❤️

0 oy
(5,510 puan) tarafından

Muge anliyaya bakamamistim aglaya aglaya icim dısıma cikti evladini arayan kadina cok üzüldum insallah bulur evladini

(89 puan) tarafından

Tam izleyemedimde kaynanasini hastane bıraktığı bebek mi

(5,510 puan) tarafından

Evet ya 13 yasinda hamile birakmis kocasi. Kaynana cocuk bizde  degil diye hastanede birakmis 14 yasindayken kadin cocugunu sorunca hem seni hem bebegini oldururuz demis ailesi desen sahip cikmamis icim dışıma cikti aglamaktan insallah bulunur cok uzuldum cocukta kocasindan oglu ceza almasin hapse girmesin diye birakmislar kucuk cocuga istismardan

(89 puan) tarafından

Ben bazeb böyle insanları anlamıyorum kınamak gibi değil ama müge anlı yıllardır var kaç yıl sonra aramaya çıkıyorlar önceden nerdeydiler

(5,510 puan) tarafından

Kadini cok bastirmislar canim izlesen anlarsin basvurmus zaten 3 4 yildir cagrilmayi bekliyormus okuma yazmasi yokmus kendi cabasiyla ogrenmis kendi cabasiyla aramaya calismis ama iz yakalayamamislar sadece hastaneden yurda verilen isim varmis kayinvalide gaddarmis can bile.verememis 3 gun 

0 oy
(918 puan) tarafından

Ben bebeleri 11 de uyuttum sonra kendime uzun zamandır yapmak istediğim ama fırsat bulamadığım vücut el yüz bakımı yaptım şimdi çok motive oldum mutluyum elim yüzüm bi açıldı hahahah şimdi de oturdum akşamdan kalan pastadan biraz atıştırıyorum 

(89 puan) tarafından

Maşallah 🤣 afiyet olsun 

0 oy
(20,202 puan) tarafından

Çok uykum var ama uyuyamiyorum. Eşimin çok canı sıkkın. Otururken ona eşlik ediyorum. O Esra Erol un tekrarini izliyor. Ben burda takiliyorum 

(89 puan) tarafından

Eşinden dolayı mı uyuyamiyorsun

(20,202 puan) tarafından

Evet yalnız bırakmamak için. Ama dayanamiycam sanırım. Başım ağrımaya başladı 

(89 puan) tarafından

Uyumaya çalışın o zaman 

(3,525 puan) tarafından

Şimdi gördüm postta Rabbim ferahlık versin canım 

(20,202 puan) tarafından

Amin dostum. Çok sağol ☺️ 

0 oy
(224 puan) tarafından

Aksam parti. Vardi ,cok yedim midem agriyo

image

0 oy
(260 puan) tarafından

Ben her zamanki hâli bebelerim uyusunlar diye bekliyorum Ve Karnı acıkmışlardi onları doyurdum ve büyük oğlum uyudu şimdi 2 inci uyumasini bekliyorum o kendi kendine uyuyor zaten başında bekliyorum 😊

0 oy
(5,233 puan) tarafından

Valla bende nöbet tutuyorum 

0 oy
(3,811 puan) tarafından

Kızım uyuyor eşimde gececi bende tek başıma oturmusum ne derdim var uyuyamıyorum bilmiyorum 

(3,811 puan) tarafından

Kız keşke bazen olsa canım ben hep böyleyim malesef 

(89 puan) tarafından

Neden peki

(3,811 puan) tarafından

Uyku düzenim Yok canım benim Bir türlü uyuyamıyorum ya sabahın köründe de kalkıyorum uyusam da bölüp görücük uyuyorum sürekli uyanıyorum yani uyku problemim var anlamadım gitti sırf bu yüzden psikoloğa gitmeyi düşünüyorum

(89 puan) tarafından

Benimde uyuduğumun aslı yok 18aylik ve 3 aylık bebislerim var en uzun uyku saatim 2 saat oluyor bazen oda olmuyor saat başı uyan uuyku sersemi oluyorum yorgun bitkin insanın psikolojiside kötü oluyor 

(3,811 puan) tarafından

Kız benim 4 yaşında bir kızım var o uyuyor bir dha asabah kalkıyor ama ben uyuyamıyorum sürekli kalkıp evde geziyorum 

0 oy
(13,878 puan) tarafından

Uyumuştur inşallah 🙏 

1 de uyudu benimkiler de , mutfak salon topladım anca bitti işim biraz göbek çalışacağım 

0 oy
(892 puan) tarafından

Bugün başıma geleni düşünüyorum hayatı sorguluyorum postuma bak anlarsın ne dediğimi 

İlgili sorular

+1 oy
59 cevap 619 göst.
27 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
+1 oy
15 cevap 222 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 1111 (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 285 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,669 puan) tarafından soruldu