Merhaba hanımlar 😀 en son hangi kitabı okudunuz ve mutlaka okuyun der misiniz ?
En son değil ama mutlaka oku diyebileceğim imam gazali - kalplerin keşfi kitabı.
Sesli kitabı varsa yarın ilk isim onu dinlemek olacak . Teşekkür ederim 🙏
Var mı hiç bilmiyorum ama inşallah vardır ❤️
Var canım YouTubeda bölüm bölüm videoları. Babam çok ısrar edince bende oradan dinlemiştim eski müezzin o da :) kitap okumak alışkanlığı yoktur ama bu kitabı çok tavsiye etmişler o da ilim bilgisi için okumuştu bize de okuttu 😂 tavsiye ederim bana çok hitap etmese de her müslümanın bir kez okuması gerekli olduğu bir kitap diye düşünüyorum
Geçen eşim link atmıştı gazalinin kitaplarini oda dinliyordu inşallah vardır.
Dili ağırdır diye düşünüp dinlememistim eşim tavsiye ettiğinde ama şimdi tavsiye eden kişi sayısı arttı o zaman kesin dinlemeliyim :)
Tasavvufi kitap okumayı sevenler için çok güzel, tam bir baş ucu kitabı. Beni çok etkilemişti o kitap ara ara notlarına da bakarım hatta. İnsanı sarsıp kendine getiren bir anlatımı var. Benim için tam bir baş ucu kitabı:D
Hayır aksine dili çok sade tavsiye ederim kesinlikle.
Kitap okumak bana çok zor geliyor. Şimdilik bı dergi takip ediyorum ordan bölüm seçip okumak daha kolay geliyor. İnşallah kitap okuma alışkanlığıni ölmeden oturtmak istiyorum 🙏
Yeter ki isteğiniz ve hevesiniz olsun illa ki oturtursunuz, yani inşallah diyelim ☺️ cümleten hayırlı geceler ❤️
Hayırlı geceler 😊
Ben bu kitabı büyük beklentiyle okudum ama hiç çarpmadı beni :( Beklentiyle okudum diye öyle oldu sanırım. Vurulmadım yani kitaba.
Doğrudur. Ben daha onun kadar beni sarsan bir kitap okumadım beni etkilemişti. Gerçi benim için imam gazali'nin bütün kitapları öyle.
Daha sarsıcı, daha düşündürücü kitaplar okumuştum. Belki okuduğum çeviri ile de ilgili olabilir. Bazı insanlar okuduktan sonra 2-3 kendime gelemedim falan demişlerdi. Bende olmadı öyle bir şey Çoğu kısmını şu an hatırlamıyorum bile. 2016'da okumuştum.
Çevremede çok önerdiğim bir kitap ve evet okuyup da beni etkilemedi lafını ilk defa sizden duyuyorum ama olabilir elbette :) kitap içeriği zaten genel de hadis ve ayet üzerinden anlatıyor. Ben mesela gıybet ve koğuculuk bölümünü okuduğum zaman lal olmak istemiştim 1 ay kadar çok az konuştum diyebilirim o kadar etkisindeydim kimseyle konuşmak istemiyordum:D Yukarda da yazmıştım benim için baş ucu kitabı bir kere okuyup rafa kalkmaması gereken bir kitap.
Bende bugün dinlemeye başlayacağım inşallah. Bitince tekrar yazarım buraya .
En son meraklı kedicik diye bı masal kitabı okudum canım çok heycan vericiydi kediciğin merakı
En son kitap namına Kur'an okudum açıkçası, okumanı öneririm 😊 roman türünü okumayı bırakalı uzun zaman oldu
Kürk mantolu Madonna
Aceleci sinek süte düşer
İnsan ne ile yaşar
Otomatik portakal
Ben en çok bunlardan etkilenmiştim canım şuanda da körlük diye bir kitap okuyorum ama herhalde iki haftadır elimde 😂 çocuğun ateşi vardı pek vakit olmuyor geceleri okuyorum
Aslında sosyopat bir gencin rehabilitasyon sürecine kadar uzanan yaşantısını anlatıyor. Kitabın ana fikri aslında isminde saklı. İnsanı insan yapan şeyin özgürlüğü ve iradesi olduğu, aksi halde otomatik bir mekanizmadan farksız olacağını anlatıyor özetle. Modern klasikler serisi sanırım evet oldukça önerilen bir kitaptir genç kesime özellikle Benim de bazı yerlerde okuduğuma göre portakal canlılığı, eşsiz olmayı anlatıyor. Otomatik ise tekdüzeliği, aynı ve basit olmayı anlatıyor. Yani aslında kitap derin anlam barındıran ama abartı anlatan bir kitap. Yazarım da bir deyişini okumustum. Olabilecek en yüksek derecede gariplikleri barindiran kişi diyor. Kitapta da böyle bir yükleme yapmış. Aynı zamanda tüm hayvanlar arasında en zeki olan iyiliğin ne demek olduğunu bilen onsanlar için otomatiklestiren ve tekdüze yapan baskılara bir mudaheledir benim kalemim diyor
Ya bak sen neler cikarmissin. Ben hiçbir şey cikaramamistim bu kitaptan. Çok teşekkürler yorumun için ☺️
Rica ederim. Dili biraz ağır belki o yüzdendir 😊 birazda karmaşık. Beni etkilemişti yazarını da araştırdım baya. Filmi de izledim ama begenemedim. Birde filmini izle istersen 😊
Ben geçen gün yazarının hikayesini okudum. Adam Cok kısa sürede yazmış bu kitabı. Öleceğini zannettiği için ailesine geçim kaynağı olsun diye. Bir sürü kitap yazmış az zamanda. Ve ölmemiş. İyileşmiş. Çok hayret etmiştim. Filmini izlemedim. Ama izler miyim bilmiyorum 😅
Evet yanlış teşhis konulmus 😂
En son tam manasiyla yuzuklerin efendisini bitirdim fureyya basladim sonra okuyamadim cekmedi beni
Ben kitap okuyamıyorum ilgimi çekmiyor güncel konular yada gerçek kişi olaylar değilse. Kurgu sevemiyorum . Bu ara bı dergiye takıldım bakalım
Atomik alışkınlıklar okudum ama uzun zamandır okumuyorum
Rica ederim
Evet çok faydalı bir kitap ama bitirmek nasip olmadı 😕
Okumuyorsundur okusan iki günde bitirirsin ☺️
Evet maalesef. Alıyorum elime ya telefon çalar ya kapı yada oğlum gelir alır elimden dikkatimi veremiyorum o yüzden ara verdim kitap okumaya ama yeniden başlamak istiyorum
Doğrudur canım. Hadi inşallah:)
❤️❤️❤️
Uygarlığın kökeni sumerliler - muazzez İlmiye çığ
Güzel kitap öneririm.
Teşekkür ederim 🙏
Okumaya ara vereli bayağı uzun zaman oldu sanırım en son Émilie Zola nın Germinal kitabını okudum. Mutlaka öneririm. Ama ne tür sevdiğinize de bağlı tabi.
Genelde tarihi kitap okurum ama bı değişiklik yapıp roman okumaya karar verdim. Osman Aysu'dan kuşku zinciri adlı kitabı okuyorum şuan. Stabil bı roman.
Niyazi Berkes- türk düşününde batı sorunu, Zafer Toprak- cumhuriyet ve antropoloji, Fernand Braudel -Akdeniz
Suan elimde olan kitap Ayşe kulin 4 gün 3 gece.
Ayşe kulin okumayı sevdigim icin bana güzel geliyor romanlari
En son bitirdiğim kitap İyileştir Kalbini. Birçok kişiye tavsiye ettim çok çok güzel. Ayetlerle olaylara bakış açısı kazandırıyor konu ilgini çekerse tavsiye ederim
Yu Hua - yaşamak dün bitirdim
Matt haig - hayat imkansız başlıyorum
En son Çağan Irmak-Gözümden Deliler Taştı okudum. Şu anda da Elif Şafak Havva'nın Üç Kızı okuyorum, iyi gidiyor.
Ben daha çok psikoloji ve kişisel gelişim kitapları okurum ilgini çeker mi bilmem en son okuduğum kes sesini benimle tartışma aslında çok verim alamadım çünlü bazı şeyler kitaplarda yazan gibi olmuyor ama yinede ilerde işime yarayabilir diye düşünüyorum
İnce Memed Serisi aldım ama daha başlamadım.
John verdon/fırtınada yanacaksın
Tavsiye etmeyeceğim kitabı okumam
Kur anı Kerim ve meali 🙃
En son hyundam-dong kitapevi kitabını bitirdim, şimdi ramses- ışığın oğlu kitabını okuyorum
Gerilim polisiye seviyorssan mutlaka Tess Gerritsen'in kitabı " cerrah" kitabını oku şiddetle tavsiye ediyorum okadar sürükleyiciydiki bitmesin diye okumuyordum ama okumadan da duramıyordum😁
Freida McFadden ' den " hizmetçi "de güzeldi ters köşe olunacak kitap.
411,365 soru
12,382,804 cevap
43,330 kullanıcı