+3 oy
720 göst.
Diğer kategorisinde (3,246 puan) tarafından

Selam kızlar su dinliyoruz ama yargılamıyoruz akımını o kadar seviyorum ki ama eşimle yapamıyorum bütün foyam ortaya çıkar diye 🤣 siz olsanız eşinize ne itiraflar ederdiniz tatlı küçük yalanlar . Ben basliyim

❗ Çınar çok enerjikse uyku saatine yakın aklına bugün seni baban uyutsun diye sokup senin başına salıyorum 2 saat uğraşmamak için 

❗Canım yemek yapmak istemediği zaman salçalı makarna yapıp ayy aşkım ne biçim burnuma koktu canım çekti deyip sana kaktırıyorum 

❗Param olduğu halde kendime bişey alacağım zaman bendeki parayla eve bişeyler aldım bana para ver deyip senden extra para çulluyorum 

Benimkiler in en masumları bunlar sıra sizde🤗

25 Cevaplar

0 oy
(219 puan) tarafından

Alyansimi tek taşımi ve küpeleri mi dışarda düşürdüğümu ve bulamadım söylerdim 

(3,246 puan) tarafından

Benim ki k9 köpeği gibi kokusundan bilirdi altın olmadığını ben daha sokağın başındayken carpardi gözüne 🤣🤣🤣

(219 puan) tarafından

Gümüş alıp kuyumcudanda altın rengine çevirdik dışarı ciktica takıyorum evde takmadim için dikkat etmiyor pek çok şükür tabi 😁

(544 puan) tarafından

Çınarınnanasi yemin ederim benim eşimde öyle :)))

(3,246 puan) tarafından

İyiymiş valla ben kocamı biraz taniyosam kaybettigim dakikalar da beni arayıp sorguya çeker kaybolduğu yeri de söyler hisseder yokluğunu 

(544 puan) tarafından

Baget yüzük ve baget küpemi kaybettim aradık valla hiç sorguya çekmedi onun yerine ben kendime kızdım niye dikkat etmedim diye eşim sağolsun canın sağolsun dedi

-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende değişik tarif denedigimde ve olmadığında tavukların önüne atıyorum yiyorlar 😄😄😄 esimede yapmadım henüz diyorum 

(3,246 puan) tarafından

Evliliğin ilk yıllarında her yemeği önce kapının önündeki köpek sonra biz yiyoduk

tarafından

Niye 😄

(3,246 puan) tarafından

Ya tuzlu oluyodu ya ekşi ya da zehir gibi 🤣 döküp yeniden yapiyodum 

tarafından

Hahha 😃😃😃😃😃

0 oy
(275 puan) tarafından

Aldığım birseyo parasını fazla olduğunu söylemek 

(3,246 puan) tarafından

O bı klasik canım 

0 oy
(3,815 puan) tarafından

Tümü den alışveriş yaparım ama Trendyoldan aldım derim

Sfghjk

Bir şey alacağım internetten diyip

Baya şey alıyorum 

(3,246 puan) tarafından

Kârlı iş 

0 oy
(3,246 puan) tarafından

Yukarı ................

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 571 göst.
5 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Minikmucize (2,592 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 188 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
23 cevap 833 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde geberikgelin01 (706 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 379 göst.
1 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,283 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,297 soru

23,678,026 cevap