+3 oy
543 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,326 puan) tarafından

Selam kızlar su dinliyoruz ama yargılamıyoruz akımını o kadar seviyorum ki ama eşimle yapamıyorum bütün foyam ortaya çıkar diye 🤣 siz olsanız eşinize ne itiraflar ederdiniz tatlı küçük yalanlar . Ben basliyim

❗ Çınar çok enerjikse uyku saatine yakın aklına bugün seni baban uyutsun diye sokup senin başına salıyorum 2 saat uğraşmamak için 

❗Canım yemek yapmak istemediği zaman salçalı makarna yapıp ayy aşkım ne biçim burnuma koktu canım çekti deyip sana kaktırıyorum 

❗Param olduğu halde kendime bişey alacağım zaman bendeki parayla eve bişeyler aldım bana para ver deyip senden extra para çulluyorum 

Benimkiler in en masumları bunlar sıra sizde🤗

27 Cevaplar

+3 oy
önce (2,326 puan) tarafından

En İyi Cevap

Hadi bı tık daha arttirdim

❗ Annelere gitmek için sozlestigimizde gitmek istemedigimde sen işteyken seni arayıp migrenin tuttu sen çocukla git bari benden de selam söyle deyip 2 80 yatıyorum siz gittikten sonra evde film keyfi yapıyorum 

önce (632 puan) tarafından

Doğru söylüyorsun bende istemeyerek de olsa gidiyorum gitmem desem başka gün gidelim diyecek 😁

E yani sürekli yapmıyorum zaten bunu 2 günde bir falan . Şaka şaka şimdi linç ederler kocan için gitmek zorundasın diye valla nadiren yapıyorum kafam kaldırmıyor bazen

Çok da anlaşamıyosan olabilir ya linçleyecek birşey yok bence bunda 

Yo aslinda çok iyi anlaşıyoruz ama çok hareketli ve sesliler normal konuşma tonları bile bağırarak ve sürekli anlaşılmaz bı kargaşa var evde  tamam bende enerjik bir insanım ama bazen olmuyo yok 

Benim babamda aynı yaa bağırmadan konuş diyorum kafam şişiyor karşımda bi saat🤭😂

-Reklam-
+4 oy
önce (1,233 puan) tarafından

Ev işi ve yemek geciktiğinde çocuk durmadı diyorum sadece :P

+1

Ama bu çok masumca 

önce (1,233 puan) tarafından
+1

Evet eşimden bir şey gizleyemiyorum hiç. İyi de olsa kötü de olsa arayıp söylerim sjsjsjs 

Umarım bir gün bazı şeyleri saklamayı öğrenirim. 

+1

Allah muhabbetinizi artırsın inşallah böyle devam et boşver 

+3 oy
önce (913 puan) tarafından

Beni sinirlendirdiği zaman tatlı yapmıyorum. Eşim için tatlı olmaması, yemek olmamasına neredeyse eşdeğer. Tüm dolapları arıyor bir şey var mı diye. Barışınca da tüm haftaya yetecek kadar tatlı yapıyorum orası ayrı🙂

+1

Güzel taktik benimkide tatlı manyağı hergun puding dahi olsa bı tatlı yaparım bundan sonra kullanırım ben bunu

+3 oy
önce (1,074 puan) tarafından

Bunu biz yapsak benimki beni bosar 😂

-Beni su saatte kaldır dediğinde asla kaldırmıyorum çünkü bidi bidi yapiyosun. Uyanınca da uyandırdım kalkmadin diye azarliyorum 

-Bazen o kadar sinirleniyorum ki gece sen uyurken bı tane patlatiyorum. Zaten ona da uyanmiyosun 

-sabah kahvaltı hazırlamak istemezsem çocuk uyutmadi diyerek seni markete gönderiyorum 

-Sen kendini güçlü beni de minnoş gör diye kavanozların kapaklarını sana actiriyorum. Oysaki 20 lik damacana taşıyacak gücüm var

-Bas ucundaki suyu gece uyanıp sen icmiyosun ben içiyorum 😂 boşuna ben gece su içmişim ama dudaklarım kurumus çok mu sıcaktı diye düşünme 

-yapacagin her sürprizi önceden anlıyorum ve belki hevesin kaçar bı daha yapmazsin diye korkumdan abartı tepki veriyorum 😂

+1

Ay bu uyandırma saatleri hep mi sıkıntı 6 da beni uyandır dese 5 te gidiyordum tepesine 1 saatte anca uyanabiliyo kalkınca da ne erkenden geldin tepeme kafamı toplayamiyorum diyo. Eee 6 da gitsem başına zaten 1 saate zor ayiliyo saat 7 oluyo niye geç kaldırdın diyo . Yakındır balkondan aşağı yatakla beraber atmam da ya sabır bakalım 

Ahahah çözüm basit kaldırdım kalkmadin diyorum ben hiç uğraşmıyorum 😂

önce (2,307 puan) tarafından
+1

Su işine çok güldüm ya😁

Ahaha 😂 biz ailecek o kadar çok su içeriz ki galiba vücudumuzun %90 i su 😂 sebil almayı reddediyor eşim yatak odasına, gece de bir bardak su ile yatar😂 özel bardak kapagi falan var üstü kapalıdır 😂 çoğu zaman usendigim için içerim 😂 hiç benim içtiğimi dusunemiyo 😂 bu ağzım kurumuş benim üstümü çok mu orttun su da içmişim ama olayını 5-6 kez yaşadık 😂

+2 oy
önce (29,279 puan) tarafından

Yorumları okumaya geldim yerimi alayım 🤣

+1

Geç oldu biraz ama yeni geldi aklıma 

+2 oy
önce (4,971 puan) tarafından

Ben her şeyi söylüyorum asla içimde bir şey tutamam 😂😂 bazen bir şey olur ona söylemeyin derim kendimi söylerken bulurum 🥴

+1

Çok güzel sır saklarım ama sadece kendiminkileri🤣

Biri sır verse tutarım o ayrı ama eşimle ilgili düşüncelerimi asla saklayamam yada bir şey izleyemem 😂

Gerçekten çok ciddi bı sır değilse ben eşime karşı tutamıyorum ya bı şekilde gece knu anlatirken buluyorum kendimi ama sadece eşime anlatırım. Oda dünyanın en ketum insanı süper sır saklar ona güvendiğim den heralde 

Doğrudur valla olması gereken de o bence 

+2 oy
önce (7,301 puan) tarafından

Ay o ilkini bende yapıyorum ya hatta o kadar çok yaptım ki izin günlerinde çocuk sürekli babasıyla uyumak istiyor artık 🤦😅 

+1

Boşver neden eşlerimizle aynı günde izin yapmayalım ki🤣

+2 oy
önce (5,473 puan) tarafından

Is yapmak.istemedigimde aksama kadar cocuk durmadi o yuzden toplamadim evi yada yapmadim yemegi diyorum 

+1

Bu genel ev hanımı yalanı bence

önce (5,473 puan) tarafından
+1

Kiz baska bir sey saklamiyorum aldigim nefesi kadar yetistiririm kocama asla tutamam icimde sadece bunu derim zati o bakisimdan seyimden anlar yalan mi degil mi diye anlayincada yemis gibi yapiyor iste

+2 oy
önce (20,029 puan) tarafından

Geçen gün hevesle aldirdigim brokoliyi cürüttüm🥴

+1

Bunu bende ananasta yaptım bı kere hevesle aldırdım kesmek zor gelince çürüdü dolapta

önce (20,029 puan) tarafından

Ya yapıyorum malesef böyle şeyler. 😅

+1

Boşver bahçeye at iyice çürüyüp gübre olsun boşa gitmemiş olur 🤣

+2 oy
önce (1,000 puan) tarafından

Bir yere gideceğimi planladığım zaman her zaman son dakika söylüyorum , yeni aklıma gelmiş gibi ve bunu hep yapıyorum :D

Bende beni çağırmışlar gibi yapıyorum. Herkesi ben ayartiyorum dışarı çıkalım diye sonra gidip ya kızlar çok ısrar etti buluscaklarmis beni de çağırıyorlar çocuğa bakarmisin deyip vınnnn

önce (1,000 puan) tarafından

Aynısı aynısı 🤣🤣 bende aynı şeyleri yapıyorum 

+2 oy
önce (668 puan) tarafından

Eşime küstüğüm zaman öfkem geçtiğinde kızımı babasının yanına yollarım de ki baba bizi gezdir filan o da söyler bu bahaneyle barışırız 😃çünkü çocuğa yok diyemez tek başınada fazla gezdiremez mecbur bende gelcem😃😃

Bu çocuklar iyiki var 🤣

önce (668 puan) tarafından

İyi ki iyi ki😃😃Vala kızımda maşallah bi çene var beni geçti 5 yaşında. Eşime diyo ki sen ona evlenme teklif ettin kibar olmak zorundasın diyo. Şimdiden sıkıştırıyo babasını😄😄

Maşallah cimcimeye anneye tam destek

+2 oy
önce (4,380 puan) tarafından

Eksik diye sürekli bakım ürünleri alıyorum ama çoğunu kullanamadan zamanı geçiyor çöpe atıyorum tabi gizlice :) 

Hiç hevesim yok öyle şeylere ya yüzümu yıkadımmi yeter yola devam 

önce (7 puan) tarafından

Bende yüzünü yıka yeter 😂😂

önce (4,380 puan) tarafından

Ben de almayı seviyorum küçüklüğümden beri kullanmayi da severim ama artık çok vakit bulamıyorum kalıyorlar öyle :)

+2 oy
önce (162 puan) tarafından

Ben herseyi acik acik söyluyorum😂

O da bı tercih

+1 oy
önce (3,749 puan) tarafından

Kız itiraf edecek bir şey yok çünkü ne varsa dilimde benim 

İlla vardır çaktırmadan yaptığın bişey ya hiç mi yok 

önce (3,749 puan) tarafından

Kız hiç yok biliyon mu ben herşeyi söylerim telefonla ne konusmussam bile söylüyorum kız ben biraz ban ban yani **** olduğum şeyi bile direk yüzlerine söylüyorum 

+1 oy
önce (5,164 puan) tarafından

Bazen cocukları bilerek geç uyutuyorum, uyutamamıs gıbi yapıyorum 😉😂

Bende gündüz iş vakti köşeye sıkıştırıldığımda baban seni çağırıyoooo diye bağırıyorum koşa koşa geliyo aslan çocuğum 🤣🤣🤣

+1 oy
önce (10,124 puan) tarafından

Ben hiç bir seyi saklamam ne olduysa öyle anlatırım ztn doğrusuna zor inanıyor 

+1 oy
önce (8,821 puan) tarafından

Bugün Annenle neler konuştunuz beni sordu mu dediğinde evet sordu diyom ama bazen sormuyo annem eşim darılmasın diye öyle diyom

+1

Bide prenses gönüllüler ki sorma 

önce (8,821 puan) tarafından

Öyle oluyo canim çok darılgan biridir kendisi 

önce (4,006 puan) tarafından

Ay bunu tek benimki merak ediyo saniyordum

0 oy
önce (566 puan) tarafından

Kız bende bisey istersem oglusumu halledip salıyorum mesela eşim tavuk dürüm güzel yapar oğluma diyorum yer misin babaya de yapsın:) oda oğluna kiyamiyor yapıyor. 

Yürümeyi seviyorum yine oğlum lazım oluyor hadi babaya de çıkalım 

Şimdi de kuş istiyorum ilk kuşum evden kaçmıştı çok ağlamıştım hala ağlıyorum orası ayrı yenisi nasil olur bilmiyorum ama oğlumda benden duydu heveslendi sabahtan beri baba nerde kuş almadin mi diyor:)) 

İllede kuş şimdi demiyorum ilerleyen zamanda müsait anda alması için hatırlatma diyelim 😀😃

Onun dışında biz hep şeffafiz asla para pul arkadaş yada başka biseyi saklayamam eşime gizlilik butonum kapalı bacım:) 😀 çalışmaz o malesef bende . 

İşte böyle mesela diyorum ya yürümek isterim laf eder söylenir uf puff diye bende bebisi kullanırım:) 

Boşuna 9 ay karnımızda taşımadık onları demi bence böyle şeyler için çocuklar çok ideal bı seçenek 

önce (7 puan) tarafından

Bende iş yemek falan yapmayınca midem kötüydü başım ağrıdı biraz kestirdim falan fistan 

önce (566 puan) tarafından

Okadar da olsun canım insan bazen nefes almak istiyor ya olsun okadar 😀😃

0 oy
önce (843 puan) tarafından

Hiç bişey aklıma gelmedi hahaha oğlumu uyutacak dermanım olmasa direk söylerim sen uyut diye param varsa asla yok diyemem hatta konusu bile yokken benim bu kadar param var biliyor musun derim yemek yapmadığım zaman da aklıma bişey gelmedi hadi bişey söyle yapayım derim hatta onun güzel yaptığı bişeyse sen yap derim :) annemelere gidelim dediğinde canım istemezse sen çocuklarla gitsen olmaz mı derim yani her şeyi direk söylüyorum zaten o yüzden aklıma bişey gelmedi ya :)

Sen uyut dediğim zaman bugün senin günün yan çizme diyor 🤣 ben çakal adam benden çakal ben böyle baş edebiliyorum 

önce (843 puan) tarafından

Benim oğlan kimle uyumak istediğini söylüyor zaten babana söyle onunla uyuyun dedim bi kere seninle uyumak istiyorum babama demem asla dedi hahaha kendi doğurduğum bana Ayar çekiyor :₺

0 oy
önce (56 puan) tarafından

Hiç bir şey 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 499 göst.
5 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Minikmucize (2,591 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+6 oy
24 cevap 1,045 göst.
+8 oy
63 cevap 2,272 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Alaska (282 puan) tarafından soruldu

410,704 soru

12,357,877 cevap

41,190 kullanıcı

Kategoriler