+4 oy
230 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (125 puan) tarafından

Bugün benim doğum günüm. Ama artık eski heyecanım eski neşem yok. Şöyle eski fotoğraflara baktım da gözümün içi gülermiş. Evlendikten sonra hiçbir şeyim kalmamış. Eşimle artık doğru dürüst bir iletişimimiz yok. Çocuğu gördüğü saatler kısıtlı ve bu sürede çocuğa robot gibi davranıyor. Otur kalk vs deyince yapsın modunda. Katlanamıyor hareketliliğine dışarıda evde. Maddiyat bizim için artık çok problem olmaya başladı. Çünkü 6 yıldır askeri personel her şeyini ailesine yapmış. Ailesi hiçbir şey yapmadı da vermedi de. Ve bana sürekli senin isteğin bitmiyor vs diyor. Aldığı şeyler ev ihtiyaçları. Kendime kıyafet dahi almam. Çocuğumuzun ihtiyacını düşünürüm bir tek. Ama söz konusu ailesi olunca sıkışık durumda dahi para gönderir. Ya da gitmeye çalışır yanlarına. Çok yaşlandığımı hissediyorum bu evlilikte. 

7 Cevaplar

+1 oy
(554 puan) tarafından

Eşinin ilgisizliğinden dolayı öyle hissediyorsun. Eşinle bu durumu konuş canım . Kendine çeki düzen vermesini ve kendi evi eşi çocuğu onun önceliği olmalı.. çünkü Peygamber efendimiz (sav) eşlerine nasıl deger verirdi onlara her konuda yardımcı olurdu çocukları çok severdi. Ona söyle senin için her şeyi yaptim yapıyorum sende bizim için fedakarlık ysp çocuğumuzu düşün. Çocuğun büyüdüuse o da beklentisini söylesin ona.

Bu arada doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirsin inşallah 🙏  Rabb'im eşini de hidayete getirsin 

(125 puan) tarafından

Teşekkür ederim. Amin Allah razı olsun ☺ Eşimle defalarca kez konuşuyoruz ama ne zaman ailesi ile ilgili durum olsa başa sarıyoruz. 

-Reklam-
+1 oy
(511 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun 

(125 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun☺

+1 oy
(272 puan) tarafından

Canım benim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yılların olur inşallah evlatlarınla ❤️😍

Eşinin ailesine gelince de Allah onları da ıslah etsin kocana da Allah akıl fikir versin önce evini düşün bir adam önce evine yani kadınları böyle yıpratıyorlar ondan sonra gene suçlu kadın oluyor

(125 puan) tarafından

Teşekkür ederim ☺ Konuşuyoruz ama gene aynı başa sarıyor sorunlar

+1 oy
(3,763 puan) tarafından

Doğum günün kutlu olsun nice nice musmutlu yıllara ❤️❤️  haklısın evlilik kolay değil insan eşiyle iyi olmayınca dünyaya iyi olamıyo ama şöyle biseyler mi yapsan ikiniz için bosvermişliği bi kenara bırakıp, örnek veremem hayatını bilmiyorum ama dışarı çıkmak evde telefonları kapatıp vakit geçirmek iyi gelmez mi

(125 puan) tarafından

Teşekkür ederim ☺ beraber cafeye gittik. Orada da çocuğa kızıyor robot gibi davranmasını bekliyor. Haliyle onunla dışarı çıkmak istemiyorum

0 oy
(10,213 puan) tarafından

Doğum günün kutlu olsun canım 

Benimde 10 senede saçımı n yüzde 70 ni beyazlati insanlar benden bahsederken o zayıf kız diyolar😁 

(125 puan) tarafından

Teşekkür ederim ☺ bende hayatım da hiç olmadığım kilolara düştüm

0 oy
(64 puan) tarafından

Benim eşimde askeri personel ve biz baya uzaktayız bazen bende istediğim ilgi alakayı göremiyorum telefondan işte ne kadar olursa.Aile konusunda ne kadar asker eşi tanidiysam sıkıntılar aynı annelerine babalarına yapmadıklarını koymuyorlar keza biz de de aynı ve onun ailesi de bize bir çöp yapmazlar biraz yufka ekmek istemiştim karşılığında iğne oyali yemeni istemişti 🤣🤣

(125 puan) tarafından

Bizde çok uzaktayız ama oradan bile müdahale halindeler. Yapmasın demiyorum ama durumlar şartlar belli. Haliyle bu süreç yıpratıyor. Gene sizinki karşılıklı imiş. Biz hep veren tarafız alan olamıyoruz:D

(64 puan) tarafından

Yapmasınlar vallahi ben yapmayacaksın vermeyeceksin diyorum eşim kardeşlerine de ailesine de yıllarca bakmış bir insan düğünümüz oldu ne kardeşleri ne de ailesi 1 tane ceyrek altin dahi takmadilar o yüzden de bu konuda tavrım net 

(125 puan) tarafından

Bizimde aynı ne mehir ne altın. Hatta çorabı dahi layık görmediler. MaşaAllah eşiniz sizi dinliyor. Benim eşim hiç beni dinlemez ne kadar net olursam olayım

(64 puan) tarafından

Yani bir yerden dinliyo ama bir yerlerden de veriyordur eminim ama en azından eskisi kadar değil. Ben hiç sevemiyorum ailesini ya 🤣 

(125 puan) tarafından

Aynı hisler içerisindeyiz 😃

0 oy
(14,752 puan) tarafından

Evlilik değil eşin yaşlandırmış 

Bence evlilik güzel bir şey sana değerbilmezliğimizdir  kıymet veren adam ile evliysen.

(125 puan) tarafından

Yani yıpranıyoruz yıpranıyoruz sonra aklı başına geliyor. Ama gene bir şey oluyor ailesiyle ilgili başa sarıyoruz:/

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 299 göst.
4 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aden maras (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,602 göst.

412,152 soru

12,407,535 cevap

44,680 kullanıcı

Kategoriler

...