+2 oy
390 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından

Neredeyse 5 aylık evliyim. Eltim uzakta yaşıyor. Geçenlerde izne geldiler ve normalde telefonda çok güzel iletişimimiz vardı. Sürekli konuşurduk. Geldiğinde soğuk davrandı. Galiba yorgun dedim bozuntuya vermedim. Ertesi gün tavırları devam ediyordu. Anladım ki benim dersaneye gitmemi kıskanıyor. Fakat ben kimseye demedim ki evlenir evlenmez  çocuk doğur evinde otur. Kendi kocasının kazancı daha iyi gitseydi. Dün uğurlamaya gittiğimizde.  Gözlerini devirerek alaycı tavırla sana da  başarılar dedi. Ben de teşekkür ederim dedim hiç bozuntuya vermedim.  Sorum şu ki bundan sonraki tavırlarım nasıl olmalı.?

13 Cevaplar

+4 oy
önce (359 puan) tarafından

Direk hayırdır derdin  bir sıkıntı mı var derdim telefon da iyi konusyrduk yanımda ise sus buzsun bjrsey mi oldu derdim yoğ mogg derse devam ederse hiç takma onun gibi davran kıskançlık yapms SG salakkk 

Kendi bir halt sananlara gıcık oluyorum yani en azından bir kere böyle konussaydin herkesin içinde sonra dan konuşmayı kestiginde ben bir sıkıntın var mı diye sordm vs der üstüne düşmem fazla açmam bile telefonlarını müsait değilim ders caliyrsm derim daha tam çıldırır birde ne okuyorsun cnm

Uyarı veren kisi hiç sanki laf küfür duymamas gibi hayatında ağzında hiç küfür yokmuş gibi uyarı vermisn o zmn defol git okuma rahatsz oluyorsun gördüğün gibi çık git post sahibi bile dert etmemis sana ne oluyr 

önce (13 puan) tarafından

Okulum bitti atanmak için dersaneye gidiyorum. 

Sen bu boş insanı takma beliki kiskanmis onun seviyesine inme ararsa veya zırt pırt deki ders calyrm daha çok kudurur😁👌

önce (3,843 puan) tarafından

Sizin hayatınızda küfür eden insanlar ve ağzınızda küfür varsa bu sizin probleminiz. Evet elhamdülillah hiç küfür etmem ve hayatımda hiç küfür eden yok. Bir arkadaşımın sonradan ağzı bozulduysa da hayatımdan çıkarıyorum. Evladıma örnek olmak adına kaba kelimeleri şakasına dahi kullanmamaya çalışıyoruz. Post sahibine yazsan görürdün rahatsızlığı yüzüne söyleyemeyeceğiniz için sallamak daha kolay tabi Hayırlı günler bu kabalıkla mümkünse tabi😊

-Reklam-
+3 oy
önce (2,816 puan) tarafından

Çok öyle kaosa kavgaya yatkın değilsin diye düşündüm, umarım olmazsın da. O yüzden şöyle davranayım strateji yapayım diye düşünme. Sen her ne için dershaneye gidiyorsan o sınavını başardıktan sonra ona "başardım :)" mesajı at. Dümdüz basit bir mesaj. O zamana kadar da ne derse desin tahrik olma.

İnsan gücünün yettiğine zorbalık eder. Eltin seni seçmiş maalesef. Sen sınavına dersine odaklan. Elti melti umurunda olmasın. Çok çok çok başarılar diliyorum sana<3

Teşekkür ederim. Şu iki hafta o kadar bunaldım ki kayınvalidem sürekli bizi evine çağırdı. Neymiş efendim 2 gün sonra gideceklermiş. Sorumluluklarım aksadı. Bıktım bu aileden inşallah atanır uzaklara gideriz. 

+2 oy
önce (1,493 puan) tarafından

Sen o kıskanmış bu böyle demiş şu şöyle yapmış diye düşünmeyi boşver. Hedefin olan sınavı başarıp atanmaya odaklan. Başarılar 🩷

+2 oy
önce (5,051 puan) tarafından

Neden bunu kıskançlığa yordun direk?? Başka bir sorun olabilir. Birileri bir şey demiş olabilir. Yada kendi içinde bir derdi olabilir... Neden direk kıskançlık aklınıza geliyor 🤔 bir laf vardır insanın fikri neyse zikri de odur diye. Keşke böyle kendi içinde böyle kuruntulara kapılacağına, açık açık konuşsaydın. Bir sorun mu var, istemeyerek yanlış bir şey mi yaptım deseydin 

Vizyon sahibi olmak kıskanılmak için gayet yeterli. Karı koca öğretmeniz. Eşim idareci. Allah izin verir de ben de atanirsam durumumuz gayet iyi olacak. 

Allah daha iyi etsin bacım ama bu kadar ego fazla bence 

İllaki seninle ilgili bir sorun mu olması lazım? Belki kendi içinde yaşadığı bir sıkıntısı vardır. 

Herkesin kendince problemi var. Egolu oldugumu düşünmüyorum. Madem problemli tedavi olsun. Elticim yoksa sen misin😂

Neyse canım hayatında başarılar diliyorum sana daha fazla Bi şey yazmiycam çünkü sende istediğin gibi cevap almayınca saldırıya geçecek gibisin 🙂

Eltin değilim iyiki de değilim 😂

Estağfurullah saldırmak benim lügatımda yoktur. Görünen köy kılavuz istemez. İyi ki değilsin aynen. 😁 İyi günler 

+1 oy
önce (2,915 puan) tarafından

Bence ayni sekilde gormemezlige devam et. Ilk aylar varligin bile kiskaniliyor maalesef, cok ta takma yani, zamanla düzelir :)

Ararsa açmayı düşünmüyorum. Sizce?

önce (2,915 puan) tarafından
+1

Ilkinde açmazdim herhalde, dersim vardi diyip ders calismana bak aksama geri don b3nce :)

+1 oy
önce (1,261 puan) tarafından

Hiç laf dalaşına girme uzak dur yok efendim sen bana tavır yaptın dalga geçer gibi sanada başarılar dedin bu kelimler ağzından çıkarsa daha çok yüz alacak ve seni ezmeye başlayacak en iyisi yaptıklarını söylediklerini görmemek bu onu daha çok çıldırtacak derslerine odaklan sadece ne kadar yaptıklarını söylediklerini görmezden gelip hayatına devam edersen daha çok çıldıracaktir 

+1 oy
önce (201 puan) tarafından

Elti kim ya ciddiye alınacak insan mi gorumcen olsa hadi eşimin kardeşi eşim gorusuyor zorunda gibiyim ama elti ciddiye almam şahsen uzak dur görme duyma ciddiye alma 

önce (832 puan) tarafından

Ayni apartmandaysan mesela ciddiye aliyosun

Aynı apartmanda değiliz çok şükür 

+1 oy
önce (69 puan) tarafından

Bence üstüne alınma. Böyle küçük şeyleri kafaya takmak sana zarar verir. Kim sana nasıl geliyorsa sende ona öyle git ve kendini üzme böyle şeyler için😊

+1 oy
önce (966 puan) tarafından

Uzak duracaksın kıskanmış belli ki seni fesatlık var içinde 

+1 oy
önce (2,199 puan) tarafından

Eltimi severim o beni sevsin sevmesin yegenlerimin annesi bir aileyiz bu zamana kadar 5 kere görüştük yüz yüze ama maşallah laf sokar moralimi bozmayada çalıştı kıskançlık yüzünden beni aşağıdada görüyor kendinden bellide ediyor zaten ben karşılık vermedim hiç ben ben olduğum için değerliyim ve kocamın canı sıkılmasın kardeşler arası bozulmasın benim için önemli olan bu he haddini aşarsa tek lafimla bozarım dilimin gazabına uğrar kendide farkındadır zaten ufak farklı bir olaydan verdim tepkiyi gördü çünkü o beni aşağıyada görüyor diye ben aşağıda değilim ondan tepkisizligim ve saygımla ezmeyi tercih ederim ama bakışlarım yeter ,) kendi çalıp kendisi oynaması daha iyi tatafindayim

0 oy
önce (25 puan) tarafından

Bn hep şu şekilde bakarım bu tür olaylara. ( Birebirken iyi başkaları varken soğuk ) Ben yokken arkamdan konuşuyor demek ki. Samimi olursa diğerlerinin laflarını düşünüyor.

Ya da diğerleri mi arkamdan konuşuyor da ondan mı böyle davranıyor diye düşünmeye başladım. 

önce (25 puan) tarafından

Toplu halde kesinlikle o da konuşmaya katılıyor. Katılmasa sana o şekilde gözlerini devirerek falan bakmaz uzak davranmaz demek ki neler söylüyor ki yanlarında sana iyi davransa madem öyle niye iyi davranıyorsun arkasından demediğin kalmıyor derler diye o şekilde davranıyor

0 oy
önce (2,584 puan) tarafından

Misafirin evdeyken mi çıkıp dersaneye gittin

Hayır akşam yanlarına gitmiştik. Kaç kez gittik hem de. 

önce (2,584 puan) tarafından

Senin evine gelmediler mi kaynanana mi geldiler

Evime geldiler. En güzel şekilde ağırladık 

0 oy
önce (18,450 puan) tarafından

Buna kesin okumanı sınava hazırlanmanı ( ki kazanıp kazanmayacağında belli değil) kıskandığı için yapıyor diyemeyiz. Telefonla olan iletişimi yüz yüze yakalayamamış olabilir. Bir şeye bozulmuş olabilir. Her şeye rağmen kıskanıyor dersen yapılacak şey mesafe koymak değil mi ? 

Bozulacak bir şey yaşamadım. Aman neyse. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 503 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecrin sena (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
0 oy
2 cevap 65 göst.
0 oy
1 cevap 87 göst.
22 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Anneymben (897 puan) tarafından soruldu

411,110 soru

12,374,277 cevap

42,702 kullanıcı

Kategoriler

...