İlk hamileliğimde mide bulantısı kusma yanma hepsi vardı kızım oldu. Şimdide aynı şeyleri yaşıyorum. Acaba yine kız olabilir mi. İki hamileliğindede aynı şeyi yaşayan var mı
4 gebelik hepsi birbirinden kusmali geçti iki kız iki oğlum var 🤣
Bunlar gebeliğin olağan semptomları, cinsiyetin bir belirtisi yok
9 ay boyunca mide bulantısından yattım oğlum var canım ☺️ cok alakalı olmuyor gibi mideyle falan cinsiyetin
İlkindede aynıyı yaşayınca
Tabi tutanda oluyor canım ama zaten yüzde 50 ihtimal olduğu için normal öyle denk gelmesi de 😊 hayırlısı olsun inşallah 🤍
Pek Bulantım olmadı sayılır mide yanması flaanda yaşamadım benim kızım olacak bence alakası yok
Bendede neredeyse hic bulanti olmadi cok nadiren oldu ama cok yanma vardi, kızdı
İki hamileliğimde de tiksinti kusma yaşadım birisi kız biriisi erkek alakası yok hormonlarla alakalı bir durum.
Ben hiç hamile olduğumu bilmedim o kadar rahattım bi kızım var
İlk gebelik rezalet hastanede yattım erkekti bu masalalh aşırı rahat arada bulantım oldu erkek bence her bebek kendine hasn
Ikinci hamileligimde kusma mide bulantisi 4 ay kendime gelemedim resmen oglum oldu :) ilk oglumda da hicbiseyim yoktu. Bunlar hormonal durumlar cinsiyetle alakasi yok.
Bu tür şeylerin cinsiyetle alakası yok,iyice baydınız artık, kocaman insanlarsınız bu tür şeylerin hurafe olduğunu anlayın artık valla sinir oluyorum böyle sorulara
Şimdi diyecen o zaman yazma ama yazmadan da duramıyorum 😁
Mide bulantısı kusma hiç olmadı ama kızım oldu
Oğlanda çok kötüydüm kızda rahatım
Mide bulantısı kusma yaşamadım . Sadece son haftalarda midemde yanma olduğundan ötürü kusup rahatliyordum . Başlarında hiç öyle sıkıntı çekmedim . İki gebeliğimde aynı geçti bir kızım bir oğlum var
Alakası yok bence canım ilk oğlumda mide bulantısı ( yerlerde sürünmeli ) mide yanması ( mideme ateş atılmışcasına ) el ayak vücut ödemi yani her şey vardı da vardı bütün semptomları yaşadım hahaha ama ikinci oğlumda hiç birini yaşamadım hiç hamile gibi değildim bazen halsizlik oluyordu onun dışında hiç bişey yoktu ikisi de erkek oldu sonuç olarak bende mide yanmasını saçlarla çok bağdaştırıyorum ya denk mi geldi bilmiyorum ama ilk oğlumda midem aşırı yanardı ne yesem ilk zamanlar bulantı oluyordu sonra yanmaya bıraktı yerini ama ne yersem yiyeyim yanardı muhakkak kaç kutu mide koruyucu bitirdim ona rağmen bile bişe hafiflerdi ama geçmezdi saçları benim saçım kadar vardı doğduğunda hahahah ikinci de hiç olmadı bulantı yanma ikinci de kel doğdu :₺
411,445 soru
12,385,566 cevap
43,504 kullanıcı