Adetim bitti ertesi gün korunmasız ilişki oldu ve olalı beş gün oldu.Dun akşam kan verdim sonuç bu,ne anlama geliyor bilgisi olan soyleyebilir mı?
Fotoğraf yok
Eklemeyi unutmusum
Gebelik yok canm zaten. 5 gün önceki ilişkiden bahsediyorsun sperm daha yola anca çıkmıştır.
Teşekkür ederim
1. Fotoğraf yok.
Eklemeyi unutmuşum
Bir önceki cevapta var bakarmisiniz
Gebelik yok, çok çok erken kan vermişsin çünkü. Adeti beklemen lazım.
Teşekkürler
Kız 5 günde tutmaz ki zaten gebelikte yok 0 çıkmış
Teşekkür ederimm
5 in üstünde cıkması gerekiyor 0.2 çıkmış yani gebelik yok, zaten hemende belli olmaz neden test verdin ki
Aslında onun için değil migren ağrım için gitmiştim gitmisken vereyim dedim doğrusu gebelik istemediğim için verdim bi yandan.
Anladım canım ama şimdi çıkmaz hamilelik olsa bide, bide adet sonrası hemen yumurtlama çok zor bir ihtimal, ben de seni yaptığın şeyi yapıyorum bazen zaten olmaz diye ama hayırlısı :D
Tabii ki öyle Allah'tan hayırlısı,teşekkür ederim :)
Benimde aynı sen gibi test yapmak için sabırsızlanıyorum aynı tarihler :)
Gönlünüzden geçen neyse Allah kabul etsin inşallah
Amin canım seninde öle önce i arayana sonra isteyene versin :)
Amin inşallah :)
Mens periyodunuza göre yumurtlama takviminden hesaplayabilirsiniz. Çevrim 21, 23, 28 gün ornegin buna göre hangi günler gebelik olasılığınız yüksek, sperm tube lerde 3-5 gün kadar canlı kalabiliyor.
Adet takvimi uygulaması var telefonda onunla hareket ediyorum genelde,adet bitiminin ertesi günü hamile kalma şansı orta diyor iki üç gün sonrasi da yumurtlama günü diyor ondan biraz panik yaptım herhalde :D
Hangi sonucu istiyorsanız umarım o olur sevgiler
Teşekkür ederim:)
Negatif ama çok erken en az 2 hafta bekle
411,466 soru
12,386,174 cevap
43,534 kullanıcı