Kizlar 4 senedr istanbuldayim iki küçük kizim var bugüne kadar iyi kötü geçindik burda ama artik kızlarım için memlekete taşınmak istiyorum onlara belki daha iyi bir gelecek sunarim diye eşimin ailesyle çok iyi değilim çok şey yaşandı diyebilirim ben hep onlardan uzak olmak için buraya taşındım ama artik burda sanki olmuyor gibi ailem de hepsi memlekettelr kira 20 bin eşim 50 bin maaş diyorlr faturalarda vr ne karar verecegimi bilmiyorum sizin fikirlerinze çok ihtiyacm var
Eşinin ailesi ile sınırı koruyabilecek misin hzuurlu olabilecek misin o da çok önemli
İşte bunu bilemiyorum izin vermycm bklm
Benim eşim de bende memuruz istesek tayinle eşimin veya benim memleketime gidebiliriz ama beş senedir gurbetteyiz özellikle eşimin memleketine gitmem sinir konulabilecek insanlar değiller evimin huzuru her şeyden önemli diye düşünüyorum
memlekete gidince eşinin işi olacak mı yine?
bide aradan zaman geçmiş evliliğin de oturmuştur. memlekette kimseyi karıştırmadan yaşarsanız hiçbir şey olmaz. evin ayrı olursa ve ailene karıştırtmazsan bence sorun çıkmayacaktır
Öyle oluyor zaten o zaman boşuna giderim dimi
yani boşuna gibi görünüyor tek sebep maddi ise.. ha ailelerle aranız çok iyi olsa manevi falan destek olacak olsalar boşuna olmaz da
Annemle babm orda teklr abimle ablamlar yurt disindalar gitsem babamlr elinden geldiğince yardim ederler köyde oldukları için mutfak masrafm yarisi ordan gelir
öyle artılar varsa faydasını görürsün tabi
Onlarvar işte
Yaklaşık 4 buçuk sene yaşadım İstanbulda , resmen karin tokluğuna çalıştım kaç kurtul , taşı toprağı altın filan degil. Doğduğun yer değil doyduğun yer.
Öyle kesinlikle işte o yüzden artik karin tokluğuna yaşamak istemiyorum eşim gece gidip öğlene kadar çalışıyor parası hep faturalara kiraya gidiyor
Herşey paraya bakıyor artık geçim gerçekten çok zor hele ki büyük şehirlerde daha zor kiralar faturalar almış başını gidiyor her iki taraf için dengeyi sağlayabilirseniz ve bu konuda eşine de güveniyorsan gidin
İşte eşim gece çalışıp öğlene kadar çalışıyor herşey fatura kiraya gidiyor Bilmiyorum valla çok kararsızım
Memlekette aynı evde mi yaşayacaksınız peki
Şöyle bir şey var eşimin üst kat boş daireleri var oraya tasinmayip kiraya tasinsak kayinpederm çok sert karşılar ama onlarla da çok zor
Bende aynı durumdayım oğlum 16 aylık burda tek başımayım ailem ve eşimin ailesi memleketteler tek başına olmak zor çocuk tek başına büyüyor bu da zor oluyor bazen diyorum döneyim ama korkuyorum dönersem ya huzurum kalmazsa diye ondan dönemiyorum
İşte bende aynı şekilde o kadar çok kararszm ki
Eşin ile birlikte bak tek başına olmaz eşinde seninle aynı düşüncede olursa, evliliğinize kimsenin karışmasına müsade etmezseniz yakın olsanız da asla sorun yaşamaz mısın. Bende yakınım üst katımda oturuyorlar ama asla müdahale edemezler taviz vermeyiz. Herşeye biz öyle uygun gördük diyoruz veya bizim paramız bizim kararımız diyoruz konu kapanıyor
Karışırlar illaki burada eli yetişmiyor diye birşey diyemiyorlr
410,741 soru
12,358,835 cevap
41,308 kullanıcı