Kizlar 135 TL ye bime gelmisti aldım ama bilgim yok iyimi sizce 3 bıçaklı olması iyi diye duydum ama
Çok iyi canim keskinliği gidene kadar kullanırsın boykot olduğu için almıyorum ben
@birmecalimvar ben de o yüzden almıyorum yerine önerdiğin bir marka var mı canım. Bir de şampuan ne kullanıyorsunuz 🥹
Of ben de boykottan sonra düzgün bir jilet kullanamadim bulan varsa yazsin
File den aldım ben aynısı çok güzel ismine bakıp yazarım buraya
bbu kızlar
Cicikus canim sok marketin adam markalısi var onu kullanıyorum tabiki çok memnun değilim illaki kaşıntı ve sivilcelenme yapıyor şampuan da bioblas kullanıyorum ilk günler kepek sorunu çok oldu ama düzenli kullaninca azaldi
Körelene kadar kullan bacim kaç olur bilemiyorum onu
Öyle yapayım vala hep BİM'in markası beni mahfetti
Parasi iyi 🤔🤔🤔
Uygun mu canım yani
3 ya da 5 bıçaklı olanları da var. Güzel ürün, jel veya sabunlu olduğu için yara tahriş yapmaz. Fiyatı da iyi. Yedek başlık alırsın jeli bitince.
Değiştirilebiliyor canim bunun başlığı bilmiyodum
Hangi jilet acaba bende bunun kullanıyorum ama sızın dediğiniz hangsii
Gratis den aldım en son çok pahalıydı . Çok iyi bunlar. Ama boykot die almayı bıraktım. File de satılan bi marka var ondan alıyorum artık
Haklısın canım boykotmus bilmiyodum boykot oldugunu
Fileden aldığımndan memnun musun
Evet canım aynısı nerdeyse bununla.
Markası ne ben de boykot sebebiyle kullanmıyorum da uzun süredir
Attım canım yukarı resmini
Yeni aldım çok güzel Venüs serisi harika
İnslalah canim bende ilk defa aldim
Güzel oluyor bunlar ben keskinliği gidene kadar kullanıyorum
Denicem bakalım teşekkür ederim canim
Ben 150 ye almıstım hepsiburada da bu fiyata gayet iyi bence.
Aa iyiye almışım o zaman bimde var şuan alabilirsin
Yeni aldım canım almasam alırdım valla :)
Bende aldım hiç kullanmadım önceden pembesini kullanmıştım güzeldi geç çıkıyor faydası oluyor buda aynıdır inşaallah
O kadar iyiki bu olay körelmiyor cok uzun zaman kullandım fiyatıda iyi denk gelmişsin kesmiyor kanatmıyor kökten alıyor
Evet denedim aşırı iyi ilk defa bu kadar pürüzsüz hissettim cildimi çok iyi birde dediğin gibi korelme hemen olmazsa süper
Uzun süre gider kullan at değil.
410,765 soru
12,360,252 cevap
41,437 kullanıcı