+2 oy
58 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (86 puan) tarafından

Kızlar kızım 6 yaşında alt ön diş arkasında iki diş geliyo ama ön dişleri Daha düşmedi böylemi oluyordu bnm bildiğim önce diş düşüyor sonra gelmiyomuydu bide biri sallanıyor diğeri salanmiyo gibi

7 Cevaplar

0 oy
önce (1,035 puan) tarafından

Canım onları çekmen lazım yam.uk çıkar dişleri , dişçiye götürebilirsin , önce diş düşmesi lazım sonra diğerleri çıkmaya başlıyor 

-Reklam-
0 oy
önce (13,396 puan) tarafından

normalde diş düşer sonra yenisi gelir. ama sem bir diş hekimine götür yoksa eğri çıkar yeni dişlee

0 oy
önce (2,983 puan) tarafından

Diş doktoruna götürün çekebilir 

0 oy
önce (2,668 puan) tarafından

Benim kızım da 6 yaşında çürükleri var ama daha hiç bir tane dişi bile düşmedi neden düşmüyor acaba diye merak ediyorum bende 

0 oy
önce (959 puan) tarafından

Benim ön üst dişlerim dökülmeden asıl dişlerim çıkmıştı. Süt dişlerimi çektirdik. Yani olmayacak bişey değil. Ama normali önce dökülüp sonra çıkması tabi 

0 oy
önce (17,420 puan) tarafından

Benim kızın da öyle oldu canım. Süt dişi düşmeden arkadan yeni dişi çıktı. Biraz uzadiktan sonra ön dişi sallanmaya başladı. Dişçiye götürdük. Normaldir süt dişi düştükten sonra büyüdükten damağı genişleyecek yeni diş yerine oturacak dedi. İstiyorsan sallanan dişi şimdi ben çekerim ama kendiliğinden düşmesi daha iyi dedi. Biz de cektirmedik. Kendisinin düşmesini bekledik. Doktorun dediği de oldu yeni dişi büyüdükçe yerine oturmaya başladı.

0 oy
önce (34 puan) tarafından

8 yaşında Benimkide aynı sorunu yaşıyoruz. Damakları şişti agrısı vardı götürdüm doktora alttan diş geliyor oyüzden dedi istersen istekleri çekeyim agrısız gelsin dedi. Ama benim kız biraz korkunca istemedi. Agrısı biraz azaldı ama bilgisayarda bende gördüm 4 dişinin altında diş var dı. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 126 göst.
0 oy
12 cevap 206 göst.
11 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde mirayasel (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (183 puan) tarafından soruldu

410,915 soru