+1 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından

Meraba kizlar. 3 yila yakin bir süre hamile kalamadim. Bu ay adete 3 gün kala test yaptım. Pozitifti. Fakat gun geçtikce cizgiler koyulasmadi. Adet gecikmesinin 6. Günü Kan verdim beta hcg 27.bisey cikti. Kimyasal gebelik gecirdigimi dusunyorum. Esimin degerleri iyi benimde ayni sekilde. Bu zamana kadar gebe kalamama sebebi de bulunmus değil. Henuz adet olmadım. Gecikmenin 7.gunu. Şimdi asil sorum soyle. Var mı benim gibi yıllar sonra kendiliğinden hamile kalip kimyasal gebelik yaşayanlar? Sonrasında ne zaman gebe kaldınız? Böyle olması gercekten bir problemin olduğunu mu gösteriyor? Lutfen bilgisi olanlar benimle ayni durumu yaşayanlar sorumu yanitlasin. Hepinize tesekkur ederim 

9 Cevaplar

0 oy
(6 puan) tarafından

En İyi Cevap

Yokmu başka fikri olan 

-Reklam-
0 oy
(1,120 puan) tarafından

Beta hcg 27 çıktıktan sonra adet oldunuz mu?

(6 puan) tarafından

Hayir henuz olmadım. 

(1,120 puan) tarafından

O zaman nerden biliyorsunuz kimyasal olduğunu. Bu şekilde hamilelik öğrenen çok insan var. Kadın doğuma randevu alın belkide sağlıklı bir gebeliktir

(6 puan) tarafından

Adete 3 gün kala öğrendim. Ogrendigim gunle birlikte 9 gün sonra kan verdim. 27 çıktı. Yukselmesinden ziayde dususe gecmis gibi gozukuyor

(1,120 puan) tarafından

Ah şimdi anladım canım. İnşallah yakında sağlıklı gebelik haberi de alırsın 

0 oy
(720 puan) tarafından

Kimyasal gebelik bence sağlıklı gebeliğin habercisi. Bana dontorumbda buna benzer bişey demişti. Gebelik istiyorsun kanaman bitince hemen cocukbdeneyin demişti. Bidaha adet olmadan hamile kaldm

(6 puan) tarafından

İnşAllah canım unudum o yönde

0 oy
(1,050 puan) tarafından

Ben varım canım 6 ay korundum sonra bıraktım korunmayı 6 ay sonra hamile kaldım kimyasal gebelik oldu değerim yükselmedi aynınsen gibi testler koyulaşmadı kanama oldı zaten 1 2 gün sonra. Kimyasal gebelikten 1.5 sene sonra hamile kaldım kendiliğinden çok şükür oğlum 5 aylık şuan. Bende prolaktin yüksekliği vardı elimde sprem sayısı azdı sonradan düzelip düzelmedi ğibi bilmiyoruz ikimizde gitmedik çünkü doktora. 3.5 senelik evliyim canım

0 oy
(232 puan) tarafından

Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim kanama bitti hsg çekildim ayın 15 de 27 Dr gittim sonucu göstermeye usg den baktı yumurta çatlatmak üzereydi çatlatma iğnesi yaptı bakalım bekliyorum rabbim nasip ederse olur inşallah 

(6 puan) tarafından

Hayirlisi olsun canım hepimiz için 

(232 puan) tarafından

Amin inşallah 

0 oy
(442 puan) tarafından

Bende yıllar sonra kendiliğinden kimyasal gebelik geçirdim 1 ay sonrada hamile kaldım kızım şu an 3 yaşında 

(6 puan) tarafından

Kaç yil sonra oldu canım? 

(442 puan) tarafından

10 yıl sonra oldu 

0 oy
(1,913 puan) tarafından

Arkadaşım hamile kalıyordu ama sürekli kalbi duruyordu bebeklerinin. 1-1.5 senedir olmadı doktora falan da gitti bişey yok diyordu. En son çok şükür sağlıklı hamileligi oldu doğum yaptı 5 aylık şuan. 

0 oy
(2,859 puan) tarafından

Benimde kimyasal gebelik oldu ondan 1 ay sonra saglikli bi gebelik gecirdim

(6 puan) tarafından

Canım beni rahatsız eden durum yıllar sonra olup, kimyasal olmasi. Bakalim hayrilsii imtahanimiz bu yönde

0 oy
(10,161 puan) tarafından

Ben doğurduktan 4 sene sonra hamile kaldım daha doğrusu kimyasal gebelik geçirdim betam 290 iken 90 sonra 40 oldu 9 gün adet gecikmesi sonrası şiddetli sancı kanamam oldu. Hastaneye gittim düşük dediler ama kimyasaldi. Korunmadik yine 8 ay sonra yine hamile kaldım bu defada boş gebelik geçirdim kürtaj oldum. 3 ay sonra yine hamile kaldım şimdi 15 haftalık bu normal ama oğlum 5 yaşıni 4 ay önce geçti yani nerdeyse 5 buçuk yaşında oğlum 

(6 puan) tarafından

Saglikla gelsin insAllah. 3 yildir bekledigim bir gebelikti. Nasip. Henuz kanamam yok. Umutluyum Rabbim en kisa zamanda bir daha sevindirir beni

(10,161 puan) tarafından

Amin canım amin insan yipraniyo bu süreçte bende yıprandım inan bir kimyasal düşük bir boş kürtaj bunada doktor önce dış gebelik dedi bir o kalmış yaşamadığım dedim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 37 göst.
0 oy
2 cevap 81 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde YiğitAli'm (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Familya (7 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 87 göst.

411,562 soru