+2 oy
198 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (126 puan) tarafından

Kocam çok çok iyi bir insan kötü bir huyu yok.3 senelik evliyim .beni dövmesi vurmadı sovmedi kovmadi.icmedi kumar oynamadı aldatması.ama üç sene içinde tüketti.iletisim yok denilecek kadar az .uzlastigimiz konular bile nadirdir.sirf tartışmak için konuşmayın bile. Yüzde yüz haklı olduğum konularda bile ona göre haklı değilim.benim haklı olma ihtimalim çıldırtıyor sanki onu.beni seviyor bunu biliyorum.ama ilgi yok.cnm cicim yok.duygusal yakınlık istiyorum.defalarca konuştuk.ama kendisi sürekli benden bekliyor.senelerce ben yaptım artık yapmak istemiyorum.kiskanclik değil.goruyorum böyle cıvıl cıvıl evlilikleri çok özeniyorum.esimin içine yaşlı dede kaçmış.suyu aşırı ağır.halbuki diyorum sevdik evlendik.yasayacagimiz güzel günler var.ben el ele yürütebilmek istiyorum sokakları.gozlerime bakıp bikere şarkı söylesin istiyorum.bana gzuel şeyler söylesin. Bir hediye alsa oraya koyar.ben bu neymiş diye bakana kadar.al sana aldım canım aşkım yok.bakar güler.tatli dil sıfır.uc senelik evlilik hic cilve yok aramızda.kocami seviyorum ama artık Duygusal anlamda aşırı açim.ben ona yanasmasam herhangi bir karı koca hayatimiz da olmuyor.hep ben ben bennn.bu döngüden sıkıldım.elimi ayağımı cektigimde evde ne ses var ne bişey.sessizlikte bir siddettir.cok güzel görmezden gelebiliyor.bunun nasıl üstesinden gelebilirim.cunku artık boğuluyorum.kadin fıtratına aykırı hiçbir talebim yok.onun yapısı böyle bunu anladım.ama bende buyum .24 yaşındayım .ve herşeyi helal çerçevesinde eşimle yaşamak istiyorum.ona göre herşey ters.belki kendi yanından haklı sebepleri olabilir ama artık kadın gibi hissetmek istiyorum.her türlü tavsiyeye acigim

7 Cevaplar

+1 oy
önce (45 puan) tarafından

Ahh canım en güzeli ne biliyormusun yapabilirsen hayatının merkezinden çıkar onu değil kendini sev kendini şımart ye iç mutlu olmaya bak sen belki geri çekildiğini gorurse birseyler değişir eminim ki defalarca isteklerini beklentini tatlı dille anlatmisindir ama degismiyorsa kendini degistir 

önce (126 puan) tarafından

Artık herkesin ağzından aynı şeyi duyuyorum.kendine odaklan kendinle ilgilen diyorlar.evet belki ilgi odağı mi değiştirmem lazım ama neden yani insan hayat arkadaşını nasıl ilgi alanından çıkarır.son zamanlarda kendime daha con vakit ayırmaya başladım.hatta on gündür aileme geldim orda kaliyorum.memelkete geldim.ama şunu da çok iyi biliyorum.o benim kocam.ne kadar ondan bsey beklemiyorum artık desemde ,hayatım boyunca ondan beklenti içinde olacagim

önce (45 puan) tarafından

Bu konu da çok haklısın ama bu seni yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor .Hepimiz eslerimizden ilgi sevgi görmek isteriz ama inan istediğimiz gibi olmuyor buda tartışmalara ve uzaklaşmaya yol aciyo o nasıl davranıyorsa oyle davran belki farkına varır 

-Reklam-
+1 oy
önce (4,224 puan) tarafından

Öyle bir devirde yasiyoruz ki artık eslerimizi dövermi beni sövermi bunlari dusunerek seciyoruz. Ve bunlar yoksa hah evlenebiliriz diye dusunuyoruz.  Ama zaten olmasi gereken bu . 

İyi insan ola bilir. Ama iyi es olmali esas . Malesef bunu cogu erkek yapamiyor. Burda cok goruyorum bu durumlari.  Çoğu kadin es ilgisizligi cekiyor. Yalnız degilsin bacim. 

Sende bir sey yapma. Onun sana davrandigi gibi davran. Sen onun ihtiyaci olan sevgiyi ona veriyorsun. Sevgi açlığı nedir bilmiyor . Bu yuzden seni anliyamaz. Ona hakettigi kadar deger ver. İnşallah zaman gectikce hatasini anlar. Ve sevgisini gostermeye baslar. 

önce (274 puan) tarafından

Bence de kendi yaptığı için zaten biliyor ve hala bekliyor nankörlük bence 

Maalesef belkide öyledir.iste herkes aman süs kocan işinde gücünde öyle böyle.daha kötüleri var diyor.oomasi gereken şeyleri bile artı olarak saymaya basladik.kir dizini seni dovmuyor sovmuyor aç birakmiyor der olduk.ama duygusal açlık çok kötü birşey.bunu da ancak yaşayan bilir

0 oy
önce (18,462 puan) tarafından

Bütün bunları yaşasam beni seviyor demezdim sevgi çaba gerektiren bir eylemdir 

Bilmiyorum canım ya.sevdigini biliyorum.sevmiyor desem nankörlük ederim ama anlayamıyorum birturlu istee

0 oy
önce (1,609 puan) tarafından

Malesef kendi içinden gelmedikçe yapabileceğin hiçbir şey yok sen söyleyince bir yapar iki yapar 3.ye yine aynı olur. 

Evet hep aynı soyledigin gibi oluyor .ağzından bir özledim lafını duyacam ama sanki kızgın şişe otutturuyorlar onu öyle zorlaniyor 

önce (1,609 puan) tarafından

Bana sanki içinde var ama öğretilmiş bir ayıp bilinci var gibi geldi biraz zaman verin bence ama devam edin kirmadan ornek gosterin o da doğruyu gorecek 

0 oy
önce (274 puan) tarafından

Ayy o ne öyle neden böyle peki babası vs. De mi böyle acaba özgüven eksikliği mi yaşıyor hani karşı tarafa bir ilgi sevgi gösteremiyor bence bunu bir düşün bak 

Bende olsam artık yetti derim okurken bile eşimin öyle olmasına katlanamam eşimle bir konu hakkında tartıştık eşim haklıydı 4 gün falan zarurî şeyler dışında konuşmadı ama çok berbattı

Eşimin kardeşi ,babası ,dedeleri amcaları.hepsi aynı.cok konuşmazlar .sevgi gostermeyi bilmezler.esim onlara göre çok çok daha iyi.ama kendini asabilmisse daha fazlasını da yapabilir.az romantik az şefkatli olsa aslında herşey güzel olacak.kendimi bu kadar eksik hissetmem.biseye sinirlenir küser günlerce .on gün on beş gün.asla konuşmayın tek kelime dahi.sirt sırta verir yatarız.onceden dayanamazdin yanasirdim.simdi asla yapmıyorum.sabaha kadar ağlarım o yastık ipislak olur ama inatlasiyorum.boyle böyle sürüyor.bu küslük mevsuzusu hallettik artık yatağa kus girmiyoruz ama gel gelelim yatakta bile herşeyin ilkini benden istiyor.onu da artık yapmiyorum.kardes kardeş uyuyoruz

0 oy
önce (134 puan) tarafından

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Benim eşimin ruhu da bı 80 yaşında vardır. Ben sarilmazsam, opmezsem öyle durup dururken yanıma gelip de sarılıp opmez. Bıraksan tüm gün TV izler telefona bakar. Biz de severek evlendik ve benim daha 1 sene bile olmadı. Geçenlerde burada yazmışlardı bana (buna benzer bir konu açmıştım) ben ona yüz vermeyince, başka şeylerle meşgul ol vs demişlerdi. Gerçekten ben başka bir işle ilgilenince o bana yapışıyor. Ne oldu birşey mi oldu falan yapıp sevimlilikler yapıyor. Gerçekten adama kötü davranan yaraniyor derler ya o hesap. Sen de anladığım kadarıyla benim gibi neşeli cıvıl cıvıl bir insansın. Benim eşim çok somurtuyor enerjimi emiyor. Yakınlaşma olarak da sen ona hiç yanaşma, böyle ayyy çok faydaliymis diye pestiller lokumlar macunlar yedir. Böyle alakasız bir anda ayy bak yeni sudyen aldım nasıl falan yap, yakınlaşmak isterse kaç. Kaçan kovalaniyor valla, evli barkliyiz hala ergen taktikleri çözüyor sorunumuzu....

Valla diğer erkekleri bilmem de ben bu kocamı çözemiyorum.bakalim dediklerini deneyecem.cok teşekkür ederim canım 

0 oy
önce (957 puan) tarafından

Çok güzel söylemişsin, sessizlikte şiddettir. Konuşmayı denediğini düşünüyorum, sanırım tek yapabileceğin ona onun davrandığı gibi davranmak. Ama ya rahatsız olmazsa işte.. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 134 göst.
0 oy
9 cevap 437 göst.
0 oy
3 cevap 214 göst.
0 oy
7 cevap 277 göst.

411,129 soru

12,374,911 cevap

42,748 kullanıcı