+2 oy
208 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (239 puan) tarafından

Kayınpederim herşeye karışıyor ve aşırı müdahaleci. Eşim ses etmiyor kayınvalidem de hiçbirşeye karışmaz. Yeni eve taşınıcaz dolap yaptırıcam marangoza gittik orada resmen beni konuşturmadı . Nasıl dolap istiyorum ne tarz istiyorum söyletmedi sürekli bastırıyor lafımı kesiyor. Eşime söyledim aramız da bozuldu. İslami açıdan eşin anne babasına bakmakla yükümlü bile değilken neden hayatımıza müdahale etmesine izin vereyim anlayamıyorum. Nasıl davranayım eşime ne söylemeliyim bu konuda bilmiyorum. Alttan alsam olmaz çünkü haklı değil arayı bulmuyor. Sonuçta önceliği ben ve evladımız ama babasına tek laf demez. Hani deseki baba müsade et biz işimizi hakledelim ölür diyemez. Akıl verin lütfen kızlar.

11 Cevaplar

+4 oy
önce (10,327 puan) tarafından

Bak başka bi postta arkadaş kaynanasnı kovmuş sende kayınbabanı kov sorun kökten çözülsun 😂

önce (724 puan) tarafından

Hahahaah kahkaha attim yoruma 😁😁

önce (10,327 puan) tarafından

😂😂 bende güldüm yazarken

-Reklam-
+2 oy
önce (78 puan) tarafından

Ses çıkarmazsan tepene çıkar lafını çekme tabi küfür et demiyorum alttan alttan şok lafını 

önce (239 puan) tarafından

Laf sokmaz olur muyum neler diyorum. Adamın umrunda değil takmıyor. Saygı çerçevesinde uyarıyorumda ama fıtratı bu değişmez. Kocamın araya girip susturması lazım. Herkes kendi işine baksın yani. Ben kimseye karışmıyosam kimse de bana karışmasın bu kadar basit. Ama ölür kocam babasına bişey dese

önce (78 puan) tarafından

Kocanda bitiyor iş tamamen 

+1 oy
önce (1,050 puan) tarafından

Kovdum bacım kovum kaynanayı kayınpederi görümceyi kovun gitsin yavrucuğum kovun gitsin Allah kış kış koş koş hadi hadi yallah başka kapıya deyin gitsin başka türlü kurtulamazsınız onlar çirkefse siz de çirkef olun yavrucuğum kuşum sizde çirkef olan bir tanem biraz aklınızı kullanın kötüye kötü olun aşkım hadi bakayım göreyim ben kuzumu gitsin Allah de de gitsin

Ahh ahhh kocanla aran bozulmasın diye kovamıyosun işte. Kocam demese birşey 500 kere kovmuştum şimdiye

Vallahi benim kocam da çok şey söylüyordu sonra ne yaptım onların gerçek yüzünü kocamın yanında da ortaya çıkardım bak dedim bana böyle diyorlar bak dedim şöyle diyorlar baktım kocam ciddiye almıyor mu bu sefer ben de onları aynısını yaptım ki onlar beni kocama şikayet etti sürekli beni kocama şikayet etmeye başladılar onlar beni kocama şikayet ettikçe bu sefer de ben dedim ki kocama kocam kocam kendine bak bak bunlar bizim aramızı bozuyor ben niye bu kadar şikayet etmiyorum da onlar bu kadar şikayet ediyor Bir süre sonra kocam artık onlara şikayetinden sıkılmaya başladı bu durum onun rahatsız etti maymunun gözünü açtı siz sürekli şikayet eden taraf olmayın bırakın biraz da kaynanan kayınpederin seni şikayet etsin kocanın yanında Melek arkasında decali  oyna

Eşim sizin eşiniz gibi dönmez çünkü 3 yıldır ben gözünü açtım aslında babasını biliyor. Nasıl biri olduğunu. Küfürbaz ön yargılı herkese laf söyleyen biri ama çok seviyor resmen idol gibi. Küçüklükten beri gözünde babası varmış bakkalda çalışmışlar beraber. Dnasına işlemiş ölür babasına git öte diyemez

Bak işte ben de bunu sevmiyorum küçükken çocuklarını böyle kendilerine köle gibi yetiştiriyorlar ondan sonra büyüdüklerinde de çocuklar laflarından çıkmıyor en iyisi sen söyle babasına babacığım hani gelip mutfakta yemek pişirmeyeceksen misafir ağırlamayacaksan temizlik yapmayacaksan oturup kalkmayacaksan izin verirsen ben bir dolaplarımı seçeyim yüksek müsaadenizle beyefendi de belki Allah iki dakika insanlık verir de böyle bir anlar beyin çalışır

İşte tespitiniz çok doğru. Çocuk yaşta işlemiş beynine sökemiyorum ne yazıkki. Eşimi seviyorum ama bu halleri beni delirtiyor. Kayınpedere de o an bi dur baba müsade et ben de konuşayım dedim biraz sakinledi ama o anlık. Sonra başka bir mevzuda yine aynı. Eşim de baskın karakter ben de. O bu olayda beni bastıramıyor ya ona da deliriyor. İstiyoki kul köle olayım herşeye he diyeyim yok öyle dünya

0 oy

Valla eşin ses etmedikce bu sorun çözülmez sen bisey desen daha kotu oglum bana bişey demiyor sen hayirdir dese ne dicen kocanda ben ses etmiyom sana noluyo dicek. Eşinin mudahale etmesi lazim

Aynen öyle en haklı yorum bu oldu. Ben kötü oluyorum eşim sustukça. Gelmek istemiyor diyolardır. Bak oğlumuzu burada rahat bırakmıyor ne fena gelin diyolardır yani

En haklı yorum bu oldu.aynen öyle. Ben kötü oluyorum eşim sustukça. Gelmek istemiyor diyolardır. Bak oğlumuzu burada rahat bırakmıyor ne fena gelin diyolardır yani

Eşinin bisey demesi lazim karıştırmamasi lazim herkesin kendi akli fikri zevki var ses etmedikce dahada karisir hep sen kotu olursun kocanin höyt demesi lazim

0 oy
önce (6,191 puan) tarafından

e ben kullanicam bi zahmet benim zevkim olsun baba de. sanki kendi mi kullanacak bikere marangozun yaninda ne isi var . kendi evine gtsin begenain karisi izin veriosa kendi zevkine gire dosesin kendi evini.

0 oy
önce (2,983 puan) tarafından

Aynı benim kayınbaba,ama Allah'tan benim eşim izin vermiyor hakkımızı savunuyor

0 oy
önce (13,394 puan) tarafından

bu tarz durumlarda eşinle yalnız git. 

0 oy
önce (18,382 puan) tarafından

Kayınpederini oraya götürmeyerek huylarını az çok biliyorsun olay yaşandıktan sonra edilen kavga bir işine yaramaz yaşanmadan kendi işimizi kendimiz halledelim diyeceksin habersiz halledeceksiniz başka yolu yok. 

Eşim her fırsatta araya sokuyor işte kayınpederi. Söylüyorum biz yaparız gerek yok diyorum ama illaki çağırıyor. Ne diyim gelme baba mı diyim diyo. Vallahi yıldım eşim de fena babası daha fena

önce (18,382 puan) tarafından

Gerekirse siz ikiniz gidin deyip işi yokuşa süreceksin zamanla öğrenecek benimki de anneci gittiğimiz her yere ördek ailesi gibi gidiyorduk onları da bırakamıyordu beni de bende bazen bensiz git ben alinmam deyip o zinciri kırdım buraya da ikimiz gidelim vs diye diye alıştı sonradan hem onu götürüyor hem beni hem ona fikrini soruyor hem bana çorba oluyor. Doğum üzeri pazardan yeni iç çamaşırı alacağım diye gel gidelim dedim ona bile hadi demişti de cümbür cemaat don almaya mı gideceğiz demiştim 

0 oy
önce (1,561 puan) tarafından

Kayın baban niye geldi haber vermeyin gizliden gizliye işlerinizi halledin saygısızlık etmeyin ama size biraz fırsat verse iyi olur ben öyle anladım

Marangozu o tanıyor. Yerini de bilmiyoduk o götürdü. Sorun değil gelsin götürsün ama sussun karışmasın yani

önce (1,561 puan) tarafından

Herşey eşinde bitiyor orta yolu bulmalı herkes yerini bilecek eşin bişey yapmazsa hiç bişey olmaz  eşinle tatlılıkla konuş 

0 oy
önce (2,643 puan) tarafından

Benm oturcagim eve yapcaklarima karisiyor ve benm istediklerim olmuyorsa ve buna esim ses etmiyorsa eger.babanla sevimlerinizj yapip birlikte iturabilirsnz ben yokum diyip cekilirdm.agzikida acmaz o evdede oturmazdim.kayinpederimede acik acik biz oturcaz omur boyu bu surekli degistirebilecegimjz bisey degil oyuzden birakinda ben ksrar veriyim derdim.he hala sorun cikariyorlarsa eyvallah eviniz hayirli olsn der yine ceker giderdim.yanj hicbirsekilde susmaz kendjmi ezdrmezdm asla

0 oy
önce (176 puan) tarafından

Avrat hamzalik desen var herifte 🤣🤣 sen bir kayin babasin ne işin olur kadınların seçiminde az ağırlığın olsun 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 288 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Bla Bla bla (486 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 477 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Defneee (677 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 355 göst.
15 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gülbi (7 puan) tarafından soruldu