+1 oy
55 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (127 puan) tarafından

Sorum yukarıda...

2 Cevaplar

0 oy
(14,218 puan) tarafından

3 yaşına kadar tüm dişler çıkıyormuş 

(127 puan) tarafından

3 yasina kadar sancılı gecmiyordur herhalde değil mi? 

(14,218 puan) tarafından

şu an bebeğim 18 aylık. alt üst öndeki dişler tamam, 4 azı tam köpekdişleri çıkıyor. 1 tane çıktı. 3ü sırada. sonra bi 4 lü daha var azılarda. 

en zoru köpek dişi diyorlar, ilkini anlamadım ben hasta anına denk geldi diye belki de. 

şu sıralar rahatız ama sancı vs bir şey yok. 

ilk 2 dişini de anlamadım ben, rahat çıktı. Üst dişi zor çıkmıştı baya.

bazı bebekler hızlı, patır patır hepsini çıkarıyor ard arda. bir dönem baya zorlu geçiyor. bazen 1 diş çıkarıyor diğerini 2 ay sonra çıkarıyor. bu 2 ay rahat oluyorsun genelde.

biraz da bebeğe bağlı tabi. ama diş aralarında bir nefes alıyoruz şükür 

(127 puan) tarafından

Benim oğlum 14 aylik. 4 ön slt dis 4 ön üst dis var. Şuanda köpek ya da azi dişleri geliyor ve baya zor geceler geçiriyorum 

(14,218 puan) tarafından

önce azı sonra köpek sonra tekrar azı. diş geçiyor atak başlıyor atak bitiyor, hastalık çıkıyor. bitmiyor 😂

-Reklam-
0 oy
(1,103 puan) tarafından

İlk oğlum geç çıkardı 2 buçuk yaşında bitirdi hepsini hepsi de sıkıntılı geçti ikinci oğlum şu an 15 aylık 8 tane dişi var ikisi azı dişi hiç birinde sıkıntı yaşamadık iştah azalması hariç 

(1,103 puan) tarafından

Biraz çocuğa bağlı bi durum geç çıkarmadı erken çıkarması dayanıklık gibi şeyler etkili oluyor 

(127 puan) tarafından

Benim oğlum 14 aylik. 4 ön slt dis 4 ön üst dis var. Şuanda köpek ya da azi dişleri geliyor ve baya zor geceler geçiriyorum 

(1,103 puan) tarafından

Benim ilk oğlumda öyleydi canım 3 azı dişini aynı anda çıkardı sonuç hastalandı ateşi çok yükseldi dişte hastalık olmaz diyenlere bu olaydan dolayı inanmıyorum resmen diş yüzünden önce ateşlendi sonra hastalandı diş jelleri var eczaneden alabilirsin o biraz rahatlatıyor çocuğun yapısına bağlı dediğim gibi küçük oğlumda da iştahsızlık yüzünden anladım diş çıkardığını harici bi durum yoktu 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,198 göst.
30 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ❤MUALLİME❤ (3,136 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 65 göst.
0 oy
8 cevap 123 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Lokumcum (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 66 göst.
18 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyzanurw (414 puan) tarafından soruldu

413,727 soru

12,454,036 cevap

46,418 kullanıcı

Kategoriler

...