+2 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (200 puan) tarafından

Kızlar merhabaaa birşey merak ettim esiminde benimde kardeşlerimiz hep erkek iki tarafta da kız yok denecek kdr benimde ilk çocuğum erkek oldu 2.kiz istiyoruz nasipse cinsiyet belirlenirken aileyle alakasi oluyormu hiç arastirmadim aksini yaşayan oldumu

14 Cevaplar

+2 oy
(969 puan) tarafından

Canım cinsiyeti belirleyen şey erkeğin o anda yumurtayı dölleyen sperminde taşınan x ya da y kromozomu. Ha genlerinde sadece y kromozumu vardır, mümkünse tabi, o zaman etkiler. Ama senin tarafının konuyla hiç ilgisi yok. 

(969 puan) tarafından

@Nature Daphne Shshshs 😂 ben de çok güldüm ama artık sinirden 

(797 puan) tarafından

Ay o kadar haklısınız ki :D aklıma şey geldi vizontelede yılmaz Erdoğan ve  tolga çeviğin para nerde araba nerde sahnesi var ya :D

(969 puan) tarafından
+1

Ahahahhsh kahkaha attım ya 😂 tam olarak öyle oldu valla çok yaşayın 

(200 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Abartmayn istersenz takıldık surda sinirden gulmusmus yuh bu kdr ciddiye alma herşeyi erken yaslanirsin kizzz:D

önce (969 puan) tarafından

Tamam canım 

-Reklam-
+1 oy
(29,416 puan) tarafından

Rabbim nasip ediyor ya hani aileymis şu bu bos

(200 puan) tarafından

Tabiki Rabbim nasip ediyorda bu faktörler de etkilimi diye düşündüm 

0 oy
(954 puan) tarafından

Biz 3 kız 1erkek kardeşiz eşiminde kardeşlerinin ilk çocuğu kız ikinciler erkek hepsi bizimde iki kızımız var iki tane üst üste kızı olan yoktu alakası varmı bilmiyorum 

0 oy
(7,795 puan) tarafından

Eşim fil 5 kardeş ilk üçü erkek biz 4 kardeşiz ilk üçümüz kız bizimde üç erkek olacak 🤣 nekadar alakalı bilemicem  artık 🤪

(200 puan) tarafından

Tesadüf mü demeliyiz acaba:angel::D

(7,795 puan) tarafından

Valla hiç bilmiyorum 😂😂

0 oy
(10,161 puan) tarafından

Eşimin 3 yengesi birinin 7 oğlu var 2 kızı var birinin 5 oğlu var 3 kızı var birinin 5 oğlu var bir kızı var kaynanamın 4 oğlu art arda olmuş en sonunda 2 kjz bulmuş. Babaminda babam dışında tüm akrablari nerdeyse hepsi erkek çocuk doğurmuş. Beniim ilk çocuğum kız oldu herkes şaşırdı bu kdr erkek geni olan ailede ilki kız dediler. Sonra oğlum.oldu bu karnimdakini yine herkes erkek bekledi oda kız. Yani nasip alakası yok.

Kız kardeşiminde kocasının tüm ailesi kız erkek eşit dogurmuslar ama krdesim 3 üncü oğluna hamile kızı yok

(10,161 puan) tarafından

Senin kaç haftalık oldu

(200 puan) tarafından

14+1 haftalık oldum ben sen biraz daha bekle iyice kesinleşir o zmn baktır yine

(10,161 puan) tarafından

2 hafta sonra kontrolum var ama kız yani defismez bence şuan kardesimdeyim eltisi alt komşusu anneside yanında bana dediler yanlış anlama ama sen gerçekten hamile misin dedim size cinsiyetinj bile söylüyorum siz hamile olup olmadigimdan şüphe ediyorsunuz ama karnım beline yapışık e dedim daha 3 aylık bismillah sonra dediler inşaAllah erkek olur bu defa gidince kız değildir sinirlendim karnıma sancı girdi yukarı kardeşime geldum uzandım 

(200 puan) tarafından

Karnın beline yapışık derin kız ne sacmamalamislar sendemi erkek istiyordun yoksaa

(10,161 puan) tarafından

Yok kız cinsiyeten değil sadece hamile olduğuma şüphe ettiler ona bozuldum dedim. Sonrada inşaAllah kız değildir dediler 

0 oy
(342 puan) tarafından

Kanıtlanmış bişey var mi bilmiyorum ama bende etkilediğini düşünüyorum. Bizim sülalede pek kız olmazdı . 8 oğlu bir kızı olan bile var . Kız son numara. Eşimin sülalesinde de kızlar çok fazla. Her ailede en az 4-5 kız bir erkek çocuk var . 2 oğlu olan yok . Bizimde şu an iki kız bir erkek . Akrabaları da 3-4-5-6-7 kız 1 erkek . En son 7 kızı olanı biliyorum ve erkekler hep son numara. 

0 oy
(5,619 puan) tarafından

Bunla ilgili bi arastirma okumustum. Tabi kaynagini vs hatirlamiuorum cok oldu. 

Erkek tarafinda ki cocuklarin cogunlugu erkekse o kisininde genelde erkek cocuklari oluyomus. Yani esinizin kardesleri,babalari,amcalari sulalede ki erkek cocuk orani etkiliyomus. Cevremdekilere bakinca da genelde boyle denk geldi benim. 

(200 puan) tarafından

Sadece annesinin çok fazla erkek var kız az teyzeleri ve amcasinda var kız bilmiyorum artik:)

(5,619 puan) tarafından

Kismet tabi. Benim okudugum bilimsel bisey degildi. Genis capli bi arastirma yapilmis. Erkegin ailesinde cok erkek varsa kendi cocuklarinda ki erkek sayisida fazla oluyomus ya da genelde erkek cocuga sahip oluyolarmis. 

(200 puan) tarafından

Nasip Tabiki bakalım göreceğiz bizde:)

0 oy
(13,603 puan) tarafından

hiç alakası yok canım 

(200 puan) tarafından

Bazıları var diyor bakalim:)

(13,603 puan) tarafından

şans işi. güçlü sperm kazanır 

0 oy
(3,659 puan) tarafından

Üç kız kardeşiz  üçümüzün toplam 8 çocuğu var bir tane kızı ben doğurdum eşimin üç ablası var erkek yada kız bununla alakası yok diye düşünüyorum ikiz sadece genetik ananem ikiz doğurmuş kardeşimde ikizleri var

(200 puan) tarafından

Bazıları var diyor bilmiyorum ki bende:) bakalim

0 oy
(232 puan) tarafından

Eşimin 5 erkek 5 kız kardeşi var onlarında 40 çocuğu var 40 çocuktan 30 erkek benimde 3 erkek 1 kız kardeşim var kardeşlerimin 3 erkek 1 kız çocuğu var ama benim 3 kızım var rabbim neyi nasip ederse o olur hayırlısını versin 

(200 puan) tarafından

Aminnn inşallah bakalım 

0 oy
(3,619 puan) tarafından

4 kardeşiz, hepimizde ilk çocuğu erkek, ikincisi kız, 

Abimle, ablam 3ledi onların ikiside erkek 

Biz düzenli bir şekilde gidiyoruz 

Yani diger abimle ben 3lersek erkek olacak demetir 😁

0 oy
(4,796 puan) tarafından

Bizden taraf %99 kız erkek olarak sırayla doğum yapar bense 2 erkek peş peşe doğum yaptım 😂 tamamen nasip işi yani

0 oy
(3,666 puan) tarafından

Bizim hala tarafı hep erkek 

Anne tarafı karışık 

Esimin de karışık 

Ama biz kardeşler olarak hep kızız 

Kardeslerimin çocukları da kız

Benim de kız

0 oy
(4,456 puan) tarafından

Rabbim neyi nasip ederse o olur tabi ama bazi ailelerde bi cinsiyetin baskin olduguna inaniyorum sahsen :) Mesela benim sulalemde kizda erkekte ayni oranda hemen hemen, benimde kiz kardesim var ama esimin 1 tane halasi ve 1 kuzeni haric hepsi erkek. Kaynanamin iki oglu var, benimde iki oglum oldu :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 114 göst.
+1 oy
20 cevap 502 göst.
26 Mart 2022 Diğer kategorisinde Melekkk34 (6,857 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 738 göst.
13 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,269 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.

411,562 soru

12,389,629 cevap

43,718 kullanıcı

Kategoriler

...