Akşam üzeri sancım tuttu kızlar nst ye girdim ilçede o ara suyum da geldi. Alelacele 1 saat yol gidip doğuma girdim. Darısı bekleyenlere. Normalde salıydı doğumum. Nasip böyleymiş ❤️ sevgiler ❤️
Hepinize sonsuz teşekkürler kızlar, biraz ağrım var. İyi dilekleriniz için minnettarım 🌸❤️tek tek yazamadığım için özür dilerim. Vakit olduğunda döneceğim hepinize 💗
Ne neeeee varoş kankamm ne ara doğurdun yaaa Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın mis gibi kokuyordur şimdi 😍😍😍😍🥰 @Nagiş❤️
Gözün aydın nagi allah analı babalı buyutsun
Metrolife de mi dogurdun Diyarbakır'da mi
Diyarbakır canım genesis
Seninle haftamız aynıydı galiba bende bugün doğum yaptım sancılarım geçmedi sezeryana alındım hayırlı olsun sana da Allah analı babalı büyütsün bebeğin ve senin durumun nasıl kaçıncı haftada doğdu tam
Seninde gözünaydın canım İnşallah bebişleriniz geceleri mışıl mışıl uyurlarda sizde dinlenirsiniz uyuyup ☺🤗
Çok teşekkür ederim benim bebis küvezde maalesef bende dinlenmeye çalışıyorum uyuyamadım Allah razı olsun
anaaa hocam hadi gecmis olsun gozun aydin allah anali babali buyutsun❤️❤️❤️
Yaaaa nagimmmm güzel naif kadinimmmm,kendini bilen güzelliğim..
Güzel ogretmenimmm..
Rabbim sana bagislasinnnn
Yaaaa nagişim🥹🥹🥹 gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah çok geçmiş olsun
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah ♥️ 🦋
Vatanına ,İslam'a ve sizlere hayırlı evlat olsun hocam 💓💓💓
Aaa gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin inşallah ❤️
Normal dogummu oldu masAllah sağlıkla büyüt
Hayırlı olsuuun sağlıkla büyüsün 😊
Eneee maşallah kız Allah analı babalı büyütsün inşallah daha yokmuydu kız senin
Allah analı babalı büyütsün inşallah 🩷 bak zaman nasıl hemen geçecek bir bakmışsın 2 aylık oldu olmuş bile 😊
Gözün aydın canısı rabbim analı babalı büyütsün inşallah ❤️
Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt cnm
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün bebiş.
Maşallah sağlıcakla büyütürsun insallah
Beraber hamileydik haftamız hemen hemen aynıydı benim erkenci kuş 1 aylık oldu darısı başınıza insallah 🥰♥️
Allah analı babalı büyütsün hocam😊🥳
Aaa gözün aydın olsun cnm
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah🌼
410,946 soru
12,366,644 cevap
42,072 kullanıcı