+1 oy
223 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (916 puan) tarafından

Bana yapılan bir haksızlığı laf arasında anlattım kaynanam da gitmiş onları aramış ne. Diye öyle yaptınız diye kadın da ne diyecek haberim yok yanlış anladı herhalde demiş beni koyduğu duruma bakın ya sinirden uyuyamıyorum güvenip anlattım ne diye gidip millete duyuruyor bundan sonra anladım ki kimseye en ufak bir şey dememem gerek eşimde bana kızıyor ki niye anlattın söyleme dostuna söyler dostuna annemde olsa güvenme kimseye kendi annene de herkes aklınca hareket ediyor diyor of Of uyku duzenim bozuldu 

5 Cevaplar

+1 oy
(5,998 puan) tarafından

Belki seni savunmak için yapmış yada kötü niyetli yapmamış olabilir cnm

(916 puan) tarafından

Niyeti kötü değildi ama söylemesi gereksizdi ben onun anlattığını kimseye duyuruyor muyum insan bı sorar o kavga etmeyi seviyor herkesle onu dedin bunu dedin illa birine bir şey diyecek 

-Reklam-
+1 oy
(3,606 puan) tarafından

Belki kaynana kötü amaçlı söylememiş tır 

Senin uğradığın haksızlığa sessiz kalmak istememiş belki

(916 puan) tarafından

Oda öyle söyledi ama düşüncesiz davranıyor çok kavga etmeyi çok seviyor herkesle

+1 oy
tarafından

Bacım şunu kendi annen teyzen yapsa  beni ezdirmemek için yaptı dersin.

Kadın arayıp benim gelin sizi cekistiriyo dememistir eminim, senin ugrafigin haksızlığin hesabını sormustue

(916 puan) tarafından

Hafsacim bana yanlış yapan kadın başka biri hesap sorduğu arada kalan mahcup biri anladin mi onun dışında gelişti gidip ona hesap soruyor kadın ne yapsın arkadaşı kötüyse zaten o bana utandı dile getirmesi hoş olmadı ben de ona kızıyorum ben zaten kaynanama dedim ona değil diğerine kızdım ne bilsin onun öyle olduğunu diye

(5,821 puan) tarafından

İsmini bilmiyorum o yüzden arkadaşım diye hitap edicem 

Tamam arkadaşım sen olaya sinirlendim diyorsun ama postta kaynanana sinirlenmişsin. Laf taşıdı, beni şu konuma düşürdü falan diyorsun burda sinirin kadına. Bak ne güzel kadın haklısın demiş seni düşünmüş üste çıkmamış. O an onu düşünememiş demek ki insan oda sonuçta. En fazla o suçu olmayan kadına anlatırsın durumu özür dilersin olur biter. Kaynanana kızıpta böyle bir şey için kalp kırma anlatmak istediğimiz bu 

(916 puan) tarafından

Kalp kırmadım işte onu kırmadım şimdi kendimi kiriyorum aslında anlattığıma benim sinirim kaynanam laf tutmayan birisi ona guvenmis olmama kızıyorum tamam belki düşündü beni doğrudur ona da sözüm yok ama kadın ne yapacak arkadaşının kulağını mi çekecek hiç düşünmüyor kaynanamı tanımıyorsun herkesle kavga eder kavga etmek için bahane arıyor öyle diyim sana bende malzeme oldum gibi o kadın da zaten utandi bir şey demedi bende görmezden geldim o durumda şimdi dedikodu oldu dillendirme oldu düştüğüm konum bu ona kızıyorum haatali benim zaten sinirim de buna bu arada adım ferda

(5,821 puan) tarafından

Şimdi daha iyi anladım seni ferda. Olan olmuş artık boş ver dediğim gibi o kadına da anlatırsın. Boşluğuma geldi dersin anlar seni bence 

(916 puan) tarafından

Bilmiyorum bakacam artık 

0 oy
(5,821 puan) tarafından

Eşin çok haklı. Ayrıca düşürdüğü konuma bakın derken? Sen haklı olduğunu düşünüyorsan bence düştüğün bir konum yok çekineceğin bir şey de yok. Gerçekten sana bir haksızlık yapılmışsa tabi 🙄Kötü niyetle yapmamıştır bence üzüldüğünü görünce oda sormuştur 

(5,821 puan) tarafından

Güzel kardeşim madem laf çoğalsın istemiyorsan anlatamayacaksın o zaman. Ben hala kaynananın kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum ve kaynanan adına üzüldüm açıkçası 

(5,821 puan) tarafından

Peki kavga çıkmasın 😂

(916 puan) tarafından

Çıkmasın zaten sinirliyim ister istemez kırıcı konuşuyorum yanlışım varsa kusura bakma seni de severim normalde ama çok sinirliyim 

(5,821 puan) tarafından

Estağfurullah sinirli olduğun belli zaten 😊 Şener şenin repliği var ya öyle hoşuma gidiyor o yüzden söyledim.

Şener şendi sanırım yanlışta hatırlıyor olabilirim 😂

(916 puan) tarafından

Doğrudur:)

0 oy
(935 puan) tarafından

Yani seni zor durumda bırakmış evet ama bana kotu niyetle yapılmış gibi gelmedi seni savunmak istemis belliki bosuna bilenme bence güzelce soylersin anne beni zora soktun keske demeyeydin Diye cok sıkıntı yapma bence seni düşünmüş 

(916 puan) tarafından

Ya işte o yüzden bir şey diyemedim ona ama içim içimi yiyor yüz yüze baktığımız kişi ve onun arkadaşı yaptı yanlısı onun elinde değildi gidip ona hesap sorması ben zaten rencide etmemek için görmezden geldim lafı çoğaltti karşındakini de düşünüyorum belki mahçup oldu

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 327 göst.
2 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 53 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde 2801 (761 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 91 göst.
+3 oy
24 cevap 1,052 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde ABV (2 puan) tarafından soruldu