+5 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (106 puan) tarafından

Kızlar bu platformu yalnız ve arkadaşsız olduğunuz için mi kullanıyorsunuz. Benim kullanma sebebim bu. Sohbet edebilecek , soru sorabileceğim pek arkadaşım yok burası iyi geliyor bu konuda.Yoksa çevreniz kalabalık ama soru sormak için mi burdasınız

26 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Ne blim bacım oğlum 7 haftalıkken indirdim..

Çocuk 6 yaşına geldi ha la buralardayım :)

tarafından
+1

:)

Biliyo musun 7 sene olmadı benim :)

Seni çok iyi anlayabiliyorum.

Daha evvel burda çocuk isteyen arkadaşlarımız da oldu şuan hepsinin kucağı dolu.

Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin kuzum benim..

(6,428 puan) tarafından

illaki vRdir zamani. arkadasim 2009 da evlendi . esinin cocugu olmuyor olmazdi yani bile bile evlendi. erhenlik donemlerinde kickbox yapiyormus tekme almis kasik bolgesine sert bir sekilde. doktor cocuk olmaz demis demekki baya bir darbe aldiysa artik nasil oluosa. arkadasim bilerek evlendi kocasinin vocugu olmayacagini. gecen sene şok gecirdi nasil ilduysa hamile kalmis. simdi bebis yeni dogdu bir iki aylik.😂 yani vardir illaki bir zamani

-Reklam-
+1 oy
(1,274 puan) tarafından

Çevrem çok ve kalabalık, ama bazen bazı konularda buradan çok şey öğrenebiliyorum. Çocuk konusunda özellikle. Başka annelerinde benzer şeyler yaşadığını bilmek bir nevi rahatlatıyor. Çevremde herkesin çocuğu yok ya da aynı yaş grubu değil vs. Birde burada kimse kimseyi tanımıyor, ayrı bir heyecan veriyor 🙂

+1 oy
(6,183 puan) tarafından

Anonim kişiler hoşuma gidiyor gerçektekiler biraz sahte geliyorlar bana 

0 oy
(5,840 puan) tarafından

Ben ilk başta bilgi paylaşımı için kullandım. Bebek bakımı hakkında bilgim yoktu çünkü. Daha sonra burdaki insanları tanımaya başladım sevdim ve kalıcı oldum 😂 çevrem geniştir yalnız da değilim ama burayıda seviyorum 

0 oy
(1,470 puan) tarafından

Ben hala sadece bilgi alışverişi ve insanların nasıl dertleri var diye okuyorum, bir yıldır kullanıyorum kimseyle bir muhabbetim yoktur 😄

0 oy
(206 puan) tarafından

Sıkılıyorum evde arkadaşlarım var fakat uzaktalar burdan sohbet etmek soru sormak hoşuma gidiyor

0 oy
(1,127 puan) tarafından

BebekBebek bakımından sonra çok uzun süre geçti burayı fark ettim sadece birinin kalbine  dokunabilirsem derdi varsa dinlemek için kısacası bir faydam olursa diye bakıyorum

0 oy
(682 puan) tarafından

Bu uygulamayı çok uzun zamandır kullanıyorum ama hesabı sildim yeni açtım bu uygulamada kendimi rahat hissediyorum yani aklımda olan herşeyi yazıyorum soruyorum Allah razı olsun buradaki arkadaşlar geri çevirmiyor fikir veriyorlar o yüzden buradayım <3

0 oy
(558 puan) tarafından

Öylesine 🫠

(8,136 puan) tarafından

Eski kullanicilardanmisin😉

(558 puan) tarafından

Evet canim 😊

(8,136 puan) tarafından

Nickin neydi😂🤗

(558 puan) tarafından

Aman bosver 😂🤷🏻‍♀️

(8,136 puan) tarafından

Soyle kiz 

0 oy
(5,252 puan) tarafından

Ben çocuk uyutrken sıkıldıgım ıcın bakıyorum. Zaten cok aktif de kullanmıyorum. Ha günlük haytta da cok sosyal miyim hayır ama ccok da bos değilm cocuklar evın ısı gücü derken girmedgm bıle oluyor. Bi ara kimseyle paylasamadıgım seyleri paylasıtgım da olmustur tabbı.. O bbakımdan güzel. Akıl almak fikir coklugu acısınndan da güzel. Ama arkadaş edınmek ıcın kullannmam sahsen cok istesem hayatmmda olanlarla daha sık görüşmeye calısırım. 

0 oy
tarafından

Vakit öldürmek için 😀😀 bnmde bir sürü arkadaşım var . Misafirim gelir sürekli yalnız kalmam ama buranın havası başka tabi . 

0 oy
(3,709 puan) tarafından

Oğluma hamileyken buldum uygulamayı önce hamile soru cevap kısmında takıldım. Çocuk doğdu bebek bakımı tarafını keşfettim sonra burası. Çevrem var arada soru sorup fikir almak güzel oluyor. Arada bir giriyorum 

0 oy
(8,204 puan) tarafından

Oğlum doğduğunda yada hamileyken tam hatırlamıyorum bilgi amaçlı giriyordum. Şuan sevdiğim insanlar var onlar için daha çok yoksa çoktan silmiştim 

0 oy
(29,539 puan) tarafından

Arkadaş açısından da yanlızlik açısından da değil 

Bir çok bilgiyi bura sayesinde öğrendim ve öğrenmeye de devam ediyorum . Ne kadar sanal bir yer olsada güzel dostluklar var elbetteki orasi ayrı.

Ama hayatımdan bir parça değil olduğu kadariyla sevip kullanıyorum özel bir sebebi yok en çok sebebi güzel bilgiler araştırmalar oluyor.

0 oy
(134 puan) tarafından

Gebelik haftası takibi için indirdim uygulamayı, gebe soru cevapta sorulan bildiğim sorulara cevap verme amacıyla önce ona hesap açtım, derken çok geçmedi burayı fark ettim, burda da cevap verme ihtiyacı hissettiğim sorular olunca burda ds hesap açtım. Kalabalık bi arkadaş çevresine sahip değilim, gelenim gidenim de çok olmaz, birilerine gelip gitme durumum da çok olmaz, ama bu gidecek yerim olmadığından değil, daha ziyade yalnız kalmayı, yada belli başlı kişilerle vakit geçirmeyi sevdiğimden kaynaklı. İnsan fazlalığını hiçbi zaman sevmedim hayatımda. Burası da sadece canım sıkıldıkça değişiklik olsun diye girdiğim bi yer sanırım, bikaç bişey okuyup kafa dağıtıyorum. Bazen değişiklik olsun diye soru soruyorum, bazen birilerinin sorusuna cevap veriyorum, bazen ne gerek var salla gitsin deyip yazdığım şeyi de siliyorum derken s******et sil gitsin yorumu modu geldi 😅😂 paylaşmadan silecedim nerdeyse bunu da

0 oy
(105 puan) tarafından

Ben hamileyken indirdim uygulamayi daha dogurmadim bir kac gunum kaldi Allah isteyen herkese nasip etsin.Bu sohpet bolumune 1hafta olar gectim meraktan daha hic soru sormadim daha cok sorulara bakiyorum.Cevrem geniw amma ben arkadawliklara cok inanmiyorum.Ozel sorunlarimida cok paylawmam.Paylawsam 2tane kardewim var onlarla dertlewiyorum

0 oy
(8,136 puan) tarafından

Valla benimde konustugum arkadasim yok. İndirdigim zaman asla burdan birilerini taniyipta konusurum diye aklima gelmezdi. İyiki ♥️♥️

0 oy
(136,611 puan) tarafından

yilar once evet yanliz ve arkadassizdjm ama artik cevrem var burfa olma nedenimde sevdiklerim var

0 oy
(10,865 puan) tarafından

2 aylık hamileyken indirdim oğlum 6 yaşında halen kullanıyorum eskiden daha aktiftim şimdilerde ara ara giriyorum eski kullanıcıları görünce mutlu oluyorum 

0 oy
(7,994 puan) tarafından

Daha fazla insan var ve hepimiz anneyiz birbirimizin tecrübelerinden yararlanmak için soruyorum ama genelde tanınmış isim olmayınca yazmiyorlar. Bazende çok saçma şeylere takılıp yargılar suçlar şekilde cevap veriyorlar ergen çok fazla var ama yine de burada bir şey olduğunda sormayı tercih ediyorum.  Çevreme karşı sitemkar veya bilgisiz görünmek istemiyorum 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 444 göst.
+1 oy
0 cevap 24 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,357 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 359 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kevokimmm (801 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 105 göst.
14 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu