+5 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde (106 puan) tarafından

Kızlar bu platformu yalnız ve arkadaşsız olduğunuz için mi kullanıyorsunuz. Benim kullanma sebebim bu. Sohbet edebilecek , soru sorabileceğim pek arkadaşım yok burası iyi geliyor bu konuda.Yoksa çevreniz kalabalık ama soru sormak için mi burdasınız

26 Cevaplar

0 oy
(4,820 puan) tarafından

Arkadaşım çok çevrem geniş ama bazı sağlık sorunları nedeniyle pek evden çıkamıyorum o yüzden can sıkıntısına takılıyorum 

-Reklam-
0 oy
(4,124 puan) tarafından

Benim çevrem kalabalık ama o çevrede kendimi yalnız hissediyorum bu yüzden ben hep yalnızım aslında ama burayi seviyorum bazen dertlesecek kimse olmadığında derdimi yazmasam bile buraya girip bakiyorum biri benim derdimi yazmış oluyor illaki denk geliyorum 

0 oy
(1,619 puan) tarafından

Neredeyse tuvalete girseler gelip şunu şunu yaptım diye paylaşiyorlar. :) 

O postlsr harici ben de öyle glrlp bakıyorum boş zamanlarimda.

0 oy
(803 puan) tarafından

Tamamen bilgi amaçlı açtım anlık cevap geliyor tecrübeli insanlar çok bide sohbet etmesi güzel bir iki arkadaş bile edindim. Oğluma hamile iken açtım 3 sene oldu 3 senedir buradayım çıkamıyorum 😀

0 oy
(951 puan) tarafından

Benim cok arkadaşım var yalnızlık çekmiyorum burda hic arkadaşım yok tanidigim. Bilgi edinmek, varsa bildiğim bi konu yardımcı olmak, sorulara arada göz atmak keyifli oluyor

0 oy
(14,088 puan) tarafından

gebe olmasam uygulamayı bilmezdim. çocuktan sonra da eskisi gibi arkadaşlarla görüşme, aylak aylak takılma olmuyor. mecburem telefona sarıyorum bende 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 444 göst.
+1 oy
0 cevap 24 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,357 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 359 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kevokimmm (803 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 105 göst.
14 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu