+1 oy
619 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,223 puan) tarafından

image

Kızlar bu eteğe bayıldım bayram için uygun mu sizce özel günlerde sık giyinmeyi severim bir kaç foto daha aticam

22 Cevaplar

+9 oy
önce (4,559 puan) tarafından

Hiç güzel değil bayram için de bana göre uygun değil  bu daha çok gece için 

önce (1,223 puan) tarafından
+2

Evet senin tarzın değil canım az çok görüyorum fotolarda neler giydiğini olabilir teşekkür ederim oy birliği ile karar vericem ❤️

-Reklam-
+5 oy

image

Bu mu elbisemi yorumlarınızı bekliyorum 

Evet ekru daha şıkır şıkır gösterişli burdayım diyor tam yeni gelin modeli ☺️

önce (1,547 puan) tarafından

😂 😂 Yeni gelin misin 

10 yıllık canım yeni sayılırım 🙂

Bilmediğim için sordum😊 boşver giy git 

👍

+3 oy

image

Artı bu elbise mi 

önce (577 puan) tarafından

Ben bunu beğendim çok güzel bayrama içinde çok ideal

önce (78 puan) tarafından

Bu güzelmiş 

önce (3,478 puan) tarafından

Ben bu elbiseyi beğendim diğerlerine kıyasla 

önce (4,078 puan) tarafından

Bu guzelll ☺️

önce (3,617 puan) tarafından
+1

Bayram için abartili 

Fiyati çok fazla ve hiç güzel değiller 

+2 oy
önce (3,459 puan) tarafından

image

Sen hiç araştırmadan alışveriş yapıyorsun herhalde.  Senin yazdığın fiyata ben 3 tane alırım bu etikten. 

Ki zevkim değil o ayrı mesele 

Attıkların içerisinde bir siyah beyaz olanı beğendim onun dışında diğerleri hiçbir bayrama uygun değil bence.

Yani yanlış anlama bayramda bu eteği giyen birini görsem dalga geçerim. Geceye uygun bir etek bu. Kime sorsan aynısını söyler

+1 oy

image

O eteğin üstüne gömlek değilde sweatshirt giyinmeyi düşündüm gomlekte olabilir kararsızım

önce (3,248 puan) tarafından

Bunun üzerine gömlek daha şık olur sanki 

Klâsik giyinmek istemiyorum evet ekru gömlek ekru ayakkabı güzel durur 

2 de alırım büyük ihtimal 

önce (6,191 puan) tarafından

misal yani pijama rahatliginda bisey istiyirum

ben hep demek istedim kiz oijamada giyilcek hali yok:)

Bende rahatlığıma çok düşkünüm ama kayınvalidem aile içinde şıklığımdan ödün vermem Sabah 9 k.valideme geçiyoruz öğlen 12 anneme geçiyoruz saat 4 eve geliyoruz 

+1 oy
önce (17,420 puan) tarafından

Uygun değil ve bence güzel de değil. Sanki evden ani çıkman lazım da ne giyeceğini bilmeyip payetli bir kumaşı beline bağlamış gibi duruyor. 

Diğer etek nasıl 

önce (17,420 puan) tarafından

Beyaz elbiseyi beğendim ben 

Beyaz elbise Mart ay içi soğuk olur şimdiden alicam kurban bayramı yada özel günler icin ramazan bayraminda sade simli kalrm eteği alırım o zaman 

+1 oy
önce (135,238 puan) tarafından

yapma bacim zevkim boyle demee😳😳😳

0 oy
önce (2,104 puan) tarafından

İyi gibi de 

.

Ben beğendim sadece bayram için uygun mu onu bilmiyorum sonuçta özel bir gün şık giyinilmeli diye düşünüyorum 

0 oy
önce (10,743 puan) tarafından

Ben bu modeli hiç sevemedim herkeste var sanki Bi bez bağlamış gibi yinede zevk meselesi tabi sen bilirsin 

Yeni görüyorum canım bir model daha attım ona bak bi 

0 oy
önce (2,182 puan) tarafından

Bayram için fazla gibi ya pul payet :D

Bı model daha var duz simli kalem etek ona bir bak canım 

O olabilir ama şöyle güzel bir gömlekle olur diye düşündüm canım sweatshirt basit kaçar bayram için heleki bayramı bayram gibi yaşayan birden fazla kişiyi ziyaret eden biri için 🤗 

İşte bende tam klâsik giyinmek istemiyorum klâsik spor olsun 😃

+1

Anladım ama sweatshirt te olmaz bayram için :D sen bakmaya devam et  bulursun inşallah şöyle güzel bir elbise al bence tek parça kafa kulak rahat mis gibi 🤩

Beyaz elbiseyi alacağım bu eteğe birşeyler uydururum  yada diğer simli kalem eteği alırım 

0 oy
önce (251 puan) tarafından

Fiyatı asla o kadar edeceğini düşünmüyorum da bayramda birinde görsem bana komik gelir:))

Diğer simli etek nasıl attım fikir almak için onun için ne düşünüyorsunuz elbisede attım beyazı mı siyahı mi

0 oy
önce (3,617 puan) tarafından

Hiç güzel değil 

Bu etek için de asla vermem o parayi canisi

Bence çok güzel zevk meselesi alırım köşe de kalsın 

0 oy
önce (262 puan) tarafından

Bayram için aşırı abartı

Teşekkür ederim canım ❤️ 

0 oy
önce (5,912 puan) tarafından

Giyimci olarak cevaplıyorum 🙂

Etek ve elbisenin fiyatı iyi fakat etek özel günde olabilir ama elbiseye bayıldım çok şık gayet zarif 

Değil mi beyaz elbiseyi kessin sipariş geçeceğim 

0 oy
önce (2,784 puan) tarafından

Kesinlikle hayır. Etek kötü değil, bence güzel bir parça ama pul payetle ramazan bayramının ruhu ne alaka ya? 

Kapalı mısın bilmiyorum, kapalıysan zaten nerden tutsan elinde kalan bir kıyafet...

Senin kendi düşüncen sen giyersin giymezsin bilemem ama ben çok beğendim alicam canım teşekkür ederim ❤️ 

Beğenmediğim için değil, ama hakkını veremeyeceksek neden kapanıyoruz onu anlamıyorum. Kapanmanın amacı dikkat çekmemek değil mi, sen aksine ne giysem dikkatler üzerimde olur diyorsun. E o zaman çelişki olmuyor mu? Açıl madem kendine de Rabbine de yalan söylememiş ol kapalıyım diye. Kalp kırmak istemiyorum yanlış anlama, fakat sana da doğrusu bu değil gibi gelmiyor mu?

Bence bu çok saçma bir düşünce  ona bakarsan hiç birimiz dört dörtlük yaşamıyoruz ne yani başımı örtuyirum diye tenimin görünmesine izin mi vereyim yada saçımın görünmesine izin mi vereyim herkes kendi vicdanına göre yaşamalı benim nefsimde bu kadarına müsade ediyor bu konu çok çirkin bir yere geldi konu dışına cikmayslim herkes sınırını bilsin sordum diye beni bu şekilde kirteletip kendini temiz gosteremezsin buna izin vermem herkesin hür iradesi teşekkür ederim 

Öff ne alaka ya 😂 Alınmak öz eleştiri yapmamaktan gelir. Toksik bir yaklaşım. Güle güle. 

Düşüncelerini anlıyorum ancak ben farklı düşünüyorum bunun üzerine konuşmaya ben açığım bu konuda farklı düşüncelere sahip olabiliriz ancak bir birimize saygı göstermeliyiz amacım tartışmak değil sadece düşüncelerimi paylaşmakti eleştiriye açık olmak kendini geliştirmek çok önemli alınmakta bazen normal bir tepki olabilir herkesin hassasiyetleri farklıdır farklı düşüncelerimizin olması güzel değil mi sonuçta hepimiz aynı fikirde olsaydık dünya çok sıkıcı olurdu yine de bu platformda daha yapıcı ve saygılı bir iletişim kurmaya özen göstermeliyiz 

0 oy
önce (468 puan) tarafından

Sana bulursam tam yeni gelinlik sesin dediğin gibi de şık bir etek takımı atacağım bacim hem zarif hem şık olursun🥰🥰🥰

Kesinlikle çok yakışır canım bende hep pantolon giderdim etek giymiyordum Bi defa denedim arkadaşta yanimdaydi çok yakıştirdi şimdi pantolon giyemiyorum😁😁sende ikili takıma Bi şans ver🥰cıvıl cıvıl istersen beyazi al üzerine pembeli beyazlı etnik desenli Bi şal tak tam bayram şekeri gibi olursun🥰🤩

https://ty.gl/c94ni0yf3x9kf  bu ayakkabı 

https://ty.gl/v4lq4vkyl3jnn   bu şal🥰🥰

Bu arada sadece fikir veriyorum askom🦋💞🌸💗

Teşekkür ederim canım ❤️ favoriye ekleyeyim 🌼

Önce burdan mağazada denemeliyim hiç tarzim değil ya kalem etek pantolon takım slirimda etek takımım hiç olmadı dejicem ama 🤍

Rica ederim canim inşallah işine yararlar💞🌸

0 oy
önce (6,047 puan) tarafından

Hiç güzel degl sanki sahneye çıkar gbi :) bayrama uygun degl yani 

Bence o kadarda değil saygı duyarım firkine kokusougu severim şık giyinmeyi güzel görünmeye önem gösteririm canım 

0 oy
önce (6,906 puan) tarafından

Ben pek beğenmedim cnm

O kadar kötü değil ben şıkır şıkır giyinip suslenmeyi kokoslugi severim

0 oy

Benlik değil canım ama senin tarzınsa tabi giyebilirsin ama daha çok düğün ve gece dışarı çıkmaya uygun gibi

Bence bayramdada şıkır şıkır giyinilmeli en özel gününüz o kadar kötü bir etek değil 2 etek arasında kararszi kaldım bunuda alırım düğünler için kalsın bayramda diğer kalem simli eteği alırım 

Kötü etek demiyorum düğünlük bir etek yada gece dışarı çıkarsınız ok ama ben bayramda giymem senin tercihin 

2 alırım biliyorum pişman olurum 

Diğerlerini görmedim canım ama dediğim gibi senin zevkin senin tarzın biz fikrimizi söyleriz sadece :) 

eklemiştim bir bak istersen yroumunu bekliyorum 

Yazdım canım elbiseler güzel bem olsam tercih ederim

Teşekkür ederim canım ❤️ 

Rica ederim güzel günlerde giy inşallah ❤️ 

+1

Amin hayırla inşallah 🤍🌼

0 oy
önce (7,831 puan) tarafından

Parlak baş örtüsünü beline başlamışsın gibi tuhaf bir duruşu var. Bej olan bunların arasında en iyisi 

Elbise krem olanı kessin alicam 2 etek arasında kararsız kaldım diğer kalem etek nasıl 

önce (7,831 puan) tarafından

Çok güzel 

Teşekkür ederim canım ❤️ 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 267 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Emine&&& (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 305 göst.
18 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy