0 oy
1,063 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ne kadar değisik insanlar varmis bu programi iki senedir izliyorum kendimle gurur duymama sebep oldu resmen kocasini aldatan karisini aldatan cocugunu kaciran bilmem ne bir suru degisik seylrr :/

15 Cevaplar

+3 oy
tarafından

En İyi Cevap

Kocalarımızı aldatmamak bir gurur sebebi değildir :Dordakilerin gururuzluğıdur eşlerini aldatmak 

tarafından
Ya oyle değil yanlis anladin dogru yoldan ayrilmamak guzel bisey bunu kastediyorm
tarafından
Anladım canım öylesine söylenmiş bir söz sadece benimkisi :))
tarafından
Devir cok kotu oldu yaaa
(964 puan) tarafından
Vurdu gol oldu. Dünya harika bir yorum olmuş canım.  Aynı benim bakış açım da böyle bu konuya
tarafından
Hahahah sağol tatlım :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
İzledikçe insann piskolojisi bozulur ya 
tarafından
Yok kiz benimki duzeliyor ben ne guzel insanim diyorum valla tabi uzulup agladgm cok oldu ama ne biliyim iyiki boyle insanlardan degiliz Allah yolumuzdan sasirtmasin amin
tarafından
Amin kuzummmm :)
0 oy
(104 puan) tarafından
Ben izliyodum ama insan etkisinde kalıyo bıraktım izlemiyorum onun yerine zuhali izliyorum insanın psikolojisi bozuluyo 
tarafından
Ne insanlar varmis degilmi degisik degisik
(104 puan) tarafından
Aynen öyle bazıları şaka gibi insanın inanası gelmiyo
0 oy
tarafından

İzliyorum canım şu anda evet çok başka sorunlar var

tarafından
Dimi çok tatlı adam dedoş yaaa çok poncik böyle kadına böyle poncik dede
tarafından
Dede erken kurtulmus yine Allah sonraki kocasina sabir versin :D
tarafından
Hahaa dimi ama verilmiş sadakası varmış
tarafından
:) adam iyi birine benziyo zaten eski toprak tutumlu olur benim dedeemde boleydi nolcak yani adam lamba bosa yaniyo diye kizardi haksizmi hakli bunun icin terkediyo agzimi bozmak istemiyorm ben :)
tarafından
Kadınınengelli kızına nasıl da üzüldüm yarabbim bayıldı yayında kıyamamm offf bu annelik yarabbim
0 oy
(6,361 puan) tarafından

ruh sağlığım bozuluyor ama neden izliyorum bi anlam weremedim:D

tarafından
4 yasinda benim buyuk oğlan :)
tarafından
Benimkide 4 yaşinda kızz vermiyo kumandayı
tarafından
Alirim dedimmi alırimmmm :D
tarafından
Aynen öyle kavga ederek aldım vermiyo :)
tarafından
:) ben sabahtan veriyorm 4 bucuktan sonra alirim diyorm anlastikmi diyorm tamam annecm der verir zamani gelince cok fazlada bakmiyo kiz oyun oynamayi daha cok seviyor hayal gucune hayranim oy annesi kolee
0 oy
tarafından
neler varmis diyor insan ben izlemiyorum dün gördüm kadin Muharrem miydi miydi oyle bi adamla gitmis adam inkar ediyodu rezillik diz boyu
tarafından
:)))) kiz valla millet kudurmus anam bu neeyyy
tarafından
izlemiyorum ben hangi ev:)
tarafından
Gecti simdi ama adamin evinden yapacaklarmis muharrem degil müittin :D
(6,361 puan) tarafından
o kadınla sevgilisinin evi:))
tarafından
:D birgun buraya bizim tanidiklardanda cikacak diye korkuyorum ya
0 oy
(1,738 puan) tarafından
 izliyorum akiam eşime anlatıyorum adam akadını bunu yapmış pislikk falan dşyprum eşimde yaa sen bana kurban ol diyo :) gerçektende öyle ordakileri gördükçe hiç.derdim yokmuş diyorum 
tarafından
:D hahahahah ayni bnm esimde erken geliyo birlikte bakiyoruz totomu ye sen benim bak sunlara diyo
(1,738 puan) tarafından
Ahahahah :) seninki daha fenaymış k bakmasınlarda olması gereken o tabiki el üstünde tutup güzel davrancaklar böyle yapıyolar diye kurban olup totolarını mı yiycezzz :)))
tarafından
Saka bi yana valla kurban olurum ben kiz adam sabah erken ise gidiyo erkenden eve geliyo bide bizle vakit geciriyo Allah korusunda seytana uydurmasin Rabbim eslerimizi insallah
(1,738 puan) tarafından
Tabiki öyle Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi çok şükür bana iyi.bir eş çocuğumada iyi bir baba daha ne istenir ki :)
tarafından
Aynen oyle canim valla
0 oy
(5,371 puan) tarafından

Bnde izliyorum oğlanla biraz zor oluyo anlayamıyom ama o hüsne mi ne inanmıştm bn o kadına başta sonra azıttı dimi bşyler çıktı ortaya çok anlayamafm :D

tarafından
Yuzunde ecücuk nur yok karabela kac yasinda koca derdine dusmus
(5,371 puan) tarafından
:D............
0 oy
(135,940 puan) tarafından
Onlara insan deme cinsi turu belli olmayan yaratik onlar
tarafından
Evet nasil ve nerden turediyse birde bunlar cikti ya karpuz icin kosu bandi icin herif bosuyolar yuh yuh :/
0 oy
(368 puan) tarafından
Yaa bu program bana niye inandırıco gelmiyo hiç
tarafından
Valla bilmiyorum ama gercek olmasa insanlar kendilerini rezil edermi boyle bence bunlar gercek esrada mahkeme gibi kadin Allah icin :D
(368 puan) tarafından
Cabım gerçek olmadığı için bu kadar rahat gibi geliyolar bana
tarafından
Olabilir bilmiyorumki evlilik programi oyleydide bu sanki gercek gbi
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Bizimkisi gurur değil tabikide canım yapmamiz gereken bu zaten  bir insan yanında helali varken harama bakmamali bence 
tarafından
Aynen ama Allah ne guzelki bizleri dogru yoldan ayirmamis bu gercekten bu devirde cok onemli bi hale geldi halbuki dediin gbi olmasi gereken bu teyze kac yasinda ben utandim yemin ediyorm
0 oy
(680 puan) tarafından
Ben oyle şeylerı ozlemıyorum çok fazla etkılenıyorum hatta mecbur kalmasam haberlerı bıle izlemıyorum hellekı sow haberınıı
(680 puan) tarafından
Valla sadece şiddet bebek olumlerı alddatan aldatılannn ayyy ınsana kafayı yedırtırler yaa bence sende izleme oyle şeylerrr
tarafından
Ne izleyim ay hic bisey yokki yemek programini sevmiyorum mecburr buna bakiyorz :)
(680 puan) tarafından
Burda takılll bence ben oyle yapıyorum hahahaha ya televızyonum kapalı yada oğlum evdeyken çizgi flım izlıyooo
tarafından
Burasi zaten bi baska  ya hepinizi seviyorum burda cok kibar cok hanimefendi hep iyi insanlar var
(680 puan) tarafından
Tşkler cnm sende oylesın❤️
0 oy
(12,268 puan) tarafından

Allah islahıslah  etsin ben izlemiyirum 

Müge  Anli  yetiyor  bana:woot:

tarafından
Mugede cok dehsetli program ama ;))))))
0 oy
tarafından
Bence dillendirme dusmez kalkmaz bir Allahtir ve ben su ayete cok inanirim kinamayiniz kinadiginiz sey basiniza gelmedikce can vermeyeceksiniz Allah kotu yola gideni islah etsin der gecerim ben Allah kimseyi sasirtmasin ne diyelim
tarafından
Kinamiyorum ben hic bir zaman ama Allah bizlere akil vermis dogruyu yanlisi ayiralim diye dunyanin civisi cikmis hangi birini kinayalim zaten canim ama birini sevmiyosan ayrilirsin baska bi erkege kacmazsn buda bizim tercihimizde olan bisey
tarafından
Ona bende katiliyorum ama insanoglu sasiyor Allah sasirtmasin valla kimseyi gordukce cok uzuluyorum
0 oy
(657 puan) tarafından
Hic kacirmiyorum neler var vallahi allahim seytana uydurmasin rabbim 
tarafından
Amin canim vallahi sasirmislar dogru yoldan Allah islah eylesin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 421 göst.
22 Haziran 2022 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 508 göst.
5 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu