+1 oy
179 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (279 puan) tarafından

image

image

Sabah yaptım ilklerde çok ama asırı silikdi fotoğrafda cıkmayacak kadar bıraktım arasından 2 saat geçti Attım aslında gözüme çarptı kuruma böyle mi oluyo bende çift rhim var biri tutmasa diğeri tutuyo demişti doktorum 

8 Cevaplar

0 oy
önce (755 puan) tarafından

Aşırı kurumuş testi yenileyin ilk çıkan 10 dk önemli bu baya kurumuş 

önce (279 puan) tarafından

Evet üstünden 2 saat geçti hatta idrarı fazla damlatmıştım onunla birlikte bu renk oldu  dikkate almadım sonra bakınca baya belirginleşti ama kuruma olduğunu düşümdüm 

-Reklam-
0 oy
önce tarafından

Günaydın ben de yaptım Sabah korka korka yaptım ama olsun bir şey çıkmadı çok şükür beyaz çizgi gibi çıkan yeri beyaz kaldı benimki Ama seninkinde silik de olsa bir şey görünüyor bu kuruma çizgisi mi emin olamadım şu an bence bir tane daha yap sen

Aradan 2 saat geçti belkide biraz daha olmuştur şu saate kdar birde idrarı baya damlatmıştım o yüzden dikkate almadım çıpla gözle bakınca şuhan var gibi duruyor hiç kuruma çizgisi uaşamadım

önce tarafından

Yani gebelik istemiyorsan umarım bir şey yoktur ben de hiç kurma çizgisi görmedim daha önce benim testlerimde hiç çıkmamıştı ama belki çok fazla damlattığın için olabilir

Evet baya emmişti test rengı sarı sarı duruyordu hayırlısı olsun nasip herşey

0 oy
önce (120 puan) tarafından

5 tane test yaptım 5 i de bu şekilde oldu.  Dün kan verdim negatif çıktı . Bu ara testlere birşey olmuş .

He ya değişmiş bizim eczanede isimleri farklı farklı testler geliyor ama dediğim gibi üzerinden 2 saati geçti ve geçiyor idrarı baya emmişti test o yüzden rengide böyle oldu bakalım hayırlısı olsun tekrarlarım herhalde ister istemez aklında kalıyor inasanın😁

0 oy
önce (1,627 puan) tarafından

Yapınca hemen çıktıysa vardır canım bende ilk yaptım zorla gözle göründü ardından daha belirginleşti. Şuan 18 haftalık hamileyim 1.2 gün sonra tekrar dene 

Hemen bu şekilde gözükmedi cok hafifdi forotafda belli olmayacak kadardı üzerinden 2 saati geçti ve geçiyor ama terkrarlarım kesin merak ettim😁😄 hayırlısı oşsun sağlıkla al bebişini kucağına

Benimde hemen resimde görünecek kadar çıkmadı canım sonra dura dura koyulaştı istiyorsan umarım vardır 😇😇 tekrarlamakta fayda var canım 

image

image

Aynı test ilk etapta yoktu bekledim sonra testi söktüm öyle de zorla göründü, 😂 fikir olsun diye attım 

Baya baya silik dediğn gibi gözle görünmez ayyy bi kan versem daha iyi olacak sanırım varsa hayırlısı olsun yoksa da nasip 🥰

Evet canım umutlanma hemen ama ya testi tekrarla yada kan ver zaten varsa  kan değerinde oynama olur azda olsa bn bu test sonucu için kan verdim 6.60 çıktı değerim tam bir hamilelik var denilemez durumdaydı🤗

0 oy
önce (83 puan) tarafından

Varsa iki gün sonra belli olur benim böyle oldu iki gün sonra silik çizgi pembe bı şekilde belirdi 

0 oy
önce (166 puan) tarafından

Kuruma çizgisi bu bende daha belirgin oluyordu 2 saat geçtikten sonra hamilelikte direk çıkıyor batirinca 

0 oy
önce (318 puan) tarafından

Testi yenileyin

0 oy
önce (13 puan) tarafından

Bana gebelik var gibi geldi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 137 göst.
0 oy
6 cevap 384 göst.
0 oy