0 oy
94 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,532 puan) tarafından

Kızıma satranç öğretmek istyrum ama bende bilmiyrm youtobe den öğrenilir mi ben öğrenip öğretsem deneyen var mı? 

5 Cevaplar

0 oy
(449 puan) tarafından

Bence öğrenebilirsiniz bn çocukken öğrenmiştim . Büyükler oynarken . Siz öğrenip evde oynarsanız çocuğunuz otomatik olarak öğrenir.

(3,532 puan) tarafından

İnş canım denicem bakalm çok tşk ederim:) 

-Reklam-
0 oy
(3,958 puan) tarafından

Etrafında bilen Eş arkadaş kardeş falan varsa beraber oynayarak öğrenmeniz daha kolay olur. Ya da YouTubedan izle telefona satranç oyunu yükleyip kendini alıştırabilirsin. İzleyerek öğrenmekte senin öğrenebilme şekline bağlı. Ben bi kaç kere izleyip deneyince öğrenirim bazısı direkt biri pratik olarak gösterirse öğrenir. Denemekten zarar gelmez 

(3,532 puan) tarafından

Öyle öyle canım ilk karışık geldi Bi bakayım inş kafama koydm saol canım👍❤️

0 oy
(5,196 puan) tarafından

Bence öğrenılir hangı tas nadıl hareket eder öğrendikten sonra pratik yaptıkça daha stratejik oynanabilir 

(1,081 puan) tarafından

Stratejik olması için satrancın belli başlı kural ve hamleleri var onları sağlam esberlemesi gerekiyor 

(5,196 puan) tarafından

Satrancı öğrenmesi için xatrn lazım değik mi bunlar temel bilgi değik mi. 

(1,081 puan) tarafından

Yok yok satrancı normal de öğrenirsin düz oynarsın ama mesela her karesine bir isim veriliyor, oyun çeşitleri hamle çeşitleri vsde var onun için söyledim canım 

(3,532 puan) tarafından

Ay inş kafama koydum saolun kızlar:) 

0 oy
(140 puan) tarafından

Ben satranç uygulamasını indirip öğrenmiştim. Orada oynarken yapabileceğin hamleleri gösteriyor, yanlış bir hamleyi yapmana izin vermiyor. Oynaya oynaya ogrenmistim ben bu bunu yapabilir vs diye. Yine ilk başta özet geçen eğitici bir video izletip sonra uygulamasını indirip pratik yaparak öğrenmesini sağlayabilirsiniz 

(3,532 puan) tarafından

Tamm canım çok tşk ederim❤️

0 oy
(186 puan) tarafından

Hikayesiyle anlatin satranç öğretmek çok keyifli. Youtube da eminim vardır. 

(3,532 puan) tarafından

Var canım baktım biraz karışık geldi hikayesinide anlatıyor:) 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 20 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eda123. (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 41 göst.
0 oy
7 cevap 297 göst.
29 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 442 göst.
21 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Deryaengiin (389 puan) tarafından soruldu

411,630 soru

12,391,920 cevap

43,862 kullanıcı

Kategoriler

...