Kızlar eniştem vefat eti kardeşim perişan bebeğiyle nasıl dayanacak allahım sen sabır ver sizden dua istemiştim çok zor.
Aileniz yok mu?
Var canim
Ortada kaldı deyince ben yanlış anladım, çok zor bir süreç, rabbim sabır versin
Neden ortada kalsın ki ? Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah, neden vefat etti acaba?
Ortada kaldı derken cnn Ailemde car kaynasi gulde var ama onun için çok zor bir süreç
Tabiki zordur canım hayat arkadaşı gitti , Allah ona sabırlar versin inşallah ❤️ Allah gönlüne inşirah ferahlığı versin inşallah
Allah rahmet eylesin kalanlara da sabır versin inşaAllah 🤲
Allah razı olsun
Allah yolunu açık etsin 😪😪😪😪😪😪
Amin insalah
Allah rahmet eylesin ablana sabır versin inşallah hasta miydi
Kan davası saçmalığı yüzünden kör kurşun masum bi insanı hayattan koparttı bi yavruyu yetim bıraktı topunun allah cezasını versın hapiste gebersinler allah dayanma gücü versin
Allah rahmet eylesin yok yere adam gitti kardeşin ve bebeği ortada kaldı ne kadar aileside olsa ortada kaldı rabbim sabır versin evladını sağlıkla büyütebilmeyi nasip etsin inşallah
Morga alınca gördü kardeşim çok kötü en açılsada benim gurbete olmam eşim uzakta işte onu bekliyorum gidim dolmuşlar ile gidecem düşük riskim var kendi arabamla gidecem 700 km var burda canım çok yandi
Allah yardımcısı olsun inşallah tahmin edemem acısını çok büyük
İş yerinde patronuyla birlikte kurşunlanan mı
Evet canim
İnne lillahi ve inne ileyhi raciûn, Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz, rabbim mekanını cennet eylesin ailesine sabır versin ve yar ve yardımcısı olsun inşallah 🥀🥀🥀
Amin allah razı olsun
İki yıl önce teyzem 4 çocuk 6 aylık hamile eşi vefat etti nasıl dayanır nasıl yaşar diye çok merak ediyordum çok zor bir süreçti ama insan artık alışıyor size de Allah sabır versin Allah rahmet etsin alışması çok uzun sürecek ama derin bir yara olarak onlarda kalır
Kardeşim çok kötü bir tane kizi var
Allah dayanma gücü veriyor onlar için çok zor ama inşallah cennete onlara mükafat olarak verilir
Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin
410,994 soru
12,368,627 cevap
42,222 kullanıcı