+8 oy
1,163 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4,609 puan) tarafından

Hanımlar benim oğluma dua eder misiniz Bir anda fışkırarak kustu nefessiz kaldi morardı kesik kesik nefes almaya başladı hiç bir şeyi yoktu noldu anlamadim makinaya takdilar kan filan aldılar bekliyoruz yaninada pek almıyorlar ara ara ağlamasını duyuyorum ve çok korkuyorum nolur dua edin ona birşey olmasın kafayı yemek üzereyim bilgide vermiyorlar 

52 Cevaplar

+17 oy
önce (2,340 puan) tarafından

Rabbim şifasını versin,korusun minik kuzuyu inşAllah

Kuzum nazar işini düşün,buraya herşeyi paylaşma. Kötü niyetli olanın dışında gıpta eden de nazar ediyor. Yıldızı da düşükse çocuğa vurur bu. 

İnan sosyal hayatında defalarca başına gelen biri olarak nacizane tavsiyem

önce (4,351 puan) tarafından
+2

Bencede hakli yorum 

Rabbim korusun inşallah 

önce (16,566 puan) tarafından
+5

Bunu büsra dahil burda böyle gösterenlere defalarca yazdım ben ama işte 🥺🥺 sevileni çok odlugu kadar sevilmeyeni de var biri iki olsun istemeyen bir çok kötü kaplı var burda 

önce (285 puan) tarafından
+1

Şunu linç yerim diye yazmadım çok haklı ++++++

önce (1,067 puan) tarafından

Ya bende çok söyledim , yorum yaptım . Nazar var ya inşallah çocuğa birşey olmaz Rabbim şifasını versin inşallah ❤️ 🥰 

önce (2,340 puan) tarafından

Amin. Hevesleniyoruz yada paylaşmak istiyoruz ama devir öyle bir devir değil artık.kimse elindekiyle mutlu değil hep başkasının hayatında, mutluluğunda..

-Reklam-
+2 oy
önce (114 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun.Çok üzüldüm.Hastaneye hemen gitmişsiniz birşey olmaz Allah'ın izniyle

+1 oy
önce (5,336 puan) tarafından

Rabbim acil şifalar versin inşallah ablam korkma Allah'a sığın ondan başka kimse yardım edemez dualarımız sizinle inşallah rabbim tez vakitte şifa versin inşallah kötü bişey yoktur içini ferah tut sen 

+1 oy
önce (750 puan) tarafından

Ahhh yaa çok geçmiş olsun Rabbım korktuğunuza uğratmasin şuan durumu nasıl canım 

Sen neradasın gaç gündü pek görünmüyorsun 🤗

önce (750 puan) tarafından

Sorma canım Sorma 🥰

Kötü birşey yok inşallah canım ❤️ 

0 oy
önce (3,599 puan) tarafından

Yaaa deme Büşra vallahi çok üzüldüm rabbim şifa versin, sen kalbini ferah tut, dua et siz neleri atlatmadınız ki, o bir savaşçı 

0 oy
önce (1,265 puan) tarafından

Acaba bu ortam hastalığı mi geçmiş olsun 

0 oy
önce (15,846 puan) tarafından

Ay noldu birdenbire ya. Bir sorun olmadan çikar inşallah. Dualarım sizinle. 

0 oy
önce tarafından

Reflusu mu var 

önce tarafından

Allahim korusun inşallah. İçini ferah tut 🤲🤲🤲🤲

0 oy
önce (1,039 puan) tarafından

İnşallah hicbisi yoktur Busta 

0 oy
önce (254 puan) tarafından

Korkma canım içini ferah tut insallh birşey olamaz 

0 oy
önce (72 puan) tarafından

Korktuğun gibi olmaz inşallah komşumun bebeğide sık sık o şekilde kusardı bişi olmadı şükür dualarım sizle

0 oy
önce (89 puan) tarafından

İlk aylarda fışkırtarak kusma daha çok görülüyor büyük ihtimalle geri kaçtı o yüzden morardı Rabbimin izniyle ciğerlere kaçmamıştır iyiki hemen hastaneye gitmişsiniz varsa da bir sıkıntı giderirler. Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah 

0 oy
önce (3,549 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım 

Geçenlerde tiroid bezinin çalışmadığını söylemiştin acaba onunla mi alakalı 

Çok üzücü bir durum 

Söz konusu evlat olunca

🥺☹️

0 oy
önce (1,627 puan) tarafından

Gönlünü ferah tut canım Allahın izniyle hiç birşey olmaz inşallah 🙏🏻 rabbim acil şifalar versin 

0 oy
önce (1,782 puan) tarafından

6. Ayına kadar fışkırarak kusmalar oluyo bebeklerde muhtemelen reflüsü vardır morarması boğazına kusmuk kaçmıştır kalbini ferah tut inşallah Rabbim sana bağışlasın bebeğini korkma bişey olmaz canım dualarım seninle

0 oy
önce (2,576 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin sen sakin kalmaya çalış inşallah bişey olmayacak

0 oy
önce (4,288 puan) tarafından

Çok üzüldüm geçmiş olsun Allah şifa versin . Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın🤲

0 oy
önce (3,909 puan) tarafından

İnşaAllah sağlıcakla kucağına alır çıkarsınız hastaneden. Daha minik normal hastalanmıştır kısa sürer inşallah 

0 oy
önce (7,372 puan) tarafından

Rabb'im şifa versin inşallah canım 

0 oy
önce (12,904 puan) tarafından

Ah Büşra :'( rabbim şifa versin ya. İnşallah en kısa sürede Hiçbişey olmadan kucağına alırsın

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 547 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kafamizgokyuzu (838 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 142 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Biranne19 (49 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 165 göst.

411,397 soru

12,383,843 cevap

43,389 kullanıcı