+1 oy
53 göst.
Moda kategorisinde (13 puan) tarafından

Hamile kalmak istiyorum. Aylardır olmuyor. Yardım istiyorum. Ovulasyon zamanı akıntı olmaz mıydı? Yani bende yıka yıka zor geçen bir akıntı türü olurdu. Onun sayesinde spermler yumurtaya doğru yolculuk edip o sıvı içinde yaşayabiliyor Muş.  

E şimdi ovulasyon tarihine 3 gün var. Fakat küp kuruyum nerdeyse. Böyle mümkün mü.bu arada son adet tarihim ayın  20 si

3 Cevaplar

0 oy
(239 puan) tarafından

Post yukarı bilgim yok

-Reklam-
0 oy
(2,386 puan) tarafından

Herkeste farklı bence bende akıntı olmaz ovulasyon zamanımda 

(13 puan) tarafından

Geçen ay vardı bu ay yok. Moralim bozuldu. Yumurtlama olmayackmi bu ay acaba

(2,386 puan) tarafından

Akıntı var diye yumurta çatladı anlamına gelmez emin olamıyorsanız ovulasyon testi deneyin bende mesela yumurtlama günlerimde herhangi belirtim olmaz anlamam yani oyüzden hep 2 günde bir şeklinde değerlendirdiö

(13 puan) tarafından

İki günde bir şeklinde olack şekilde kaç ay denediniz ve oldu

(2,386 puan) tarafından

Benim 4 sene olmadı 4 sene sonunda oldu herşeye bakıldı herşey temiz çıktı nasip değildi demekki şuan 30 haftalığım

0 oy
(762 puan) tarafından

2 gün oluyor normalde. Bnde gebelik düşünmeye başlayınca ovülasyon testide aldım. Normalde çok normal belli olan akıntı o zmn azalmıştı. Ovülasyon testiyle anlıyordum yumurtlamayı. 4 ay sonunda da oldu.  şuan 12 haftalıgız Allah sanada nasip etsin.

(13 puan) tarafından

Hadi ya. Vallahi bilmiyrm inşallah olur ya. Sıvı yok denecek kadar az morlm bozuldu. Geçen ay da coktu

(762 puan) tarafından

İllaki yumurtlama oluyordur cnm sadece sıvı görünmüyordur sen yine degerlendir

(13 puan) tarafından

Değerlendireceğim ozmn bu akşamı. İnşallah Allah kısmet eder.iki günde bir mı her gün mü mantıklı ovulasyon tarihine 3 gün kaldığı için soruyrm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 75 göst.
0 oy
3 cevap 79 göst.
0 oy
2 cevap 38 göst.
0 oy
3 cevap 160 göst.

411,684 soru

12,393,373 cevap

43,992 kullanıcı