🏡 Çatkapı Misafir Gelse, Tepkiniz Ne Olur?
🛑 A) Panik! – “Eyvah, evi toplamadım! 😱” ☕ B) Buyrun buyurun! – “Misafir berekettir. 😊” 🙄 C) Görmedim, kapıyı açmıyorum. – “Keşke haber verseydiniz… 😅”
Hadi yorumlara yaz, sen hangisisin? 📝✨
Misafir berekettir buyursun gelsin Rabbim ne vermişse onu koyarım dağınık evimde olsa toplarım insan oda sonuçta yabani değil
A ve C 😂😂😂 habersiz misafir hiç sevmem
Buyurun der açardım ben kapıya kadar gelmiş sonuçta geri göndermem ev dağınıksa o 5 kata çıkana kadar ben evi paklarim sjsjs
Bizde 3.kattayız 😃 öyle diyorsun da hadi diyelim dıştaki kapıyı açık bıraktılar aşağidakiler, tam evin kapısının zile basmışsa 🙄
Tamda dairenin kapısına geldiyse diye yazicaktn:)))
Bizim binada kimse açmaz kapıyı sjsjs ve şuda var evime kimse kolay kolay gelemediği için hep konum isterler yani nerden baksanız bakın benim işim her yönde kolaylık yeterki kapıda olsun gene alırım almişligimda var
B 🎈buyrun misafir berekettir derim Allah ne verdiyse artık 😂😂
Hahahahahaa Siirtli mi 😂😂
Ahhahahahaha çok normal 😂😂
Ahaha bi sucuklu yumurta çay, yada makarna yapan bide ayran yanında. dimi.
Kim geldi ona göre değişir çat kapı gelebilecek yakınlıkta biri mi yedi kat yabancı mı
Uzayda yaşamıyoruz keşke bir haber verseydiniz derdim
A ve c 🤣🤣
A ve B diyorum genellikle isterim misafir gelsin catkali geleni severim 😂😂
Çalıştığım için gündüz gelmez kımse ama akşam gelen olursa da b şıkkı diyorum 😀
A ve c😂
ooy keske bi gelen olsa 😍😍
Buyur ederim tabiki evinde ikram edilecek ne varsa da ikram ederim.en kötü kahvem ve kahve yani cikolatam lokumum hep bulunur evde
Cevap veriyorum B) şıkkı ☺️ beraber evi temizler yemek yaparız banada gün doğar 😅
Bizzat yaşandı bugün, kaynana geldi😾 Keşke gelmeseydi dedim içimden😼
İçeri buyur ederdim o saatten sonra geri çevrilmez ama lafımıda sokardım habersiz gelmeyın bi daha diye
Kendi ailemle aynı şehirde yaşıyorum. Halam babam kardeşim gelse hiç sorun etmem. Eşimin ailesi gelse kocamla konuşturur evde yokuz dedirtirim 🤣 çünkü benim ailem gelse iki çocuğa yetişemiyosun der erkek kardeşim evi süpürür babam geçer mangal yapar. Eşimin ailesi de eşyalarin arkasına parmak atıp toz var mı diye kontrol edip dedikodu yapar.
Nerden biliyorum diye sormayın yaşandı😁
A ve B 😅😅 evi toplamadığım için panik ve pişman olsam da misafir berekettir
411,130 soru
12,374,935 cevap
42,749 kullanıcı