Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah neler yapıyorsunuz bahaalımmm hani nirdeeeğğğğ anliklar sjsjsksk ilk siftah benden olsun 😁🙃💜🩷 kayınvalidem ile hem fırında ekmek yapıyoruz hemde kahve içiyoz 😝🥖🍞
Aleykümselam canım afiyet şifa olsun offf o ekmek tandır ekmeği gibi 😢 çok güzel görünüyor ellerinize sağlık ❣
Teşekkürler canısı Allah razı olsun kayınvalidemin şekeri var ona evde kepek unundan ekmek yapıyoruz ☺️🩷💜
Aleyküm selam ve rahmetullah canım🩷 afiyet olsun çok güzel görünüyorlarr sağlıcakla yiyin inşallah 🤤
Bende şimdi kafilendim🫠
Gelin gelin ikinize de yapayım güzellerr🩷🩷
Köpüksüz kahvemi beğenen koca yürekli bacım😂
Önemli olan elinin lezzeti aşkom 😂 türk kahvesi içmeyi bıraktım her gördüğüm gözüme güzel gözüküyor
Aa niye kız.
Çarpıntı yaptı ya cokda icmiyodum aslında günde bir di doktor içme dedi sonrada bidaha icemedim bu ara canım cekiyo
Yaa iyi ol da canım doktor müsaade edince başla
Teşekkürler canısı 😘🩷💜
Afiyetle yiyin cnm bende şimdi bunu yaptım snr bulaşık ve katlanacak kıyafetler beni bekliyor
Ooo ellerine kollarına sağlık acayip iştah açıcı görünüyor ve teşekkürler güzellik 🩷💜😘😋😋
Çok sağol cnm gerçekten ilk yapışım bu kdr güzel ve lezzetli olacağını hiç düşünmemiştim tadı çok güzel tavsiye ederim
Afiyet şifa olsun size tarifini alabilir miyim
Sağol cnm ben bunu kedi dili ile yaptım
Kedi dillerini teker teker süte bandırip çıkardım snr üstün muzlu puding yapıp sıktım snr diğer kedi dillerini ıslatıp üstüne koydum snr kakao ile çikolatalı sos yapıp üstüne döktüm mis gibi oldu ve çok basit 20 dk mo aldı sadece
Çok teşekkür ederim canısı inşallah bende deneyeceğim ☺️🩷💜
Ohh maşallah ellerinize sağlık 🧿☺️🩷 afiyet olsun☺️
Bende eşimle oğlumu parka gonderdim yemeklerim de hazır canım boş boş oturmak istedi ev sessizken 😂
Teşekkürler canısı ve sanada afiyet bal şeker olsun 😘💜🩷
1,486,566 soru
24,302,765 cevap
344,151 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın