0 oy
102 göst.
önce Tatil-Seyehat kategorisinde (730 puan) tarafından

Kızlar evlendiğimizden beri bir kere beni tatile götürdü kızın 1 yaşındaydı şimdi 4 yaşına girecek o zamandandır bir yere götürmüyor kendisi iki kere arkadaşlarıyla tatile gitti Bir daha izin vermeyeceğime söz verdim kendime şart koydum bugün gelmiş yine izin istiyor yani Ben insan değil miyim beni düşünen yok sorsan borcumuz çok ama tatile gitmek istiyor bahanesi de gidecek kalacak yeri var arkadaşının evinde kalacak Ben gidersem otel tutmak zorunda kalacak kendisi tek gidince harcaması olmuyormuş gidiş geliş biletini de arkadaşı kesiyormuş masrafı yokmuş gerçek yalan artık Allah ile onun arasında izin vermiyorum diye küsmüş şu an siz ne yapardınız bu durumda

7 Cevaplar

+1 oy
önce (5,010 puan) tarafından

Tabiki yalan söylüyor

Ben istemezdim şahsen böyle bir durumda gitmesini 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,758 puan) tarafından

Yok göndermem oda bilir izin vermeyecegimi 

+1 oy
önce (808 puan) tarafından

Eşin çok bencil. Benim eşim kendi gidip bizi bırakmaz bıraksa büyük kavga çıkarırım kusersede kussun. Evli adam arkadaşlarıyla değil ailesiyle tatile gitmeli. 

0 oy
önce (1,095 puan) tarafından

eşimden çok şeyler duyuyorum ben. arkadaşları erkek erkeğe kampa diye gidiyorlarmış gece klupleri vs vs. yapıyorlarmış... ben göndermem şahsen. erkeklere güven olmuyor. ayrıca tatil yapılacaksa benim de hakkım

önce (730 puan) tarafından

Evet beni düşünen yok bana gelince para olmadığı için gidemiyoruz Ben gidince masraflı oluyorum çocuk bileti kendi biletim kalma yeri yeme içme derken altından çıkamıyormuş kendisi gidince arkadaşları karşılıyor arkadaşının evinde kalıyor böylesini de ben istemiyorum Ben de insanım

önce (1,095 puan) tarafından

arkadaşı herşeyi karşılamaz emin ol cebinden de çıkıyordur ve sadece evde okey oynadıklarını düşünmüyorum ben şahsen

0 oy
önce (3,789 puan) tarafından

Ucuz bir otelde de tatil yapıp yenilenebilirsiniz bence. Durumunuz çok kötü değilse diye söylüyorum. İllaki oraya gidince masrafı olacaktır bence. Bizim balayı otelimiz küçük bir pansiyondu mesela. Önemli olan etrafı gezip görmek değişiklik. 

0 oy
önce (2,380 puan) tarafından

Uzman çavuş arkadaşına ev bakmak için Antalya'ya gittiler 3 gün aynı xaman da tatil de yaptılar yanındaki arkadaslarindan biri hafız diğeri de iyi tanıdığım bı insandi izin verdim gittiler . Gelir gelmez ben daha ağzını açmadan kuran a el bastı seni üzecek hiç bişey yapmadım diye

0 oy
önce (60 puan) tarafından

Asla gidemez nikahımi veririm ancak o zaman gider netim bu konuda

önce (730 puan) tarafından

Bilet kesmiş bosayacam sonu sonu

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 478 göst.
+1 oy
58 cevap 627 göst.
0 oy
25 cevap 415 göst.