0 oy
111 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (664 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

Merhaba adetim 1 gün gecikince ve istediğimiz icinde eczaneden oncomed erken gebelik testi aldim eczacı en düşük hcg değerini bile okur dedi. Eve gelip yaptım anında silik bile olsa 2 çizgi çıktı ama yinede silik diye emin olamadim ve kaset test aldim fakat kaset testte kuruma çizgisi dahi yok o kadar negatif :) şimdi bunların hangisi dogru yeni olduğu için mi varsa bile kasette cikmadi yoksa erken gebelik testi bozuk mu kan testi de vericem bu arada ama 1 2 gün daha beklemek istiyorum fikirlerinizi söyler misiniz 

image

3 Cevaplar

0 oy
önce (121 puan) tarafından

Benim de adetim bir gün geçince yapmıştım direk pozitif çıkmıştı yani sende de varsa direk çıkması gerekmez mi ki? Bence yarın sabah direk kan testi ver canım, Rabbim gönlüne göre versin inşallah 

önce (664 puan) tarafından

Şimdi soyle bu ay sadece 1 defa oldu ilişki o da tam 12 gün önce orta hamile kalma günü diye geçiyordu.

Aslında çok yeni varsa emin değilim olmayadabilir tabi.

Erken testte 1 dakika içinde çıktı ama kasette hiç bisey yok bakalım ya 1 2 gün daha gecikirsem kan vericem

-Reklam-
0 oy
önce (51 puan) tarafından

Evet erken olan test pozitif gibi iki gün sonra tekrarla 

Şuan attığım fotoğrafda daha da belli erken testte 1 dakika içim de çıktı ama kasette yok. Bu arada varsa 12 gunluk eminim o yüzden kasette çıkmamış olabilir mi

Olabilir canım yaniltmaz erken testler hatta yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testini tekrarla oda çıkarsa koş kan ver bizede haber ver

Ve bidaha bu kadar çok idrarda bekletme şeridi yariladiktan sonra cikar

10 saniye tuttum sayarak çok mu olmuş 

Normalmiş aslında başka markanın erken testini dene inşallah gönlünce olur bana var gibi geldi yinede Allah bilir 

0 oy
önce (2,493 puan) tarafından

Ben normal teste bakınca da çok çok silik bir çizgi görüyorum canım sen canlı bir daha baksana test duruyorsa bana mı öyle geliyor acaba 

Yok valla kuruma çizgisi bile yok kagit gibi beyaz kaset testim:D 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 120 göst.
29 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasret3434 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 192 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.

410,879 soru

12,364,535 cevap