+3 oy
805 göst.
önce Diğer kategorisinde (129 puan) tarafından

Çok büyük bir şey yokkken burnumu kırdı kanlar aktı şarıl şarıl birı bır buçuk yaşında biri bir aylık çocuğum var. Sabretmek zorundayım sustum bir şey demedim hala kufurler attı annenle senı bırlıkte yapcam gıbı kufurler ama aıleme dıyorum hala çocuklar buyusun dıyor

20 Cevaplar

+18 oy
önce (823 puan) tarafından

Eeee şimdi biz napalim, burda ne yapabiliriz senin için? El birligiyle kocana beddua mi edelim? Sen susup seçim yapmışsın zaten. Sana daha önce de söyledik yeni dgeil ki

önce (5,010 puan) tarafından

Katılıyorum 

önce (129 puan) tarafından

Susmayıp napım kı el bebekle 

önce (2,593 puan) tarafından

Acı ve içimizde yansa bunu yazmaya gelmiştim

Burda dertlerımızı paylaşıyoruz sen yazmak zorunda degılız ve burada bır şeyler yazılınca bana ıyı gelıyor 

Peki böyle ne yapacaksın bugün sana bunu yapan yarın çocuklarınada yapacak o zaman ne olcak

Burda da üzülüyoruz biz, kimisi hamile, kimisi lohusa. Kimisi hassas. Böyle susarak yanlış yapıyorsun. Sen toksik ilişki bağımlısısin kesinlikle. Hiçbir şey yapıp bisanamiyorsan bile ağzına sicsaydin eşinin . Ama postlardan gördüğüm kadarıyla yok

Bıraz buyuyunce çocuklar durmam kı şu an çalışacak durumum yok kı ıkısı de küçük 

O çok cırkef rezıl bi adam ben zamanı bekliyorum ıcıme atıyorum ve o gün geldığınde defolup gıdecegim 

Canım sana tek tavsiyem, ikincisinde "korunarak"hamile kaldım demişsin , lütfen tekrar aynı korunma yöntemini uygulama . Senin için en doğrusu bu. 

+1

asla bırımcısı tüp bebek zaten

Allah yardımcın olsun 

Amın ınsallah

önce (2,348 puan) tarafından

Çok büyük bişi yokken burnumu kırdı diyorsunuz büyük yada küçük sonucunda burnunuzu mu kırmalı onu geçtim el kadar bebekle ne yapayım diyorsunuz vallaha sığınma evi olur başka çözüm olur istedikten sonra olur ne yapacaksınız daha sizi öldürmesini mi bekliceksiniiz ki çok büyük bişi yokken burnunuzu kıran yarın neler yapmaz annenize kadar dil uzatmış belli ki ne utanma var ne arlanma var ne merhamet var bildiğin cani kaç kurtar kendini çocuklarını düşün böyle bir ortam çocukların için ne kadar sağlikli sence? 

önce (5,010 puan) tarafından

Sen yinede dikkat et. Eşinden gizli de birikim yap kendine şimdiden. Elinden geldiğince münakaşaya girme onunla, çocuklarına yazık. Onlarda sürekli gerilime maruz kalmasın en azından ama sen mutlaka birikim yap ilerisi için 

Bilmıyorum bunun farkında mı degılım ya da güvence duyacağım birileri mı yok çıkmazdayım önce kafamda bır şeyleri planlamam lazım çocuklarımın ortada kalmaması lazım 

Bu adam ne iş yapıyor

Asker ama doğuda değil doğuyu hıc yapmamış batıda da asayıste

önce (2,402 puan) tarafından

Seni.bi alnından öpebilir miyim

Işiyle tehdit et, sana uzaklaştırma alırsam işinden olursun bana bir daha dokunursan şikayet ederim seni de bak nasıl adam oluyor 

Ettım zaten bırakmayı düşünüyor annesıne düşkün bana sizden olmasa yanı ben veçocuklar bırakırdım mesleği diye 

Ehh ve güzel kardeşim asıl sen onu korkutup elinde oyuncak edecekken ne diye kendini ezdiriyorsun o adamın sana şiddet uyguladığını kanıtlarsan adam meslekten atılır sen elinde nasıl bi koz olduğunu bilmiyorsun

Annen baban arkanda değiller anladım ama maddi durumları nasıl? Evliler mi? Hayattalar mi

Fotoğraflarını çektim her seyın delili var elımde babam hayatta değil

Annen evli mi? Durumları ne tam olarak canım bir detaylı anlat sana yol gösterelim biz de 

önce (11,576 puan) tarafından

Annenle seni birlikte yapcam dedikten sonra hala orda mısın? Anamın kapısında yatarım gerekirse mecbur sana sahip çıkacak doğuruyorsa ömür boyu sahip çıkmak zorunda  sende evlatsın. 

önce (5,566 puan) tarafından

https://annelertoplandik.com/forum/16330727/kizlar-ayrilmak-en-dogru-secim-mi?show=16330779#a16330779

Bak burada akıl verdim. Ya bu diyardan git ya da bu deveyi güt dedim ama sen sürekli arı kovanını değnekleyip duruyorsun. Sonra arılar bana saldırdı diyorsun. Bak o gün de demişim konuşmaya devam edersen fiziki şiddet görürsün diye. Eşin adam olmaz bari can sağlığın için sus lütfen. 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,101 puan) tarafından

kadın sığınma evleri var. annen destek olmuyorsa, amcana dayına teyzene falan söyle bence. aileden merhametli biri illaki vardır

Herkes kendı derdınde bacım kimsenin ıkı çocukla destek olacağını düşünmüyorum 

bence bi denemekte yarar var. bugün burnunu kıran yarın kafanı kırar. daha kötüsü bebeğe vuracak olursa öfkeyle, bebeğin ölebilir

Zaten bana yol açıldı dedı benım burnumdan kanlar akarken hanı artık fazlasını da yaparım gıbısıne

hala da o evde çocuklarınla duruyorsan üçünüzün de ölümüne razısın demekki

+1 oy
önce (2,651 puan) tarafından

Kimdi hatırlamıyorum ama geçen burda birisi zor durumdaydi ailem arkamda değil filan diyordu adım attı ailesi biz seni ezdirmeyiz dedi, böyle sözde olursa tabiki arkanızda olmaz , ne derse desin iki çocuğunu al ortalığı ayağa kaldır mecbur arkanda olacak 

Aslında haklısın bunu yapacam

+1 oy
önce (492 puan) tarafından

Eşin askermis şu an onu sokayet edip darp raporu alıp boşasan onun meslekten çıkarken alacağı tazminata kadar alabiliyorsun.

Karakol direk hakkında soruşturma başlatıyor,kurtulamazda emekli maaşına kadar alabilirsin.

Askerlerin kurallarının olduğu bir kitap var o kitapta okumuştum.

Sağlam Bi avukatla donuna kadar alırsın tek başına paşalar gibi de bakarsın çocuklarına 

önce (325 puan) tarafından

Canım kesin bu Askerler için böyle mi çok şaşırdım Keşke her meslek grubunda böyle olsa

0 oy
önce (283 puan) tarafından

Çocuğunu seven baba anneyide sever anneyi seven baba çocuğuda sever .eski postlarina baktım senin için çok üzüldüm çok zor içinde bulunduğun durum ve arkanda kimsenin olmaması karar verememendeki büyük faktör.ne desem bilemedim tek diyeceğim hiç kimse vazgeçilmez değildir sen istersen devletin bissuru imkanı var kadın konuk evleri var İNSAN AÇLIĞA PARASİZLİGA ESİNİN HER TÜRLÜ DURUMUNA KATLANİRDA Bİ EVDE DEĞER GORMESSEN İSTE ONA KATLANMAA DEĞER YOKSA YOKSUN  YOKSUNUZ MALESEF .sana çok dua edicem insaAllah içinde bulunduğun durumdan çık Allah hayırlı bı kapı açsın ne hayirliysa o olsun esinede hidayet versin

0 oy
önce (61 puan) tarafından

Canım biz bişey yapamayız kendi kendini avutuyorsn bitirmek istesen bitirirdin elli defa

0 oy
önce (2,402 puan) tarafından

Niye olay olduğu gibi polisi aramadın darp raporu alıp uzaklaştırma çıkarmadın . Onun sana kö.pek olacağı yerde sen ona olmuşsun 

0 oy
önce (2,669 puan) tarafından

Kendin için yapmıyorsun bariii çocukların için yap gözünü sevim hiç mi haber dinlemiyorsun daha dün haber gördüm bir tane adam 4 aylık çocugunu cam sehpaya fırlatmış çocuk kan revan için de kalmıştı illaaa birine zarar gelince aklınız başınıza geliyor al çocuklarını git ailenin evine cıngar çıkar beni hiç mi sevmiyorsunuz de ölümü elinize alınca mı değerli olucam de damarlarına bas bakalım ne dicekler sana 

0 oy
önce (730 puan) tarafından

Ah canım arkanda duran bı ailen yoksa ne desek boş. Allah bin belasını versin

0 oy
önce (877 puan) tarafından

Şiddet var artık oluru yok bu işin düzelmez zaten allah korusun yarın birgün çocuklara bile zarar verebilir biran önce kurtulmaya çalış o adamdan ailenle konuş 

0 oy
önce (1,076 puan) tarafından

şiddet ve küfür eden adama çocuk yspmayın net tabikide evlat değerli ama olmuyo malesef 

0 oy
önce (3,612 puan) tarafından

Eşin sana şiddet ve küfürü neredeyse hergün yapıyor çocukların kaç yaşına kadar büyümesi lazım ailenin sahip çıkması için şiddetin boyutu her geçen gün artıyor yanlış anlama ama annen ölmenimi bekliyor 

0 oy
önce (1,835 puan) tarafından

Yaşadığın hayat tam bir kaos. Allah sana akıl sağlığı versin. Bir gün cinnet getirsen o çocuklara yazık değil mi? O zaman eminim annen de üzülür ve pişman olur. Kötü son gelmeden bu işi çözün. Kısa sürede tekrar hamile kalsan ne olacak garantisi var mı? Zararın neresinden dönsen kâr dır. Kendini ve çocuklarını kurtarmaya bak 

0 oy
önce (753 puan) tarafından

Allah mutlu etsin Birtanem ne diyebiliriz kiiiii 

0 oy
önce (18,389 puan) tarafından

Tek çocuğun varken de ne yap yap o adamdan kurtul demiştim ah çok yazık. Bir aile çocuğuna nasıl sahip çıkmaz 

0 oy
önce (65 puan) tarafından

Eli kırılsın inşallah ya neden şiddete mâruz kalmaya devam ediyorsun illaha ölmek mi istiyosun ya gözü döner sana çoçuklarına bişey yaparsa Allah korusun bence sessiz kalma bence ailende çok boş konuşuyor seni destekleyeçeklerine çoçukların büyümesini bahane ediyolar pes yani başka diyecek bişey yok

0 oy
önce (81 puan) tarafından

Şimdi diğer sorularınada baktımda boşanmaktan başka ne yapabilirsin tek çare boşanmak bu şeyler ilk defa olmamış sonuçta ya yoluna bakacaksın yada boynunu büküp oturacaksın 

0 oy
önce (108 puan) tarafından

Postlarını okudum sinirden deliye döndüm o o.ruspu çocuğunu neden şikayet etmiyorsun hala ya darp raporu alsaydın ya 

0 oy
önce (5,056 puan) tarafından

Neden ümitsizliğe bağlıyorsun kendini, ne çabuk rabbine güvenmeyi bıraktın, yavrun doğar doğmaz rabbim göğsünden senden habersiz şaril şaril süt akitmadi mi rızkını göndermedi mi ? Peki ben iki bebekle ne yaparım düşüncesi nereden geliyor böyle, öncelikle bı silkelen Allah'a sığın güven ondan başka dost ve yardımcı yoktur sırtını Allah'a yaslayan hiç bir zaman sıkıntı görmedi yüz üstü bırakılmadi çocuklarına sana yazık değil mi, bugün sana olan şiddet ya çocuklarına karşı olursa ne yapacaksın, kendinize bu zulmü yapmayın unutma ki Allah hiç bir kuluna zulmetmez kul kendi kendine zulmeder 

0 oy
önce (9,720 puan) tarafından

Bir aylık evladına dahi acımayan annelerine saygı duymayan bir erkek rabbim yardımcın olsun ailene de yazıklar olsun. 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 918 göst.
10 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Seda54 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 291 göst.
3 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 148 göst.
29 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (791 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 214 göst.