+1 oy
47 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (362 puan) tarafından

Kızlar dün akşam açıcı olmadan sadece saçımı boyadım siyahtı tutmadı sadece ışıltı gibi azcik kestane rengi yapcam açıcı aldım bu akşam yapcam zararı olurmu arkadaşım yanar saçın diyo benim saçımda boya yok kendi rengi siyah

2 Cevaplar

0 oy
önce (1,265 puan) tarafından

Boya olmasa da 40 ile saçı açmaya çalışırsan saçı yakarsın bu işlemi evde tek başına yapamazsın turunculuk olmaması için öncelikle açma işlemini saç uçlarından başlamalısın saç açıldıktan sonra diplere uygulamalısın bu işlemde zor 

-Reklam-
0 oy
önce (969 puan) tarafından

Boya yapıp üzerine hemen açıcı ve tekrar boya yapmak, saçı aşırı yıpratır. Süreleri ayarlayamazsanız yanadabilir. Yaptığınız boya kahve tonları ise en azından bir kaç gün bekleyip, açıcı sürüp, boya yapabilirsiniz. Kendi rengi siyah ise sorun yok. Boya ile siyah yapmışsanız asla evde açıcı sürüp, boya yapmayın, kesin yanar.

Açıcıyı çok bekletmeyin. Her yere eşit dağılsın. 

önce (362 puan) tarafından

Merhabalar kendi saç rengim siyah açıcı olmadan kestane rengi boya aldım ama tutmadı boya bugün açıcı aldım açıcı tek başına mı sürüyor boyadan önce 

önce (969 puan) tarafından

Önce açıcıyı hazırlayıp saçınıza sürüyorsunuz. Sonra 20 dk kadar bekliyorsunuz. Mesela açık kestane için, saçınızın çok açılması lazım. O yüzden daha çok bekmeniz lazım. Ama hafif renk versin derseniz 20dk beklemek yeterli olur.

Bekledikten sonra saçınızı iyice şampuanlayıp yıkayın. 

İyice kurutun. 

Boyayı hazırlayıp, saçınıza sürün. 15-20 dk bekleyin.

Tekrar şampuanlayıp yıkayın. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 277 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,071 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.
+1 oy
1 cevap 125 göst.
0 oy
9 cevap 330 göst.
29 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu