0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde (66 puan) tarafından

Yerleşme kanamasını nasıl anlayabilirim ? Normalde adet olmaya basladigimda kahverengiden kanamaya döner ilk gün. Birkaç saat önce hafif bir pembe renkte peçeteye gelen bir kanama oldu. Ben ilk başta regl olduğumu  sandım. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi ? Sizin başınıza geldi mi bu tür  bir olay? Yerlesme kanaması yaşadınız mı? 

7 Cevaplar

+1 oy
(352 puan) tarafından

Post yukarı cıksın

-Reklam-
0 oy
(4,128 puan) tarafından

Yerleşme kanaması genelde adet gününden 1-5 gün önce olur. Lekelenmeden sonra 1-2 gün daha bekleyin devamı yoksa yerleşme olabilir.

Ben ilkinde adet günü yaşadım bi seferlik bişey geldi. İkincide yerleşme olmadı.

(66 puan) tarafından

Benim de adetime 3 günüm  var şu  an. Hep gecikerek olurdu. Erken olduğunu düşünmüştüm. Ama pembe leke aklımı karıştırdı.

(4,128 puan) tarafından

Bi iki güne tam adet kanaması başlamazsa yerleşme olabilir.

0 oy
(155 puan) tarafından

Benim adet imin olacağı gün çok ağrım vardı regl sancı sı gibi o gün kesin dedim regl olacam sonra olmadım ikinci günde aynı şekilde üçüncü gün kan verdim 4 haftalık hamile sın dedi doktor bir hafta üzerinden geçti lan geldi hisetim kahverengi gibiydim çok korkmuş tüm ama iki üç gün az az geldi sonra arkadaş ima söyle dım yerle ile kanaması dedi doktor a gittim ilaç verdi o ilacı içince geçti şuan kızım 6 aylık oldu 

(66 puan) tarafından

Yani sizin 5. Haftanizda yerleşme kanamanız oldu. Acaba daha erken haftalarda olabilir mi ? 

(155 puan) tarafından

Benim ki 5 6 hafta arası oldu canım âdet ı'm iki gün geçince test yaptım 5 haftalık hamile sın dedi doktor bence senin kide yerle ile kanaması olabilir canım

(66 puan) tarafından

Umarım öyledir teşekkürler 🌸

(0 puan) tarafından

Renk olarak kahverengi miydi peki ve beta değeriniz kaçtı

0 oy
(3,555 puan) tarafından

Ben ilk kızımda yaşamıştım.  Kahverengi çamur gibi ve bir defa geldi. 

0 oy
(1,350 puan) tarafından

Bı kaç damla kahve rengi lekelenme yaşadım devamı gelmedi ne ağrı vardı ne birşey 

0 oy
(239 puan) tarafından

Olabilir ben yaşadım 2 gün sürdü kanama değil lekelenme 

(66 puan) tarafından

Evet peçeteye açık renkte pembe bir leke geliyor sildigimde. Yarın daha net anlarım hangisi olduğunu.

(239 puan) tarafından

Canım valla ben yaşadım 2 yıl önce sadece peceteye silince açık pembeydi bende bilmiyordum çok ağır işler yaptım sonra hamileligimi öğrendim 1 hafta sonra düşürdüm 

(66 puan) tarafından

Ev işi mi ?

(239 puan) tarafından

Evet koltuk kaldrdim cam silme dolap çekme yaptım bilseydim yapmazdim ama lekelerden anlamadım 

0 oy
(3,513 puan) tarafından

Bu ay benim adetim 5 gün geçti ve normalde adetim önce lekeli gelirken bu kez açık pembe geldi ve kesildi yerleşme kanaması sandım ertesi gün adet oldum. İlk defa böyle oldu benim de. 

Belki senin de adettir

(66 puan) tarafından

Sadece peçeteye geliyor açık pembe renkte. Adetim genelde koyu kahve lekeyle başlıyordu. Her ikisi de olabilir bakalım hayırlısı.

(3,513 puan) tarafından

Benim de bu ay öyle geldi çok açık pembe Ertesi gün adet oldum . Hakkında hayırlısı olsun 

(66 puan) tarafından

Amin. Teşekkürler 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 155 göst.
23 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde kdnkz (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
0 oy
2 cevap 67 göst.
+2 oy
10 cevap 612 göst.