Yerleşme kanamasını nasıl anlayabilirim ? Normalde adet olmaya basladigimda kahverengiden kanamaya döner ilk gün. Birkaç saat önce hafif bir pembe renkte peçeteye gelen bir kanama oldu. Ben ilk başta regl olduğumu sandım. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi ? Sizin başınıza geldi mi bu tür bir olay? Yerlesme kanaması yaşadınız mı?
Post yukarı cıksın
Yerleşme kanaması genelde adet gününden 1-5 gün önce olur. Lekelenmeden sonra 1-2 gün daha bekleyin devamı yoksa yerleşme olabilir.
Ben ilkinde adet günü yaşadım bi seferlik bişey geldi. İkincide yerleşme olmadı.
Benim de adetime 3 günüm var şu an. Hep gecikerek olurdu. Erken olduğunu düşünmüştüm. Ama pembe leke aklımı karıştırdı.
Bi iki güne tam adet kanaması başlamazsa yerleşme olabilir.
Benim adet imin olacağı gün çok ağrım vardı regl sancı sı gibi o gün kesin dedim regl olacam sonra olmadım ikinci günde aynı şekilde üçüncü gün kan verdim 4 haftalık hamile sın dedi doktor bir hafta üzerinden geçti lan geldi hisetim kahverengi gibiydim çok korkmuş tüm ama iki üç gün az az geldi sonra arkadaş ima söyle dım yerle ile kanaması dedi doktor a gittim ilaç verdi o ilacı içince geçti şuan kızım 6 aylık oldu
Yani sizin 5. Haftanizda yerleşme kanamanız oldu. Acaba daha erken haftalarda olabilir mi ?
Benim ki 5 6 hafta arası oldu canım âdet ı'm iki gün geçince test yaptım 5 haftalık hamile sın dedi doktor bence senin kide yerle ile kanaması olabilir canım
Umarım öyledir teşekkürler 🌸
Renk olarak kahverengi miydi peki ve beta değeriniz kaçtı
Ben ilk kızımda yaşamıştım. Kahverengi çamur gibi ve bir defa geldi.
Bı kaç damla kahve rengi lekelenme yaşadım devamı gelmedi ne ağrı vardı ne birşey
Olabilir ben yaşadım 2 gün sürdü kanama değil lekelenme
Evet peçeteye açık renkte pembe bir leke geliyor sildigimde. Yarın daha net anlarım hangisi olduğunu.
Canım valla ben yaşadım 2 yıl önce sadece peceteye silince açık pembeydi bende bilmiyordum çok ağır işler yaptım sonra hamileligimi öğrendim 1 hafta sonra düşürdüm
Ev işi mi ?
Evet koltuk kaldrdim cam silme dolap çekme yaptım bilseydim yapmazdim ama lekelerden anlamadım
Bu ay benim adetim 5 gün geçti ve normalde adetim önce lekeli gelirken bu kez açık pembe geldi ve kesildi yerleşme kanaması sandım ertesi gün adet oldum. İlk defa böyle oldu benim de.
Belki senin de adettir
Sadece peçeteye geliyor açık pembe renkte. Adetim genelde koyu kahve lekeyle başlıyordu. Her ikisi de olabilir bakalım hayırlısı.
Benim de bu ay öyle geldi çok açık pembe Ertesi gün adet oldum . Hakkında hayırlısı olsun
Amin. Teşekkürler
411,715 soru
12,394,362 cevap
44,044 kullanıcı