Selamünaleyküm Hanımlar cevap yazamıyorum Kusura bakmayın oğlum RVS virüsü kapmış yatışı yapıldı şimdi eve geldim eşyalarını hazırladım eşimin arkadaşını bekliyorum toprağın yanına gelecek ben hastaneye çocuğun yanına gideceğim cevap yazamazsam kusura bakmayın bol bol dua edin ne olur kesik kesik nefes alıyor nefesini toparlayamıyor
Ah kıyamam ben ona. Rabbim şifa versin tez vakitte iyileşecek inşallah canım merak etme
Çok geçmiş olsun dualarımız sizinle Allah yardımcınız olsun 🙏🏻
Rabbim yardımcısı olsun minik savaşçının inşallah geçecek hepsi canım benim ❤️
Bende acaba haber var mı diye eski postu bulmaya çalışıyordum. Çok geçmiş olsun inşallah bian önce sağlığına kavuşur minik savaşçı ❤️❤️🧿 içini ferah tut dualarımız sizinle ❤️❤️
Çok geçmiş olsun bian önce toparlar inşallah
Oyyy çok geçmiş olsun kuzuma Rabbım acil şifalar versin inşallah 🤲
Çok geçmiş olsun canm ya Rabbim şifa versin yaa 😔🙏
Sabah şikayetlerini anlatınca aklıma bu hastalık geldi söyledim zaten rabbim şifa versin korusun doktor demişti en çok 6 ay altı bebekleri etkiliyor dikkat edin diye Rabb'im korusun
Gecmiş olsun canım
Allah şifasını versin kısa sürede.
Ay çok geçmiş olsun dualarımız hep seninle ve oğlunla atlatır bunuda Rabbim şifalar versin inşallah
Çok gecmiş olsun canım Allah şifa versin 🤲
Rsv de ilaç tedavisi yok maalesef. Bir süre hava verecekler benim oğlumda minikken atlatmıştı inşallah cabucak çıkar canım hastaneden
Rotavirüsü dimi RSV neyden kapılıyor ki
Rota değil canım rsv viral bir ciger enfeksiyonu genellikle çocuktan çocuğa hemen geçiyor ilaç tedavisi yok sadece hava ve damar beslemesi yapılıyor. Bronşit gibi ancak daha ağırı maalesef
Ay Allah'ım.sifa versin kuzucuga
Atlatır inşallah dostum Allah'ın izniyle. Bol bol Fatiha suresi oku. Şifa icin
Allah şifa versin yavruna
Çok geçmiş olsun 🤲 Allah şifa versin inşallah canım ❤️
Çok çok geçmiş olsun Büşra Allah'ım iyilik şifa versin inşallah bir an önce toparlayıp çıkarsınız evinize
Çok geçmiş olsun canım
Rab'bim acil şifalar versin inşallah
Rabbim şifalar versin inşallah hep dualarimdasiniz 🤲🏻
Çok çok geçmiş olsun rabbim Şafi ismiyle şifa versin yavruya 🤲🤲🤲🤲🤲🤲
411,396 soru
12,383,618 cevap
43,379 kullanıcı