Batman ya da Siirt'ten Trabzon'a baktım tek kişi neredeyse 4 bin çok pahalı değil mi
Hayır değil, otobüs fiyatlarına göre gayet iyi
Bence çok pahalı otobüs de pahalı ama olsun bu ne ya
Canım birkaç hafta önce bende Ankara'dan Diyarbakır la geldim 1 küsür du birden yükseldi 15 tatilden de yükselişe geçti
1 iyi işte 4 ne ya 7 ne
Gayet normal otobüs biletleri de farksız ben hızlı trenle bile 2 saatlik yere 500-600 civarı gidiyorum
İşte normal değil otobüs de çok pahalı ama uçak haliyle daha pahalı esasen herşey olduğu gibi ulaşım da pshali
Kullanılan yakıtla alakalı bu. Uçaklarda anam babam yakıt kullanılmıyor yüksekte donma riski olduğu için. Daha sayısız nedeni var.
Doğru canim
Maalesef bu ülkede zengin değilsen çoğu şeyi yapamıyorsun ulaşm da dahilç
Bir ay önceden yada ıkı ay önceden rezerve yapılınca uyguna geliyor ama anında alınca pahalı oluyor evet
Evet de iki ay sonra Allah bilir hiç okadar önceden planım olmadı olsa da tutmaz:)
Hayırlısı olsun
Uzun zaman önce almak lazım iki üç hafta kala alınca çok pahalı olmuyor ama birde güzergaha bağlı olarak da değişiyor çok kullanılan bir güzergah değilse pahalı oluyor maalesef.
Herşey pahalı bu da çok pahalı işte açıkçası çok zor bu ülkede çok zor
oda bisimi ben eskisehire bakiyom kisi basi gidis donus 800 euro ☹️
Niye uyumuyon loooooo🙃
saat 20.35 🙃🙃🙃pazartesj okula basliyom feci stresliyjm
Çok pahalı con
Karadeniz bölgesi'nde fazla kimse gitmediği için uçak biletleri ayrıyetten daha pahalı. Ayrıca üstüne üstlük çoğu aktarmalı. Bizde Diyarbakır'dan Ordu'ya aktarmasız bulamıyoruz. İstanbul'a giden uçaklar bu kadar pahalı değil
Evet canım dogru
411,632 soru
12,391,983 cevap
43,864 kullanıcı