0 oy
168 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (81 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar İyi geceler diliyorum 4 yaşında oğlum var son zamanlarda herşeyden korkar oldu daha önce bu sorun yoktu normalde bu saatelerde yatağa getirir koyardım uyurdu hemen ama şimdi durduğu yerde sürekli korkuyorum diyor uyumadi bir türlü sakinlestiriyoruz eşimle birlikte gece lambasi hersey yapıyoruz ama ağlıyor korkuyorum diye ve ayrica oğluma karşı oldukça hassas ve ilgiliyiz yanında korkacagi birseyde yapmadık hic asla neden birden böyle oldu anlamadık bir türlü uykuya dalamiyor bilgisi olan varmi acaba ne yapmalıyız 

7 Cevaplar

0 oy
(4,122 puan) tarafından

Tv den özellikle telefondan anlık da olsa bişey gördüyse ondan korkuyor büyük ihtimal.

(81 puan) tarafından

Çizgi film izler onlarda her zaman ki izlediği şeyler telefon vermiyoruz eline

(6,265 puan) tarafından

youtubedaki kayan videolardan vok etkileniyorlar bide slak sacma korkutucu videolar ceken geizekali mahluklar var .kuzey elif nisa falan yok evde cop adam var yok bilmemkim canavari duvarda gilge var guya oyun oynatio aileleri akilsizlar. engelledim kids yukledim ben. normal youtubeda shorts var klozetten adam kafasi cikio slk sacma seyler skysui tuvalet mi ne. belki sizden habersiz tel alio olabilirmi

(3,565 puan) tarafından

Ay bu klozetten çıkan kafa

Sikibidiy toilet 

Bu aralar oğlumda man.yak gibi izliyor ne kadar saçma sapan bir video 

Aklım almıyor ne diye bunlara izin veriliyor 

Yokmu bunu şikayet etme yeri

Son derece rahatsız edici bir video bu

İzleme diyorum yok

Kaşla göz Aras gidib yine açıyor 

(4,122 puan) tarafından

Kuzeni yaşıtı ya da büyüğü bi çocuğun elindeki telefona bakarken falan görmüş olabilir mi?

-Reklam-
0 oy
(1,396 puan) tarafından

Benim babam biz korktuğumuz zaman Kur'an dan ayetler okurdu sonra Kur'an-ı kapatrdi üç defa yapardı geçerdi korkumuz.

(81 puan) tarafından

Yapmak isterdim şuan ama hastayım malesef eşime söyleyim bi teşekkürler 

(1,396 puan) tarafından

İnşallah faydasını görürsünüz canim

(277 puan) tarafından

Canım Kur'an-ı Kerim kapattırdı derken ne demek istedin

(3,565 puan) tarafından

Bence 3 defa den sonra kapattırdı değil kapatırdı demiş 

Yani uykuya dalıyorduk 

Demek istemiş galiba 

❤️❤️❤️❤️

0 oy
(2,673 puan) tarafından

TV telefon falan izliyo mu orda biseyden etkilenmiş olabilir . Benimkide 4 yaşında avizesinin gölgesi göz şeklinde yansımış sürekli korkuyorum diyodu 2 gün sonra çözdük nerden korktugunu gece lambasını değiştirdik gölge vurmuyo artık. Ya da gözlü oyuncakları varsa onlardan korkuyodur 

(81 puan) tarafından

Çizgi film her zaman ki izlediği şeylerdi bir türlü anlayamadik neyden korkuyorsun diyoruz söylemiyor 

(2,673 puan) tarafından

Bı göz at odasına karanlıkta parlayan yada duvara cama vuran gölgeler var mı ? Bide inşirah duası aç yanına 

0 oy
(567 puan) tarafından

Ne oldu neden korkuyorsun diye tepki vermeden biz senin yanındayız diyip sevdiği birşeyler yapıp dikkatini dağıtmak gerekiyor mesela sevdiği bir şarkıyı söylemek hadi kitap okuyalım yada sana bir hikaye okuyorum gibi

(81 puan) tarafından

Evet haklisiniz öyle yapmaya çalışıyoruz ama birden geçti gibi olup tekrar korkuyorum diyor

(567 puan) tarafından

Bu şekilde uykuya dalmasını saglarsanz enazndan bir süre sonra kendini güvende hissedecektir bir kaç güne kadarda geçer inşallah 

0 oy
(349 puan) tarafından

Tlfn veya tvde izlediği birsey den etkilenmiş olabilir

0 oy
(771 puan) tarafından

Canım gölgesinden karanliktan falnda aniden korkmuş olabilir bı ara benim oğlan gölgesinden korktu bir zamn sağa sola yukarı aşağı bakarak gezdi peşimden geliyor diyordu Bir süre korktu sonra zamanla unuttu gitti 

0 oy
(3,685 puan) tarafından

Benim oğlum da 4 buçuk yaşında 3 ay kadar önce oğlum da öyle demeye başladı ama bizimki ilk rüya ile başladı tuvalette de korkuyorum demeye başladı. Gece uyur bi anda uyanır rüya gördüm diye saatlerce ağlardı. Ben buna bağdaştırdım hastalanmıştım ateşim 40 ı geçmiş ve evde kendimde değildim evde tedavi edildim serumlar damar yolu açılması benim sanrımalarım vs hepsine maalesef ki şahit olmuş ben iyileştim ertesi gün bu söylemeleri başlamıştı. Sarıldım dikkatini başka yöne çektim konuşarak uyuttum. Yanında olduğumu hastalığımın geçtiğini vs anlatarak. Sizde de bişey tetiklemiş olabilir rutin giden hayatını olumsuz etkileyen bişeyden birinden duymuş olabilir izlediği bişey sebep olmuş olabilir. Konuşursanız söyler belki 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 446 göst.
+1 oy
2 cevap 91 göst.
0 oy
48 cevap 2,779 göst.
19 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,681 soru

12,393,167 cevap

43,980 kullanıcı

Kategoriler