0 oy
244 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,002 puan) tarafından

Herkese iyi geceler bugün başımdan geçen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum yorumunuzu ve fikrinizi merak ediyorum.

Bugün kızımla markete gittik hızlıca alacaklarımızı aldık kasada sıra beklerken eline sakız aldı bende parasını verelim dedim uzatmadı ağlar gibi yaptı aynısından başka aradım kasaya vermek için yoktu bir tek kalmıştı elinden aldım hemen vericem dedim kıza uzattım okutup verir misin diye kasa dondu dedi o ara kızım ağlamaya başladı bende bekliyorum kasayı. Bayağı bağırdı ver ver diye ağlıyor tam o ara bir kadın geldi yanıma ne biçim annesin beş liralık sakız için çocuğu ağlatıyosun versene dedi bende parasını ödemedik ödeyelim vereceğim dedim okuttuk çıktık kapıdan sakız yere düştü kızım bu sefer ana caddeye koşmaya başladı tam ayağını atacak hızla peşinden koştum bı hısım kucağıma aldım atlayacak yola sandım arkamı bı döndüm aynı kadın benim eltimin oğlu döve döve ağlarken öldü dövme çocuğu dedi teyze Allah aşkına neresine vurdum dedim vurdun kucağına alırken dedi hiç birşey demedim yürüyerek gittim. Hakikaten düşüncesiz mi davrandım yada dışardan anlatınca kötü ve döven bir anne gibi mi görünüyorum bunu merak ettim. Teşekkür ediyorum şimdiden 

6 Cevaplar

0 oy
önce (581 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Küçücük hap kadar coxuk zaten bianda çekince savrulduysa o reflexle hirpaliyor gibi görmüş olabilir bide bazı insanlar var gerçekten hangi durumda nasıl konuşup davranacağını zerre bilmiyorlar ya . 

Benim başıma gelse diyeceğim tek laf var size ne kendi buyuttugunuzle ilgilenin derim. Evde terlik süpürge terörü estirirler buyuturken sonra gelir burda psikoloji derler niye şöyle ediyorsun böyle yapıyorsun derler kendileri mükemmel çünkü. 

Bigun hastaneden dönüyoruz otobüsteyim oğlum 2 aylık felan bebek arabasında yatıyor neyse kitledik duruyor otobus anı firen yaptı benimkinin kafasının arkasında kemer vardı en dışta o da kafasını koyduğu yeri havaya kaldırdı bianda kafa eğim alınca uyandı ağladı darlandı oarada arabayı tutan kemer soketi sıkıştı felan ben oğlumu zaten almaya çalışıyorum kadının biri geldi bana dedi ki al kucağına al sonra bianda çekil bakiyim felan yaptı orda bi cikistim işine bak teyze felan dedim sonra sustu kenara çekildi. nedemek çekil ordan ya annesi babası yanında hallediyor akıl verip çekil diye hitap etmek ne haddine disardan birisin bırak onu öyle bir durumda kaynanam olsa asla dokunmaz eşim bile biliyor huyumu halledeceğim o bile susuyor . Hayır hersey yolundayken bu fedailik ne yani . Yetemeyen anne profili çizip bakın ben yaptimcilik olmaya çalışmalar.  

Asla sokakta arabada biyerde bi anne olur gücü yetmez yardım ister aksi halde ne akıl verip sinirlendirirm nede gıg derim banane yani ha yardim ister

Seve seve ama aksi halde yok ya . Hele bu devirde .nendokunurum ne dokundururum  

önce (1,002 puan) tarafından

Yemin ederim bende öyleyim kucağımda çocukla inene binene de yardım ederim ama kimseye karışmam ki çekmedim yola ayağını atıyordu kucağıma aldım daha da indirmedim arkamı bi döndüm eltimin oğlu döve döve öldü dedi ne yaptım ben diye kendimi sorguluyorum hâlâ böyle seylerde cevap veremiyorum neyi yanlış yaptığımı anlamaya çalışıyorum 

Eltin mayyaksa banane git ona akıl ver bidaha yapmasın sende tedavi ol bayağı etkilenmissin deseydin. 😀 deli yaa. 

Kiz herseyi senden iyi bile çok insan var emin geneli kendi çocuğunu ne dövmüştür bakalım.  Dayak cennetten çıkma diyen bi zihniyet tayfası bacim vicdanının sesini sende mi susturmaya çalışıyor 😀 

Anca gülüyorum böylelerine bisey diyen olursada sanane işine bak göremiyorsan da git gozluk tak derim ona ne canım olayın ne olduğunun önemi yok kari markette başlamış cirkeflesmeye orda ağzının payını vereydin bak bakalım ses ediyor muydu, almicami ne biliyorsun hanımefendi işine baksana sen diceksin ne teyze ne amca bunlara direk hanımefendi diye hitap et yoksa kendilerini bisey sanıyorlar teyze diyince hanımefendi beyfendi mesafedir . 

Ve tek cümle size ne beyfendi / hanımefendi vazife olmayan işlere dahil olmayın  baktın vurdun ettin gördüm diyor ozaman gidin gozluk takın yoksa polis cagiracam yanaşmaya çalışıyorsunuz ısrarla de bak 

Ozaman nasıl kaçarak uzaklaşıyor:) 

Tek akıllı siz misiniz tek başına kadına yüklenmeler. 

Sen vurmadım diyorsan yapmamissindir canım bosver burda rahatlamaya yazdın iyi yaptın ama şunu unutma her anne kendince özel kendince yetenekli ve kendine güzeldir . 

Şiddet kabuledilemez ama olmayanı olmuş gibi gösterip üste çıkanlarda ağzının payını almalı kimse kimsenin anneliğini yönetemez sorgulayamaz .eltisi döverek mi öldürmüş mü gitsin onun analigina laf etsin bide onu dövsün  bakalım döverek öldürme olayı uydurma mi gerçek mi ?  Gözünü de korkutmaya çalışmış ***** bence 

Sen iyi bir annesin 

Bitti . ❤️

Çok teşekkür ederim yüreğinizden öptüm 

Rica ederim canım ❤️ 

-Reklam-
0 oy
önce (2,669 puan) tarafından

Vurmasan sana niye vurdu desin kadın bunu demesi için deli olması lazım 

Gerçekten demek ki çoğumuz yaşıyoruz bunları daha geçen hafta hani yumurtalar var ya çikolatalı onu aldı gitti eziğini almış bende parçalanır diye bıraktım kasanın altında da var ordan iki tane aldım o an unuttu bende çantaya attım huysuzluk yapınca çıkarırım diye kasiyer hemen ooo abla sen zulayı kendine yapıyorsun iyi yapıyorsun dedi güldü hani simdi ne diycen adım başı kavga bahanesi 

önce (2,399 puan) tarafından

Kasiyerlerde bı patavatsız biz genelde ağlayarak marketten çıktığımız için abla sen iyi dayaniyon bu çocuğa oscarlik performans diyolar sürekli geçen birine herkesin osurugu kendine güzel kokarmis napcan dedim kız ben kapıdan çıkarken kahkaha atiyodu daha 

önce (859 puan) tarafından

Hahahahaha aşırı hoşuma gitti dur bu lafı favori lafım yapacağım bizde her gitmemizde olmasa da genelde oyuncak alıp çıkıyoruz gitmeden seçenek sunuyorum ya oyuncak ya yiyecek diye hangisini canı isterse onu alıyor bir hakkı oluyo yani kasiyer de artık bizi tanıdığı için abla yiyecekten çok oyuncağa para veriyorsunuz diyor bu lafı bilsem kesin derdim ya hahahaha çok hoşuma gitti ben de hala gğluprum 

4 yaşında valla artık ne alacak oyuncak kaldı ne oynayacak çocuk eve gelen sen bı oyuncakçı aç diyo . Fuzuli aldırmak için almak istiyo ki ben ağlayarak bişey yaptırmaya çalıştığında inadına yapmiyorum sinir oluyorum . Belki güzelce istese alabilir miyim diye alırım ama ağzını göğe dikince teller atiyo bende 

önce (859 puan) tarafından

Bende öyleyim canım alacağım varsa bile kaçıyor inan bizim evde de yer kalmadı artık akülü arabadan büyük traktöre küçükleri söylemiyorum bile ama babası alıştırdı kendi çok sever arabayı falan her iş çıkışı bi oyuncakla gelirdi daha 7.8 aylıkken çocukta alıştı tabi daha şu aralar iyi markete gidince hem istediği bir sürü yiyecek hemde oyuncak alırdı 2.3 aydır ya oyuncak ya yiyecek diyorum birini seçiyor bizim buradaki a101 bim şok falan büyük baya her çeşit oyuncak geliyor gittiğimizde hep oyuncak oluyor ters gibi 

0 oy

Ne hadsiz bir kadınmış o terbiyesiz 2 dklik olay için ne haddine annelik sorgulamak. Benimki marketin ortasında kıçını yirtiyo oyuncak için almıyorum ağlaya ağlaya çıkartıyorum marketten o zaman ben en düşüncesiz sorumsuz anneyim 

Beş liralık sakız için ağlatmadım inan ki eline alsa çıksa birdaha gitsek hırsız derler öğrenmesi gerek sıralı şeyleri, dışarda ne yapıldığını diye düşünüyorum 

Sen iyisini düşünmüşsün senin yaptığında bişey yok bu tamamen o kadının hadsizligi

Dışardan korkunç bir anne gibi göründüğümü düşündüm çok teşekkür ediyorum 

0 oy
önce (1,131 puan) tarafından

Ya ne saçma bir düşünce yapısı. Milletin çocuğuna karışmak, herkesin işine burnunu sokmak bizim ulkecek hobimiz bence. İyiliği için dersin okey ama kadının belki yanında 5 lira sakiza verecek parası yok yani nerden bilip konuşuyorsun. Ben markete girerken mesela alacaklarimi paraya göre alırım genelde yanındaki paranın hepsi biter. Kadın resmen uydurmuş vurdun diye birde. Kucağına alıyorsun bir elinde poşet çocuğa nasıl vurucaksin ya uydurmasina iğreti oldum. Ben olsam o teyzenin ağzına tukururdum. İşine bak diye. Bu arada çocuğunun her istediğini de almak zorunda değilsin, zaten ülkemizde çocukların her istediği yapıldığı için gençlerimiz bu halde. Yeni neslin bir sözü iki edilmiyor. Sonra onlarda büyüyünce zannediyor ki ben çok değerliyim her istediğimi alırım. Boşver o yüzden. İster alır ister almazsın.

Aynen öyle o yüzden de beklettim ağlasın diye değil önce parasını ödemeliyiz beklemeyi bilsin diye ağlatmak için değil. Poşette almadım o anda dört kutu süt bir paket bez bir elimde inan ki vuracak elim de yoktu 

Bizim ülke ileri gideceğine geri gidiyor, sıkma canını dert bile etme. Böyle insanların ağızlarını poşet gibi buzmek gerekiyo

+1

Çok teşekkür ediyorum elleriniz dert görmesin 

Ne demek canım ♥️

0 oy
önce (51,802 puan) tarafından

seni de doverim çekil ayagimin altindan deseydin teyze neresiyle izliyorsa ☺️

Ben böyle şeylerde cevap veremiyorum bu sözü öğrenip herkese söyleyeceğim artık teşekkür ederim 

önce (51,802 puan) tarafından

bakma bende agiz dalaşı yapamiyorum bakakalirim oyle 

Hiç iyi bişey değil on ay düşünücem şimdi bunu 

0 oy
önce (959 puan) tarafından

Size bunu söyleyen insan anne olamaz ya. Bakın benim çocuğum şükür sakin, söylenen şeyi anlayan bir çocuk. Ben bile ders vermek için bağırmasına ağlamasına alan tanıyorum bazen. Çocuğu bağırdı diye bir anne nasıl yargılanabilir anlayamıyorum. Üstelik sakız elinizde yani. Alacaksınız onu belli. E faydalı birşey de değil ki sağlığı açısından. Sizin burada hatanız ona ağzının payını vermemek olmuş. Kalkmış kendini bir halt sanmış ahkam kesiyor. Vasıfsız ya 😠

Ben direk kendimi sorguluyorum böyle durumlarda cevap veremiyorum gerçekten ağlatmak için vermedim ama önce parasını vereceğiz diye her gittgimizde söylüyorum bu sefer ağladı sadece

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 143 göst.
0 oy
7 cevap 157 göst.
0 oy
2 cevap 44 göst.
0 oy
1 cevap 57 göst.

410,946 soru

12,366,636 cevap

42,072 kullanıcı