+2 oy
806 göst.
önce Diğer kategorisinde (914 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kapandı duyarınızı bitirebilirsiniz hwwhahah

23 Cevaplar

+2 oy
önce (959 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Kararınızın doğruluğu yanlışlığı sizi ilgilendirir, arkadaşınızı değil. "Aman n'olacak eşin bilmesin" tavrı zaten eşinizi haklı çıkartıyor da bence. Dışarı görüşmeyi teklif edin derdim, ama o tavrı bence hayatınızdan çıkarılmayı hak ediyor. Valla çok güzel laf da sokulur ama engel basıp geçmek daha zahmetsiz. Siz birşey diyeceksiniz sonra o yazacak falan derken iyice gerilecek ortam. Ben olsam engeli basar geçerdim ya

önce (1,039 puan) tarafından

Bak dese ki eşim arkadaşımla görüşmemi istemiyor gene tamam derim belki adam bişi gördü derim kadının görmediği belki isinmadi belki duydu derim koçanı dinle derim adam konuşma diyorsa konuşma derim ama bu çok sacma

önce (959 puan) tarafından

@-HEMDEM- o gözümden kaçmış. Aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz ki, ayrıca bu konuda duyar kasılacak birşey de göremiyorum ben. 

önce (914 puan) tarafından

Hayır resmen arkadaşlarım gelmiyor diye bildiğiniz saçmalıyorsunuz neden evinize almıyorsunuz sağlıklı bi düşünce değil ben olsam seni engellerim gibi şeyler yazmış bu arkadaşlar bizzat benim evim benim kuralım sonuçta ben burada arkadaşımı eve alıp almamama kuralım doğru mı diye sormadım ısrar ediyor ne yapmalıyım dedim herkes senden arkadaş olmaz şöyle bmyle yazmış nerden biliyorsunuz arkadaşlığımı ki üstüne basa basa çok yakın arkadaşım değil zaten öyle arkadaşım diye tanıtacağım bir arkadaşım da yok sevmiyorum samimi bulmuyorum arkadaş ortamını anlamadığınız şey ben bu kız taş ortaokıl arkadaşım ondan sonra be zaman gördüm bilmiyorum bile tam anlamıyla tanımadığım birinin evimde ne işi var evet akraba da farkediyor tanıyorum biliyorum hepsini senelerce iyi günümde de kötü günümde de hep yanımda oldular ekstra bir arkadaşa ihtiyaç duymadım zaten okul dışı hayatımda bunu bi anlayın ama yazdığımı anlayın sonra gerçekten yorum yapmak için yazın ben nurse arkadaşa her evin kuralı farklıdır diye başka bi yoruma yazdım hatta kimi insan dışarda yemek yemekten hoşlanır ama kimisi evde öyle bi durum bu de dedim ona rağmen tutup soruma cevap yerine arkadaş davetime yorun yapmış 

önce (4,288 puan) tarafından

@Kimolsam yok tabi ki . Soruyorsan her cevaba açık olmalısın bu kadar . Evine kimi alıp almadığıyla ilgilenmiyorum ben sadece duyar kasmaya gelmişler lafı dünyanın en saçma lafı herhalde.  Kamu spotu mu bu neyin duyarı . 

Aşağıdaki yorumları bi oku sonra görürsün canım benim ne sorduğumu bırakıp neden yaptığıma yorum yapmışlar bu da beni rahatsız etti mesela 

-Reklam-
+9 oy
önce (8,075 puan) tarafından

Îstememenize rağmen diretmesi tuhaf ama eşiniz de tuhaf yani samimi olduğum arkadaşımı evimde ağırlamayacaksam niye arkadaşım o zaman. 

Benim samimi olduğum arkadaşım yok canım zaten kardeşlerim kuzenlerim fazlasıyla arkadaş ihtiyacımı gideriyor yani bir de bende eşimi haklı buluyorum bu konu da nişanlılık döneminde yaşadığım bi olaydan dolayı 

+8 oy
önce (2,602 puan) tarafından

Çok saçma değil mi eşinizle bu konudaki tutumunuz

önce (5,227 puan) tarafından

Hay çok yaşa emi 

Neden saçma mesela 

+1

Ne demek neden saçma. Komşumla arkadasimla görüsemiceksem evimde agirlayamayacaksam eee ne anladım ben bu işten 

Her evin kendine has bi kuralı yok mudur mesela atıyorum bazı evli çiftler dışarda yemek yemeyi severken bazıları evde yemekten zevk alır değil mi öyle bi durum bu da bizim çevre olarak kalabalık bi çevremiz var zaten canım hepsi de birbirinden iyi insanlar akrabalarımız kuzenlerimiz hepsiyle kafamız uyuyor arkadaş konusunda daha önce güvensizlik yaşadığım için bende eşimin bu tutumunu doğru buluyorum 

Arkadaşa ihtiyaç duymuyorsan ne güzel . genelde biz insanlar duyuyoruz herkesin senin gibi kafa dengi hoşsohbet akrabaları yok bu gerçekten çok güzel. Mesela benim hem anne hem baba tarafından yaklaşık yüz kuzenim var biriyle bile arkadaşlığım yok gerçi çoğu benden küçük ama aynı yaşlarda olanlarla da yok fitne fesat olununca yada kafa dengi olacak ki arkadaşlık kurayim o da çok zor. Bu arada bu arkadaşına gelince eşin bilmesin demesi hiç doğru gelmedi bana. Benim evime girip çıkanı eşim bilir hiç saklamam doğru olanda bu zaten. Bir defa arkadaşıma sana gelmek istiyorum desem kabul ederse eder ben ikinciyi söylemem çok nahoş olur çünkü 

+7 oy

Arkadaşında suç tabii ki 

beeeeen çoktaaaan engeli basmıştım sana 

+1

😂😂😂😂yani bazen çok saçmalıyor bazı insanlar biri de sensin ne alaka şimdi ben çok görüşmediğim en son ne zaman gördüğümü bile hatırlamadığım insanı neden evime kabul edeyim ki benim gayet misafirlerim gelir gider her ev kendi eviniz gibi mi olacak farklı bi durum görünce neden uzaydan inmiş gibi davranıyorsunuz 

önce (2,237 puan) tarafından

Artı demekten başka bişey bulamadım 

Uyuymadm zaten sinirliyim artıda artı 

Ne değişik insanlar var

Hooop saçmalıyorsun felan hayırdır ? Uzaydan inen ben değilim sensin 

O evin kuralı felan değil eşin kural koymuş sen itaat etmişsin 

Bende bir bireyim arkadaşlarım var eşim istemiyorsa kendi arkadaşlarını eve çağırmayabilir o kendi bileceği iş ama ben arkadaşlarımı evime davet edemeyeceksem  uzaydan ben değil eşim inememiş demektir 

Yani bir *** yapacaksa kuzen de yapar akrabada yapar bence kimseyi almayın ayrıca eşine söyle akrabalarına da çok güvenmesin

Yoo gayet bende istedim istemesem bi şekilde zaten gider buluşur gezerim itaat etme durumum olmadı şimdiye kadar kimseye etmem de bende istemiyorum nesi garip geliyor bana da arkadaşlarıyla çok samimi olup aval aval gezen sürekli birbirinden çıkmayan insanlar garip geliyor 

Ya bak kural evet sizin kralının canım ona kimse bişi demiyor 

Ama bu toplumca saçma ha sadece p arkadaşını sevmez almazsın o ayrı birşeyler yapmıştır o ayrı ama genelleyip bişi yaparlar duauncesi sağlıklı bir düşünce değil yani onu anlatmak istiyorum tabi sizin bileceğiniz iş 

Teşekkür ederim evet ama benim zaten öyle çok yakın olduğum arkadaşım yok canım sevmem ben okul hayatım dışında arkadaşlık edinmedim çünkü aile çevrem benim arkadaşım dostum gibi hepsi de sayıca da fazla zaten gerek duymadım dediğim gibi eşimin çocukluktan tanıdığı iki üç arkadaşı evlendikten sonra bir kaç kere geldiler bizde gittik ama devamı olmadı pnun dışında benim evime gelenim gidenim eksik olmaz yaşıt kuzenlerim 30 u geçkin hepsi de evli gelirler eşleriyle tek başlarına plan yapılır gidilir ama dediğim gibi ben yakınen tanımadığım birini evime almak istemem sonuçta eşime falan güvenmediğinden eşime yanlış bi durum yapacaklarından değil ama bende gerek görmüyorum ben bunu anlatmama rağmen hala daha üsteleyip laf sokmaya devam eden arkadaşlar var ona istaneden yazdım 

Yani sizin bileceğiniz iş oda ısrar ettmesi yanlış beni biri kabul etmese konuşmam bida 

+6 oy
önce (695 puan) tarafından

Arkadaşınızın yaptığı da eşinizin yaptığı da son derece garip tuhaf.

Tabi ki herkesi kabul etmek istemez belki eşiniz anlarım da her arkadasimi da evime çağırırken kocamdan izin istemem açıkçası ne alaka yani.

İkinci olarak davet edilmediğim bir yere sana gelmek istiyorum demek beni inanılmaz rahatsız eder ne alaka yani

Yani her evin illaki kuralları vardır csnım bizde böyle daha doğru olduğunu düşündük yaşadığımız bi olay neticesinde o yüzden kabul etmek istemiyoruz iki taraflı akrabalarımız kuzenlerimiz sayıca fazla hepsi de iyi çok şükür gerekte duymuyoruz yani kuzenlerim de farklı farklı yerlerden evliler mesela hepsiyle de iyi anlaşırız 

önce (695 puan) tarafından

Sizin görüşünüz yaşadığınız olayı da okudum büyütecek bisey değil o kişiyi engelle yeter herkes aynı olmaz. Neyse böyle mutluysaniz diyecek bisey yok tabi ki ama arkadaşınıza da kavga etmeye değecek bisey değil engelle gitsin o da ayrı tuhaf neyin ısrarı istenmediği yere köpek gitmiyor

Tabi ki her evin kendine göre bi kuralı vardır sadece eşime göre değil bende istemem eşim akrabam sınırsız gelebilir kalabilir her zaman kapım açık ama hem okul zamanın üstünden yıllar geçmiş hemde samimi değilim neden gelsin ki diyorum kendimce yaşadğımız olayı da kabaca anlattım canım bunun ilerisinde eşimi tanımamasına rağmen kötüleyen fake hesap açıp nişanlın şöyle böyle demesine kadar giden bi yol vardı :) 

+5 oy
önce (969 puan) tarafından

Arkadaşınız gerçek bir arkadaş olsa sizi zora sokacak bir durumu diretme. Kendini zorla davet ettirmesi de bir tuhaf. 

**eve arkadaş çağrılmaması olayı da tartışılır bir konu. 

Ya arkadaş dediğim taa ortaokul arkadaşım canım ben güzellikle anlattım canım işte eşimin tutumu bu biz kabul etmiyoruz dedim bunu sürekli olarak teklif eden birisi kendisi çocuklarla ilgili şeyler sorar ben cevap veririm ha bu arkadaşım için ben çocuklarımın kullanmadığı eşyaları gönderdim mesela kargoyla eşimde gönder dedi öyle şeyleri dert edecek konusunu yapacak kişiler değiliz sadece eşimin de benimde istemediğimiz tatsız bi durum uaşadğımız için daha önce istemiyoruz eşimin evli bir kaç uzun zamandır tanıdığı arkadaşları var bir kaç kere geldiler çocuk görmesine falan bizde gittik ama ilerisi olmuyor akrabalarımız var mesela haftada bir birisi muhakkak gelir toplanır gelirler biz gideriz onlarda sıkıntı yok ama arkadaşla ilgili yaşadığımız olay yüzünden sanırım istemiyoruz 

önce (969 puan) tarafından

İstemeyebilirsiniz tabi ki, sizin eviniz. Arkadaşınız yakın veya uzak siz durumu açıklandıktan sonra anlayışlı karşılaması gerekirdi. 

+4 oy
önce (105 puan) tarafından

Çok saçma neden gelmesin ki misafir sonuçta valla ben sevmediğim insanları kabul etmem onun dışında herkese kapım açıktır eşim hayatta ses edemez onunda arkadaşları gelebilir yani hem hiç arkadaşım yok diyorsun hemde kimseyi kabul etmiyorsun çok saçma bence o kadında seni arkadaş bilmiş gelmek istemiş ne var bunda bu şekilde senin yaptığın çok ayıp engel at baride gerçekten arkadaş olmadığınızı anlasın 

önce (2,554 puan) tarafından
+1

Çok pardon da kitap okumadığımızı nasıl anladınız acaba? At kafadan bilgi yarışması. Neden kimsenin eleştirilerini kabul etmiyorsunuz. Yaptığınız şeyin insanlara ne kadar garip geldiğini yorumlardan anlayabilirsiniz. Tamam siz haklısınız. Uzatmanın manası yok.

+1

Sen bizim hangi mesleğe sahip olduğumuzu biliyormusun kitap hakkında öneri sunuyorsun haksızsın ve bunu kabul et uzatamayada gerek yok üstelik uzattıkça komik oluyorsun neyse ne istiyorsan onu yap bizi zerre ilgilendirmez hadi daha sana cevap veremem 

Bende neden garip bulduğunuzu anlamıyorum sonuçta her evde bi kural bi düzen yok mudur herkesin evi aynı mı olacak istemiyor gerek duymuyoruz bu kadar basit neyini anlayıp tuhaflaştırdınız acaba 

Ha ayrıca benim annem kardeşlerim akrabalarım yeterince bana destek canım olmayanlar genelde arkadaş meraklısı oluyor yorum yaptığım bi postuna baktım da anladım bu merağını 😂

+1

Ordan onu çıkarmanda garip bir bakış açısı zaten kimse seninle aynı fikirde olacak diye bişey yok zaten zarar gelecekse akrabadanda gelir arkadaştanda evden çıkma sen boşver insanlar seni görüp napsın o zarar verir herkes öcü zaten birde puştlara bakıp laf soktuğunu düşünüyorsun aşırı komik ve iğreltisin hiç arkadaş olacak bir insanda değilsin yazık :D

0 oy
önce (948 puan) tarafından

Eşinin istemediğini söylemişsin zaten daha neyi kurcalıyor art niyetli birisi bence mesafe koy sen eşinin arkasından iş çeviriyor olabilirsin ama bizim ilişkimizde güven çok önemli falan de

Çok teşekkür ederim canım yazdığımı anlayıp öyle yorum yapmışsın gerçekten pes dedim yazılanlara buraya uzun uzun yazınca da ay çok uzun kısaca geç diyorlar ben nişanlılık döneminde nişan fotoğrafı paylaşır paylaşmaz okuldan liseden bi tanıdığım hemen eşime istek attı bende neden attığını sordum hayırdır sana mı soracağım dedi evet normali bu değil mi tanımadığın insana neden istek atıyorsun hemde ben paylaşmışken bir an da neden dedim kafese koy bari güvenin yoksa dedi sonra bu şahıs fake hesaplardan sürekli eşime bana mesaj atıp durdu biz iki üç ay sonra o kişinin olduğunu anladık ondan beri de uzak durmak geliyor içimden zaten öyle çok samimi olduğum bi arkadaşım yok benim okul zamanı samimiydim evet ama okul bitince herkes bi uzaklaştı birbirinden eşimin iki üç uzun zamandır tanıdığı çocukluk arkadaşı var bir kaç kere geldiler yeni evlendikleri sıra sonra devamı pek olmadı bizim akraba çevremiz çok annemler 11 kardeş hepsinin en az 3 çocuğu var yani 30.40 tane yaşıt kuzenim var eşimin tarafı da var ekstra olarak hepimiz toplanır bişeyler yaparız gelirler giderler asla misafir sevmeyen kişiler değiliz ama güven zedelenince işte herkes öyle olacak sanıyor insan 

0 oy
önce (1,235 puan) tarafından

Ama arkadaşın sonuçta neden istemiyo ki eşin kadın kadına oturmak ister sohbet etmek ister bu gayet doğal bence senin arkadaşlarına gitmene birşey diyo mu peki eşin yani sen ona git madem eşin istemiyo gelmelerini

Anladım sizin eviniz tabi sizin bileceğiniz iş ama arkadaşına kırıcı birşey yazma bence çünkü herkes tarafından normal karşılanacak birşey olmayabilir eve arkadaş çağrılması istenmemesi

O dediği yanlış tabiki sırf kabul etmediniz diye ağzına geleni saymamalıydı ama susmak bazen böyleleri için en iyi cevap olabilir çünkü ne kadar anlatsan da anlamayacak demekki şimdi sen ona öyle cevap versen o da başka türlü şeyler yazacak daha da sinirlendirecek seni boştan yere canını sıkmasına izin verme 

0 oy
önce (2,576 puan) tarafından

İstemediğim halde onun diretmesi saçma olmuş . Ama bana eve arkadaş cagirmamakda saçma geldi . Sonuçta eşin evdeyken onlar gelip oturacak değil ya . Benim eşimde kendi bekar arkadaslarini evimize davet etmez ki onlarda size gidip oturalım demez evli olanlarda eşleriyle gelir gayet güzel ağırlarız. Benim arkadaşlarıma da hiç bişey demez onlar evdeyken eve adım atmaz sadece rahat olalım misafir gelen çekinmesin eşimden diye 

Canım zaten eşimde hayır gelmesin diye kavga döğüş çıkarmaz ama evlendiğimiz zaman söyledi direk bu da nişanlılık dönemimizde yaşadığımız bi olay yüzünden böyle oldu açıkçası çok yakın olmadığım sadece instagramdan takipleştiğim okuldan bi tanıdık eşimle nişan fotoğrafı paylaşınca eşime istek atmıştı neden istek atma gereksinimde bulundun dediğimde hayırdır sana mı soracağım dedi ister atarım ister atmam güvenmiyorsan kafeste sakla dedi bende o olaydan sonra açıkçası gerek duymuyorum misafir değil sadece arkadaş için böyle bu durum yoksa gelenimiz gidenimiz eksik olmaz kuzenlerim farklı farklı yerlerden evli mesela hepsi gelir eşim onlarla kırk yıldır tanışıyor gibi davranır güler eğlenir plan yaparlar ha bi de eşimin çok uzun zamandır tanıdığı 2.3 arkadaşı var yeni evlendiler bir kaç kere gidip geldik ama öyle çokta samimi olamadım ben ya yeni evli oldukları için bilemiyorum dediğim gibi eşimin kısıtlama durumu yok ama istemez yani çağırsam da neden çağırdın diye söylenecek birisi değil 

0 oy
önce (236 puan) tarafından

Öncelikle ben seni yerinde olsam Engellerdim ama Eşinde biraz tuhaf var arkadaş istememesi biraz garip 

Canım bizim nişanlılık döneminde yine bir arkadaş yüzünden yaşadğımız olay yüzünden ikimizde istemiyoruz sadece eşim değil 

önce (236 puan) tarafından

Hı onu bilmiyordum bak en iyisini yapıyorsunuz engelle bas git sil o kişiyi 

0 oy
önce (2,662 puan) tarafından

Ne kadar önemsersen o kadar güç bulur ve kendini birsey zanneder. Yazdıklarına karşın " Nasıl düşünmek istiyorsan özgürsün,beni ilgilendirmiyor,   peki sen neden bu kadar ısrar ediyorsun onu söyle " derdim

Ay Sonunda adam akıllı bir yorum herkes bi linçlemeye merak ben ne yapayım diye soruyorum millet arkadaş kabul etmeme durumumuzu soruyor her ev aynı mı ne dost olamadığım kaldı ne kendimi bilmezliğim çok teşekkür ediyorum canım yorumun için

Rica ederim ve bende pek evlere gidilmesini doğru bulmuyorum. Kimseyide yargılamıyorum,  herkes hayattan farklı yaralar alıyor, farklı  dersler çıkarıyor.

Yani demek istediğim de bu her evin kendine özel kuralları vardır birisi yazmış yok ben arkadaşımın yerinde olsam engel atarım sana yok misafir istemiyorsun gibi yazdığımı bile tam olarak okumayarak tamamen nerden linç atsak diye yorum yapmışlar 

Konuyu ayrıntılı actigin için pek anlamamışlar. Ne kadar bilgi versen , o kadar malzeme veriyorsun buraya. Kisaca evime kabul etmek istemediğim arkadaşım böyle böyle yazmış diye başlasan olurdu. Sende güzelce anlatmak istemişsin ama konu sapmış. Boşver aynı fikirde olmak zorunda değiliz,  eyvallah de geç.  Başına gelince onlar öyle yapsın 

0 oy
önce (27 puan) tarafından

Madem cok görüsmek istiyor ozaman o seni davet etsin

Ya canım benim eşimle ortak kararımız arkadaş konusunda bu tutumuz var bizim için çokta iyi bi tutum nişanlılık döneminde okuldan liseden yani sadece tanıdık olan birisi nişan fotoğrafı paylaşır paylaşmaz eşime istek atmıştı neden attın diye sorduğumda hayırdır sana mı soracağım dedi evet soracaksın diyince kafese koy güvenmiyorsan dedi sonra bu kişi fake hesaplar açıp eşimi bana beni eşime kötüledi biz baya bulmaya çalıştık hiç aklıma gelmedi 2.3 ay sonra farkettik onun olduğunu eşimde o zamandan söyledi böyle yakınen tanımadığımız insanlar evimize gelmesin diye bende kabul ettim bende istedim yani karşılıklı bi durum 

Bi de bizim evlerin arası 45 dk den fazla şehrin bir ucunda o bir ucunda ben çağırsa da iki çocukla ben asla gidemem zaten canım 

önce (27 puan) tarafından

Yani ozaman dısarda bulşmayı teklif ederdim ama arkadaşın dengesiz birine benziyor olgun biri olsa böyle yapmazdı baş agrıtır böyle tipler uzunca yazının cevabına sadece peki. Yazardım :))uzun uzun yazıpta totosunu kaldırmaya gerek yok

0 oy
önce tarafından

Ay hayır ya benim eşim hiç karışmaz mesela eve gelenime gidenime ama hiç kimse eşim için 'aman boşver diyemez böyle biriyle ben görüşmem sen eşinden elbette habersiz birşey yapmamalisin sakın görüşme direk engelle eşin böyle biriyle görüşmememn konusunda bence hakli

Ya bende ondan huylandım zaten ne demek habersiz geleyim demek engelledim gitti canım 

Benim eşimde eve gelenime karışmaz canım kuzenlerim akrabalarım gelirler zaten hep ama arkadaş gelmesini bende eşimde istemiyoruz ortak kararımız yani hem zaten öyle evime alacak kadar yakınlıkta arkadaşım yok benimde 

önce tarafından

İyi etmişsin eşinin bu konudaki tutumu Bana da tuhaf geldi hani yine de bir arkadaşın eşi dostunun evine gelebilir bence ama bu ayrı bir konu yani arkadaşının ısrarla kabul edilmedi eve gelmeye çalışması eşine söyleme demesi Allah korusun yani boşanmaya bile sebebiyet verir böyle insanlar çok iyi niyetli göremedim

0 oy
önce (355 puan) tarafından

Yani arkadaşın haksız tabikide çok önemsediğin biri değilse arkadaşlığını bitirebilirsin. Eşin eve arkadaş kabul etmiyormuş ya benimki de aynı bide üstüne benimde arkadaşlarıma gitmeme razı değil. Bir yerlerde oturup buluşmama da razı değil. Ama ben senin gibi kabullenemiyorum güç bela da olsa çıkıyorum bulunuyorum surat asıyor küsüyor ama umursamıyorum artık. Böyle hayat mı geçer. Senin durumunda sen de aynı fikirdesin o yüzden aranızda sorun olmuyor bu güzel bir şey mesela ama bana da saçma geliyor böyle bir kural olması.

0 oy
önce (8,877 puan) tarafından

Anca şöyle gelir arkadaşim hem akrabaysa hem arkadaşımsa gelir var öyle arkadaşım konuşuruz arada  

Evet bende öyleyim canım sevmiyorum bu her yerden arkadaş edinme durumunu ben çevrem bana yetiyor zaten ekstra gerek duymuyorum 

önce (8,877 puan) tarafından

Aynen bende sevmem çok

0 oy
önce (1,265 puan) tarafından

Tabikide saygı duyarım bu sizin tercihiniz arkadaşınız da biraz yüzsüz sanırım benim arkadaşım bana bunu söylerse alinirim acaba bende mi sorun var bir yanlışım mi oldu düşüncesine kapılır bunu sorar öğrendikten sonra mesafe koyarim bir daha görüşmek istemem ki zaten fazla samimi arkadaş değilsiniz evinize bu kadar gelmek istemesindeki sebep ne hayatınızla ilgili kararı siz verirsiniz söyle yapın bunu yapın demem benim arkadaşlarım gelir eşim eve gelmeden giderler uygun olanı budur dediğim gibi sizin fikrinizede saygı duyarım güven problemi varsa gayet normal bir durum arkadaşınla uygun bir şekilde tekrar konuşmayı denemelisin baktın ısrar ediyor mesafe koyarsın bu defa 

0 oy
önce (77 puan) tarafından

Ben arkadawliklari samimi bulmuyorum.Bana gore arkadas senin esin,annen,kardesin olmali.Arkadasa bir sirrini verirsin sonra kavga etdiyiniz zaman onu yuzunuze vurur boyleydi.Amma anne kardes oyle deyil.Sizde ona dogruca anlatmissiniz esinizin istemediyini boyle diretmesi cok sacma senin yuzunden ben neden esimi kiskirtayim ki

0 oy
önce (4,792 puan) tarafından

Bizde o konuda katıyız canım bekar arkadaşlarımızı asla eve almıyoruz da evine de gitmiyoruz. Sadece evliler oda eşleriyle beraber geldiklerinde. Belki başkalarına saçma gelebilir ama benim en yakınım dahi olsa tahammülüm yok böyle bir şeye 

0 oy
önce (873 puan) tarafından

Üşenmedim tüm yorumları okudum, hakkınızdır evinize istememek fakat Instagram'da sırf takipciniz olsun, sırf paylaştıklarınızi görsünler diye de ekli kalmamali. 

İlgili bir soru bulunamadı

411,397 soru

12,383,813 cevap

43,388 kullanıcı

Kategoriler

...