Bu saatte bebeğiyle bakışıp oyun oynayan kaç kişiyiz annelerim
Oynamak mı yoksa beş dakika daha uyumak isteyen anne mi beş saattir uyku yok çok yorgunum coookkk
Bizde öyleyiz yeni uyuyabilirim 12 den biri tam uyudu diyorum kalkıyorum tekrar aynı ve 2 saatlik bakışma emzirme ve oyundan sonra uyudu
Herkes uyumuş galiba
3 aylık aşırı gazlı ve bağıra bağıra agliyo keşke oynasa
Ay o çok zor bizde yaşıyoruz bazen ayın 4 ünde 3 ay olcaz bizde ama şimdi gülüyor yüzümü Aksaray gibi yapıyor ben konuştukça o da bir şey dicek gibi hareketler heyecanlar uyumak istemiyo
Gecicek birazda sabır
Cnm bunu denedim mi belki iyi gelirr benim oğlana iyi gelmişti gaz damlası
Yokvanam yok fayda etmedimi etmiyor hem bundan hem saymbioys acı elma yağı neler denedim şükür şimdi hareketleriyle cikartiyo
Bende büyük oglumdan çok çektim bı bu fayda etmişti cnm ❤️
Biz3 etmedi en son acilde lavman verdiler ne yapacağımı sasiriyordum
Evet evet bizde çok giderdik:)6ayi bitti sonra düzeldi Allah yardımcın olsun cnm
Annesi anason çayı iç emzir sonrada
çok rahatlatıyor bebeği
Bunu aldım hiç ise yaramadı
Bizdede yaramadı oğlumda zaten hiç biri yaramadı kızım sakın olur dedim oğlumu mumla arıyorum gaz damlası işe yaramıyor ya aksine daha çok gaz yapiyo karnı gürül gürül masaj yapıyorum sürekli duş aldiriyorum ama yok 9 da uyudu
Çok fazla gazı var demek ki çünkü geçen hafta aynısını biz yaşadık oğlum gazından ne uyuyabiliyor ne bir şey sürekli ağlıyor masaj yapmamıza da izin vermiyor o dediğim gaz damlasını kullandık işe yaramadı fitil verdi yaramadı sonra lavman yaptık ama da devamlı olmaz en sonunda anason çayı aklıma geldi o kadar rahatlattı ki anlatamam yani çok rahatladı şu an hala da içiyorum yarasın diye o yüzden seni çok iyi anlıyorum
Anason denemedim artık biraz biraz rahatladı benim oglan
Baktın yine aynıysa dene hiçbir zararı yok
Teşekkür ederim canim
Ben varım 4 ten beri uyanığız salıyorum bakalım uyuyacak inşallah
Artık kesif etmek istiyor normal emekleyerek alışacak koltuklardan tutunup ayağa kalkacak bir de dış dönemiyle vay anam vayyyyy honi dursun göz önünde 😊😊😊😊😄😄😄
İnşallah benim cimcime çok salladım uyumuyo inşallah seninki uyur
Ne kadarlık canim
6 ya doğru uyudu diş i şiş ama 2 ay falan oldu patlamadı
Ekmekler tutunma olayları yok bizde daha totomuz ağır biraz 😂
Oluyor bazen öyle
Benn uyusada uyusammm
Nasıl alistrdnz peki uyuduğunda yerine koyuyorum bi bakmsn sabaha doğru yanimda
İlk zaman yanında uzandım o uyunca kalktım sonrasında da TV izlerken uyuyup kaliyordu
Kızımda onları yapiyor ama geceleri kalkip bizimle uyumak istiyo
Korkuyordur belki
Olblr
Ben varım göz göze bakışıp sonra gülüyorz ben yeter uyu artık sinir gülmedi kızımda uyumucam gülmesi yapıyor 😌
Ne kadarlik
6 aylık ve halen uyumadı biliyor musun 1 haftadır bu şekilde gündüz toplam 3 saat uyuyor gece toplam yarim saat 2 saat sallıyorm 5 dk uyuyor yine salla yine 5 dk anlamıyorum artik
Ay Allah yardımcın olsun
Hiç uyuyacak gibi durmuyor masallah
Sabahın 6 snda kalkar bebeğim bakisrz güldürürum yorarim iyice şuan saat 10 oldu yeni uyudu
Bizimki gece kuşu gündüz uyur gece uyumaz
1,435,488 soru
23,608,091 cevap
306,252 kullanıcı