+2 oy
643 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (44 puan) tarafından

Bu kararı almak kolay değil biliyorum ama 5 yıldır evliyim ve olmicagini anladım eşimin her ne olursa olsun yanımda arkamda olmayışı ailesine laf söz geciremeyişi sürekli olarak beni aşağılamari bana bağırmaları uzmeleri hiç bitmiyo bitmicek de eşim olacak adam yanımda olmadığı surece bunlar eşimden güç alacak ve beni hep yerle bir edecekler biliyorum bebeğim var ailem arkamda ama her şeyi bırakıp gitmek yeni bi hayat kurmak nasıl olucak bilmiyorum bebeğim babasını çok seviyo ama eşim ailesinin yanında bana hakaret mi etmez küfür mu etmez boğazımı mi sıkmaz ama yine kötü ben olurum geçenlerde kavga ettik eşimle tartıştık ailesiyle yaşıyoruz onların gözünün önünde oldu sanırım onlardan güç aliyo ve boğazımı sıktı vurdu sonra ben gitmek istedim ailemin yanına gidemedim yapamadım eşimin annesi de benim oğlum yapmaz benim oğlum oyle biri değil babası desen o kadar şey yaşandı tutup da oğlunu karşısına alıp konuşmadi onlar oğluma bişey olmasında torunumuza bişey olmasında kime noluyosa olsun kafasindalar gerçekten dayanmalı mi yoksa artik bitirmeli miyim bilmiyorum eşim benimle konuşan benı dinleyen biri değil ben hizmet etmek zorunda değilim yapıyosam Allah rızası için yapıyorum evi temizlerim yeri geldiğinde yemek yaparim yeri geldiğinde kaynanam yapıyor ama onlara göre ben hicbisey yapmıyor muşum oyle söylüyolar kayinbabamin bitki ilacı var mutfağı temizlerken onu kaldırdım başka yere koydum diye köpeğe bagirir gibi bana ve eşime bağırdı esim de geldi bütün hincini benden aldi yani olan hep bana oluyo ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen bana bişeyler söyleyin 

20 Cevaplar

+8 oy
önce (7,793 puan) tarafından

Bende boşanmış anne babanın bir çocuğuyum keşke daha önce boşansalardı benim gözümde çünkü annem bizim için sabrettikçe biz daha çok zarar gördük sende buna göre karar ver evladın psikolojik zarar görecek ortamdaysa hiç durma 

Bencede çocuğum için katlanıyorum lafı saçma geliyor bana çocuk çok etkileniyor ve hayatına çok yansıyor

önce (608 puan) tarafından

@!!!!FATMAAA!!!!! ' cığım aynı yollardan geçtik malesef aşırı hassas bi durum heleki fiziksel şiddet de varken  😞

@Tayfa 2022 zor kuzum hiç kimsenin yaşamasını istemem

önce (608 puan) tarafından

Aynen canım benim şuan hissettiklerini resmen hissediyorum ve bende hatırlıyorum acı dolu net bi çocukluk.  Mesela akşam olmasını istemeyen ben 😞 . Babam gözlerini anneme dikip elindeki kumandayı fırlatır gibi yapacakken bile benim kafamdaki o kasılmalar ve dökülmeye hazırda bekleyen gözyaşlarım.  :.(  .

Ahh ahh şu bi gerçek ama kim ve ne olursan ol yaşattığını yaşamadan ölmüyor insan . Ölüm korkusu , şiddet acımadan gavura vurur gibi vuran o elleri rabbim haddini bildirdi . 

Şimdide geçmiş karşıma ben iyi bir babayim diyen o kişi....

+1

Zaten öyle olmuyormu hiç bişey yapmamış gibi unutmamızı affetmemizi bekliyorlar hem gülünç hem can acıtıcı maalesef 

-Reklam-
+2 oy
önce (348 puan) tarafından

Korkutmak amacıyla bile olsa bence bir süre ailenin yanına git adam seni kaybetmekten korkmuyor.

önce (44 puan) tarafından

O kadar acı ki bunu soylemek ama biliyorum canim :((

+1 oy
önce (822 puan) tarafından

Kararlı dur ailen gelip seni alsın. Çocuğun kaç yaşında. Giderken kavga çıkaracak kişilerse ailen polisle gelsin

Ama ailem gelirse kötü şeyler olur babam beni dinlemedin bunlar sana haktir der haklı çıkarlar kendim gıderım artık alsin bileti 

Babanın o sözü o evde kalmaktan iyidir

Haklısın canım

Rabbim yardımcın olsun 

Amin canım

+1 oy
önce (41 puan) tarafından

Bacım daha neyi bekliyorsun gitmek için 

Daha ağır sebeplermi !

Anasının babasının yanında utanmadan sıkılmadan bu hareketleri yapan adamın yanında nasıl hala duruyosun 

Valla ailem arkamdaysa .. arkama bakmadan çıkar giderim o değer kıymet bilmez evden kacarimmm bile 

Bilmiyorum canım inan ailemin yanına gitsem mi iyi kalsam mi iyi bilmiyorum

+1 oy
önce (127 puan) tarafından

Allah yardımcınız oldun zor bir karar olmalı ama yaşadığınız şeyler de kabul edilir şeyler değil Yeni hayat düzen kurmaktan çekinmeyin korkmayın biz kadınlar çok güçlü varlıklarız💐

Öyleyiz kendimi geçtim artık çocuğum babasını çok seviyo ve gördükçe gidemiyorum

önce (127 puan) tarafından

Kendine iyi gelecek Bir karar ver hakkında hayırlısı olsun canım 

Amin canım

+1 oy
önce (911 puan) tarafından

Ailende arkandaymis daha neyi bekliyorsun ki biraz dahami hor görülmek ezilmek istiyorsun gitmeyeceğini bildiği için böyle yapıyor demekki ayrilmak istemiyorsanda güzel bir ders ver 

İzin vermediğim için ona karşı geldiğim için böyle yapıyo ailesi de evliligime çok karışıyo

Galiba sen ailesiyle birlikte yaşıyorsun 

Evet canım maaaaleseff

Bnde bu hataya düştüm 1 senem zehir oldu en ufak bişey söyledilermi eşime söylüyordum hayatı onlara zehir ediyordu senin o evden çıkman lazım yoksa asla hayatın evliliğin düzene girmez 

Bunlar beni eşime şikayet eder evliliğim hakkında hüküm verir konuşurlar eşim tek bişey demez yeter ki kötü olmasın ailesiyle gitmem gerek artık çok defa boşanma aşamasına geldik ben yine her zaman ki gibi kalmayi tercih ettim ve sanırım daha da kötü oldu

+1 oy
önce (3,522 puan) tarafından

Öyle bi evde sağlıklı çocuk büyümez, çocuğunu gercekten seven, çocuğun annesine kötü davranmaz. Ailen arkadaymış madem git eğer eşin barışmak isterse ayrı eve çıkma şartı koyarsın baska türlüsü bi daha çocuk demek.

Ne yazik ki oyle canim çok haklısın ama anlamiyo ailesiyle kötü olmasında benimle olmuş olmamış umurunda bile değil

+1 oy
önce (110 puan) tarafından

Bari gözünü korkut ailenin evine git bir süre tmm çocuğun babasını seviyor olabilir ama bu ortam ona daha da zarar verir yaptığın doğru değil bahanelerin arkasına sığınma seni cepte biliyor o yüzden böyle yapıyor dozunu artırıyor git bir süre kal burnu sürtülsün ayrı ev istiyorum de 

Korkutmaya çalışıyor seni bence ya eşin bu kadar manyak bir insan mı herkese de yoksa bir tek sana mı böyle ya ne kadar pis bir insanmış ama dediğim gibi bnce ailene git biraz 

Canım sadece bana erkekliği herkese kedi 

+1

Eşim de aynısıydı biliyor musun herkese kedi herkese melek bana gelince şeytan gibiydi bana hep ailenin evine gidersen seni asla almam diyordu bir gün dayanamadım babamı aradım ama ben senin gibi dayak yemedim ki benimkisi tamamen psikolojik şiddetti dayanamadım çektim gittim 3 hafta kaldım babamlarda beni aramıyordu sormuyordu kızını da sormuyordu ben de sormadım sonra kendi yumuşadı geldi beni aldı haa melek gibi oldu mu dersen hayır olmadı ama daha iyi her kavga da beğenmiyorsan babanın evine git diyordu artık demiyor 

Sevindim senin adına canım

Allah razı olsun gene melek gibi diyemem ama idare yani 

+1 oy
önce (13 puan) tarafından

Blog yapmakla başla. Baktım korktugun gibi gitmiyor boşanmaya ciddi bakarsın. Baktın dünden razı ozamn zaten gönül rahatligi ile devam edersin. Dik dur da inansın blofüne

+1 oy
önce (1,853 puan) tarafından

Şiddet var hakaret var sen hâlâ tereddüt ediyorsun yazık değil mi canına ve evladına 

Çok haklısın canım

+1 oy
önce (456 puan) tarafından

Direk boşanmak olarak değil de bir süre ailenin yanına gitsen burnu sürtse daha iyi. Barışmak için ayrı evi şart koşabilirsin 

Aynısını yazdım adam demiş ki ailenin evine gider de bana ev almayana kadar gelmiyorum dersen çok kötü şeyler olur demiş adam tam bir ******** ya 

önce (456 puan) tarafından

Valla güzel dünya. Sanki kölesisin

0 oy
önce (18,450 puan) tarafından

Dayanmalı mıyım? Diye soruyorsun ya soruyu şöyle sor ne için dayanmalıyım çocuğum için diyeceksin belki içinde şiddet küfür her türlü psikoloji bozacak durumun olduğu bir 'aile' ortamının çocuğuna verebileceği hiç bir şey yok. Annesinin ezildiği saygı görmediği bir ortamda özgüvensiz daha da ilerisi pısırık bir çocuk büyür veya kayınpederin kocam gibi bir adam yetişir es kaza tekrar hamile kalırsan da evlilik iyice işkenceye dönüşür 

0 oy
önce (255 puan) tarafından

Valla bacım yaşadıkların çok üzücü seni doldurmuş gibi olmasın ama ben çeker gderim çocuğumu alıp ailem arkamda nede olsa hiç arkamı dönüp de bakmam ne halleri varsa görsünler derim acıma valla sana zulüm edliyor o evde kalma eşin köpek gbi peşinde pervane olcak ama sen sakın durma kurtar kendini ezdrme kendini evladın var yarn birgin onada yapılır yapmazlar deme dünya hali 

0 oy
önce (3,773 puan) tarafından

Aynı evde misiniz 

Evet canım malesef

Aynı evde olmuyor ya ev üstüne ev olmaz diyorlar ya mahremiyet denilen hiç bir şey kalmıyor anne baba ne derse o diyor kocan bekarmis gibi ondan ayrı eve ciksaniz belki düzelir konuşun 

Öyle canim valla ama paramız şuan yok eşim çalışmıyor bizde el mahkum gibi mecburen onlarla yaşıyoruz

Çok kötü bir durum ya Allah yardımcın olsun 

0 oy
önce (5 puan) tarafından

Ben bosanali 6 ay oluyor evet başta zor geliyor yuvadan ayrılmak çok acı veriyor ama zamanla alışıyorsun ailen arkandaysa i pisliği çekme derim çocuğa da yazık bırak git bide iş bulursun bakarsın çocuğuna gul gibi canım o çocuk sürekli kavgaya babası olacak herifin sana virmalarina şahit olmasın.

Haklısın canım bilmiyorum gerçekten napmam gerektiğini artık bilmiyorum

0 oy
önce (2,231 puan) tarafından

Ailen varsa boşan.

Böyle adamlar gerçekten çekilmiyor sevgi yok değer yok baba evindeym şu anda yok ama sahte sevgiden iyidir

0 oy
önce (2,014 puan) tarafından

Benim annem ve babam da boşandı. Keşke daha onceden bosansalardi da biz onca şeye şahit olmasaydık diyorum. Ama annemin babası vefat etmişti. Anneannem de çocuklarını bırak gel demiş.annem de büyümemizi bekledi.senin ailen arkandaysa neden çekiyorsun ki? Kocan önce adam olsaydi da size ayrı ev tutsaydi. Pis herif

0 oy
önce (43 puan) tarafından

İyi düşünün eşiniz sizi seviyor ayrılmak istemiyor ise ailenizemin yaninda bir süre kalıp korku verebilirsiniz sizde onu seviyor iseniz tabi , ama sevgi saygı yok ise çocuğun psikolojisi bozuluuor küçük demeyin hatırlıyorlar etkileniyorlar her şeyden hayırlısı olsun hakkinizda

Amin canım sağol

0 oy
önce (812 puan) tarafından

Ayrı eve çıkmayı teklif et kabul etmiyor sa bosanacagini söyle bakalım ne diyecek 

MMaddi olarak şuan durumumuz çok kötü ayri eve keşke cikabilseydik

0 oy
önce (915 puan) tarafından

Orada yaşadığın her saniye kendine yaptığın en büyük saygısızlıktır

Biliyorum canim inan avazim çıktığı kadar bağırmak istiyorum ama yapamıyorum

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 548 göst.
0 oy
7 cevap 259 göst.