+2 oy
351 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,005 puan) tarafından

Hanımlar kızım 8den 12ye kadar kreşe gidiyor 6bin veriyoruz..oğlumu da 8den 12ye kadar bakiciya bırakacağım 7 bin diye düşündüm.. kadının evine ben bırakıp alcam.. çorbasını yapıp vercem..uygun mu sizce..ilçede yaşıyoruz bu arada

12 Cevaplar

0 oy
önce (4,581 puan) tarafından

Ablam sabah 9 akşam 6 baktiriyor öyle çorba Filan da yapıp bırakmıyor 5 bin veriyor

önce (37 puan) tarafından

acisiyla saldiriyor tubanur rahat birak 

Sizede gün doğdu dalga geçin devam edin sey gibi saldıran sizsiniz beleşe avukatlik yapıyorsunuz 

nerde dalga gectim ben seninle soyler misin cidden artik bu baska bi boyut allah bebegine sifa versin sana da hidayet 

Sizede akıl 

önce (70 puan) tarafından

Kadının çocuğu hastaymış makineye bagliymis ( acısıyla saldırıyor ) yazmışlar yazık ya yuh yani

-Reklam-
0 oy
önce (3,760 puan) tarafından

Gayet uygun buralara kıyaslarsak

0 oy
önce (670 puan) tarafından

Yası kaç çocuğun evine götürüyorsun bide.güvenilir mi.yeter ücret

önce (1,005 puan) tarafından

9 aylik..kızımın da bakicisiydi..guvenene kadar hastalık sahibi oldum ama artık aile dostumuz oldu..

0 oy
önce (109 puan) tarafından

Burda tam gün 15 yarın gün 8 

Bakıcı mi geliyor siz mi bırakıyorsunuz 

önce (109 puan) tarafından

Bakıcı geliyor bırakınca da çok bi fark olacağını sanmıyorum .

0 oy
önce (2,100 puan) tarafından

Ben 4 yarım güne 10bin veriyorum. Bizim evimize geliyor..bence sizinki iyi

0 oy
önce (1,177 puan) tarafından

Benim 11 den 18.30 a asgari ücret veriyorum.kendi evimde bakıyor 14 ay oldu .bakıcım başka işte çalışıyordu işten çıkti benim icin o yüzden oradaki maaştan az olsun istemedim .sizin 4 saat için fiyat fena değil 8 bin olsa sanki daha ideal olur haftalık 2 bin olur .günlük 400 TL ye bakmış gibi olur .

0 oy
önce (2,014 puan) tarafından

Hangi il burası ben de Eylül'de biri baksa çocuğuma ise başlamak isterdim. Yarım gün 25 e baksalar razıyım valla 

Yarım gün 25 mi:) asıl orası hangi ülke diye sormak istiyorum:D biraz abarttınız sanki....

0 oy
önce (3,528 puan) tarafından

Arkadaşım ebe, kadın evinde herseyini banyosuda dahil yemeğini falan bakıcı yapıyo 7 veriyo. Diyetisyen Arkadaşım da evine götürüyo çocuğunu o 12 veriyo, hemsiye Arkadaşım 10 veriyo, diğeri de evinde baktırıyo yemeğini bırakıyo işe gelmeden 8 veriyo. 

0 oy
önce (2,503 puan) tarafından

Kaynanam cumartesi dahil 8 5 bakiyo . Ama sadece çocukla ilgileniyo yemegini falan annesi yapıp birakiyo istemiyo kaynanamın yapmasını asgeri ücret alıyor 

0 oy
önce (777 puan) tarafından

Sudan ucuz. 08.00- 12.30 arası kreşe 29bin veriyorum. 

Hangi il..kresin adi ne acaba çok merak ettim yarım günü 29binlik kresi 

önce (777 puan) tarafından

Kreşin adını veremem o kadar özelimi söyleyemem de il ankara. Eskişehirdeki bir arkadaşım da yarım gün 27 ye vermiş. 

0 oy
önce tarafından düzenlendi

❤️ herşeyin hayırlısı Allah çocuklarımıza iyi bakanla karşılaştırsın. Karşılihinida hakkıyla verenle karsilastursin 

0 oy
önce (302 puan) tarafından

Bence gayet uygun. Bulunduğunuz yere göre fiyatlar değişiyor. Bizim muhitte 10 binden aşağı bakmazlar bu saat aralığına. Akşamüstüne kadar olursa asgari ücret ve sigorta istiyorlar. Benim de yavrum 6 aylık bakıcılar içime sinmedi, güvenemedim. herkes evine istiyor,  bunu da hiç anlamıyorum ben nasıl güvencem de kocası çocukları olan eve yavrumu birakicam bir de soğuğu yağmuru var sabah yatağından alıp bakicinin evine bir ton kıyafet oyuncak yemek taşıycam aşırı saçma. Bakıcı evindeki işleri de yapacak diye minicik çocuklar ayaklarına gidecek. Bütün bu sebeplerden dolayı anneciğimin gönlünü yaptım o bakacak oğluma.

Ah sormayın ne zorluklarla bıraktım elin evine..15 aylikti kızımı biraktigimda..günde 3 saatti ama yine de ömrümden ömür gitti..sedef çıktı her yerimde stresten..simdi oğlumu 9 aylik bırakıyorum.. en azından bildiğim ev diyerek biraz olsun rahatim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 125 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,005 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 164 göst.
8 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ebruliiiiii (336 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 97 göst.
8 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ebruliiiiii (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 310 göst.
15 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ebruliiiiii (336 puan) tarafından soruldu

411,192 soru

12,377,177 cevap

42,929 kullanıcı

Kategoriler

...